שמנים המילניום 100 מ"ל
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מס' חנויות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
-
דירוג המוצר
-
מס' מדרגים
שמן אגוז לוז מופק מגלעיני הפרי ומיועד בכיקר לשימוש בקרמים ולמוצרי שיער קוסמטיים. שמן אגוז לוז משקם תאי עור, מרכך את העור ומטפל בצורה טובה ביובש.
שמן ארגן אורגני מופק מאגוזי עץ הארגן בכבישה קרה. ניתן למצוא את עץ הארגן בדרום מערב מרוקו באזור החצי מדברי. שמן ארגן עשיר מאד בויטמיני E+A ומכיל את חומצות השומן החיוניות 3.6.9 ועשיר באנטיאוקסידנטים. עוזר לשמור על ניקיון עור הפנים ויעיל במיוחד כמסיכת לחות
שמן חוחבה אורגני מופק מזרעי הצמח בכבישה קרה ומוגדר כשמן על אף שהוא איננו שמן מכיוון שאינו מכיל גליצרידים. שם בוטני: SIMMONDSIA CHINENSIS. שמן חוחובה אורגני היינו שמן קוסמטי פופולארי מאוד. השמן מזין, מרכך ומזין את העור. שמן חוחבה בעל חדירות גבוהה מאוד לרק
שמן שקדים אורגני בכבישה קרה- המילניום שם שקדים בוטני: PRUNUS AMYGDALUS VAR. DULCIS שמן שקדים היינו שמן נשא הנפוץ ביותר בקרב שמני הבסיס, שמן שקדים מעולה לעיסוי פנים וגוף. ארץ יצור: איטליה תכולה: 100 מ"ל
שמן זרעי ענבים היינו שמן עיסוי פופולארי במיוחד בקרב מעסים. שם בוטני: VITIS VINIFERA שמן זרעי ענבים מומלץ לעיסוי פנים וגוף וידוע כשמן שנספג במהירות. ארץ יצור: איטליה
שמן אבוקדו אורגני הינו שמן צמחי המופק בכבישה קרה מציפת פרי בשל. נשא שם בוטני: PERSEA AMERICANA שמן אבוקדו אורגני בכבישה קרה מומלץ לעור יבש בתור הזנה מעולה בעיקר לפנים. ניתן להשתמש בשמן אבוקדו כשמן נשא יחיד או בשילוב שמנים נשאים נוספים. ארץ יצור: איטליה
שמן שומשום שם בוטני: SESAMUM INDICUM שימושיו העיקריים של שמן שומשום בשמירת לחות ושיפור האלסטיות של העור, מתאים לכל סוגי העור ולעיסויי הגוף. שמן שומשום עשיר בויטמין E ו-B ואינו מתחמצן במגע עם אור. שמן שומשום נפוץ מאוד בטיפולי אריוודה.
שמן קלנדולה מופק ממיצוי בשמן. שם בוטני: CALENDULA OFFICINALIS שמן קלנדולה מומלץ להאצת התחדשות תאי עור, טיפול בפצעים, חבורות, כוויות, גרויי עור ועור סדוק. ארץ יצור: איטליה
שמן היפריקום מופק מפרחי הצמח בתהליך של כתישת העלים לתוך שמן זית (תשרית). שמן היפריקום הינו אנטי דלקתי ומשמש גם להרגעה בקומפרסים. לטינית: HYPERUCUM
שמן המפ הוא למעשה שמן קנאביס המופק בכבישה קרה. כאשר כובשים לשמן את זרעי צמח המפ, החומר הפעיל הנמצא בקנאביס (THC) אינו נשמר ולכן שמן המפ בטוח לשימוש ומותר על פי חוק. שמן זרעי המפ מגיע במבחר גדלים.
שמן נבט חיטה מופק בכבישה קרה ועשיר בויטמין E. שמן נבט חיטה מומלץ לעור יבש, עור מבוגר ולעור הזקוק לשיקום. שם בוטני: TRITICUM VULGARE ארץ יצור: איטליה
שמן בורג היינו שמן צמחי שם בוטני: BORAGO OFFICINALIS שמן בורג מומלץ: לעור יבש, עור רגיש ולעור מבוגר בעל ריבוי קמטים. ארץ יצור: איטליה
שמן אבוקדו הנו שמן צמחי - נשא המופק מציפת פרי בשל. שם בוטני: PERSEA AMERICANA שמן אבוקדו עשיר בחומצות שומן בלתי רוויות ובויטמינים A ,C , E, ו-D. מומלץ להשתמש לעור יבש ולעור מבוגר ניתן להשתמש בו כנשא יחיד או בשילוב נשאים נוספים. ארץ יצור: איטליה לשמנים נו
100% שמן צמחי מבית המילניום - רפואה טבעית שם בוטני: DAUCUS CAROTA SATIVUS אין להשתמש שלא בדילול על פני העור תכולה: 100 מ"ל
שמן תמנו בכבישה קרה | 100 מ"ל | שמן תמנו הינו שמן צמחי המופק מהאגוז של עץ התמנו וגדל בעיקר באפריקה ובמדינות המזרח. גוון השמן ירוק ומרקמו סמיך ביחס לשאר שמני הבסיס. שמן תמנו משתלב מצויין עם שמן ארניקה . מכיל 100 מ"ל מבית המילניום
אחד השמנים העדינים והקלילים שישנם. שמן שעוזר לחדש את האלסטיות של העור, מונע התייבשות של העור ומותח אותו. עשיר מאד באומגה 3 ו6 חומצות שומן, המונעות התחמצנות התאים ומסייעות בעצירת הבלאי הטבעי שלהם. מצוין כבסיס לתערובת למריחה על עור הפנים. אחד השמנים המומלצ
שמן נר הלילה | אורגני | מכיל 100 מל | המילניום שמן נר הלילה מופק מעלי הצמח בכבישה קרה. לנר הלילה עלים צהובים והוא חלק ממשפחת ההדסאים, גדל בחלקה הדרומי של ארה"ב וגם באזור מישור החוף של ארץ ישראל. שמן נר הלילה מכיל ריכוז גבוה מאד של חומצת שומן בשם GLA (מקב
שמן אתרי טהור אקליפטוס רדיאטה (אוסטרליה) מכיל 100 מ"ל מבית המילניום שמן אקליפטוס רדיאטה ידוע גם בשם מאי צאנג והוא השמן העדין ביותר מבין סוגי האקלפטוסים ולכן מתאים מאד לטיפול בתינוקות. השמן מכיל חומר פעיל הנקרא – סינאולים
קלינתול הנה תמצית לטיפול בתולעים (תולעי מעיים). קלינתול של סופר חוסן היא תערובת שמנים אופן השימוש: כפית אחת של קלינתול בבוקר ובערב (למבוגר כף ),משך הטיפול המומלץ בין יומיים לשבוע, ניתן לחזור על הטיפול למניעת הדבקויות חוזרות פעם בחודש. קנלינתול מכיל: לפצ'
שמן פשתן מופק מזרעי הפשתן בכבישה קרה. צמח הפשתן בעל פרחים כחולים וזרעיו חומים. שמן פשתן עשיר באומגה 3, 6 ו-9 וידוע כמפחית כולסטרול וטרגליצרדים בדם. שמן פשתן מקל על בעיות עור כגון אקזמה ופסוראזיס,
שמן אביסיניאן | 100 אחוז שמן צמחי | מכיל 100 מ"ל | מבית המילניום