דלג לתפריט עליון דלג לתוכן דלג לתפריט תחתון
מדריכי הקנייה של זאפ - תנורים
לוגו של זאפ
מילון מונחים בנושא תנורים
תוכניות הפעלה
תוכניות ההפעלה מציינות את מצבי העבודה בהן מסוגל התנור לפעול.
הפעולות העיקריות:
אפיה:
אפיה באמצעות שני גופי חימום, עליון ותחתון.

גריל:
פעולת הגריל הינה פעולת השחמה, פעולה זו מתבצעת על ידי שימוש בחום גבוה.

טורבו:
בפעולת הטורבו נעשה שימוש במאוורר הפועל במקביל לגופי החימום, זאת על מנת לאפשר פיזור חום אחיד.

טורבו אקטיבי:
מאוורר משולב בגוף חימום, המאפשר אפיה אחידה של 2-3 תבניות בו זמנית, זאת ללא צורך בשינוי מיקומן. כמו כן פעולת הטורבו האקטיבי מקצרת את זמן האפיה.

ניקוי עצמי
תנורים מסויימים מסוגלים לנקות את עצמם משומן.
ניקוי פרוליטי:
ניקוי בחום גבוה (500 מעלות) אשר שורף את השומן שהצטבר על דפנות התנור .
תנורים אלה מצוידים בדלת בעלת 3-4 שכבות, בעלת מנגנון נעילה.

ניקוי קטליטי:
בעת התחממות התנור, דפנות התנור אשר מצופות חומר קטליטי שורפות את השומן אשר נדבק עליו.

שעון שבת
שעון שבת מאפשר את הפעלתו וכיבויו של התנור בזמנים שנקבעו מראש, זאת ע"י תכנות מוקדם של התנור.
מבנה התנור
תנור משולב כיריים: תנור המוצב כיחידה עצמאית, משלב תא/תאי אפייה וכיריים.

תנור בנוי: כולל רק את תא האפייה. מוצב בתוך ארון התואם במידותיו למידות התנור.
רוחב
הנתון מתייחס לרוחבו החיצוני של התנור.

תנור צר - 50 - 55 ס"מ
תנור סטנדרטי - 60 ס"מ
תנור רחב - 70 - 90 ס"מ

מידות אלו הינן כלליות בלבד, על כן יש לבדוק את המידות המדויקות של כל תנור וכן את המקום המיועד לו במטבח.
המידע המופיע ב- zap מסופק על ידי החנויות עצמן ובאחריותן בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי בנתונים המוצגים באתר, אנא שלחו אלינו הודעה ואנו נטפל בעניין
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply