
אחלה חנות! קיבלתי בזמן, המוצר אחלה וזהו. ממש ממש אחלה חנות מומלץ בחום תהנו מכל מקלדת.

אחלה חנות! קיבלתי בזמן, המוצר אחלה וזהו. ממש ממש אחלה חנות מומלץ בחום תהנו מכל מקלדת.

זו הפעם השנייה שאני מזמין מוצר דרך iTechstore. נדיר שאני חוזר לכתוב ביקורת, אבל בנוף הישראלי כל כך חסרים ספקים כאלו שהרגשתי מחויב :) השירות היה פשוט נהדר. שעה אחרי הקניה כבר התקשרו, עדכנו, אם היה צריך לעדכן משהו בהזמנה הם עשו את זה בנעימות ובמקצועיות. שני המשלוחים הגיעו יום אחרי, עם אפס בעיות. הרכישה באתר קלה וחלקה, חשבוניות גם נשלחות וגם הגיעו עם הסחורה - בקיצור תענוג. בקנייה הבאה כבר ברור לי שאבדוק אצלם ראשונים. מומלץ מאוד!

ממליץ בחום הייטק סטור נותנים שירות פצצה תודה על השירות ואני עוד יחזור לא סיימתי אם הסטפ שלי בחדר מחירים לא מהעולם הזה

שירות אנושי ומקצועי , מחירים הכי זולים לאחר בדיקות רבות, המשלוח הגיע בזמן ללא עיכובים.

שירות מהיר, מקצועי, אמין ואדיב. קיבלתי מוצר מעולה תוך זמן קצר. אני מרוצה מהשירות ומוצה מהמוצר .

אחלה שירות מהיר וסבלני מומלץ לקנות כי הם גם הכי זולים באיזור אחרי כמה וכמה בדיקות

אחלה חנות, אחלה מחירים ושירות מצוין. קונה אצלהם באופן קבוע ואף פעם לא מתאכזב מהחנות

הגיע זריז והשליח היה ממש נחמד. המסך אחלה ללא שום בעיות. השירות גם היה ממש אחלה וקשוב.

שירות מעןלה הן בטלפון כליויי ההזמנה, והן בעת הקנייה וקבלת המוצר פיזית בחנות. שירות מצויין עם המון סבלנות. ממליץ מאוד

השירות היה טוב והעובדים היו אדיבים ומקצועיים. ניתן לי הסבר מלא על תפעול המוצר. בהחלט אקנה שוב ואמליץ.

הכל הלך חלק, הזמנתי שלט לסוני 4 והגיע תוך יומיים. קיבלתי שירות מעולה ולגמרי מתכוון לקנות שוב בעתיד.

שירות משלוח מהיר ומעולה, אתר נוח מאוד וקל לתפעול, המחירים נכונים וקיים מידע רב על המוצרים

ההזמנה הגיעה במהירות, אחרי שהתקשרו מהחנות לברר לגבי צבע מועדף. הציעו משלוח עם שליח בתוספת תשלום, ולמרות שבחרתי במשלוח לדואר, בכל זאת הגיע עם שליח ללא עלות נוספת.

חנות עם מחירים טובים יחס טוב, מוצרים באיכות גבוהה ממליץ בחום ובאהבה ,והמיקום ממוקם באזור קרוב וטוב.

לפני כחודש וחצי קניתי שעון חכם מהאתר, מייד באותו יום התקשרו אליי להשלמת הפרטים והשעון היה אמור להגיע מקסימום תוך 3 ימים. עברו שבועיים מאז שקניתי את השעון והוא לא הגיע, כל יום התקשרתי לחנות וחיכיתי המון זמן עד שיענו,לבסוף התשובה שלהם הייתה שאין מה לעשות עם העניין ושהשעון יגיע עוד שבוע. אחרי שהשעון הגיע, התלוננתי על העיכוב והציעו לי פיצוי, שוב עברו כבר שלושה שבועות מאז שדיברתי עם נציג מהחנות שאמר שאני יכולה לסמוך עליו ואין כל סיבה לדאגה כי הפיצוי יגיע ושום פיצוי לא הגיע. חווית קנייה גרועה ומאכזבת ולא מומלצת בכלל!

אחלה שירות, אחלה כסא, תור לא ארוך, זול, אנשים נחמדים ונדיבים ויש שם כל מה שצריך

מחיר הכי זול בשוק שירות אדיב וענייני בלי בלבולי מח רק מה שצריך לדעת. ממליץ

חנות לא אמינה בכלל, כל דבר מנסים לשדרג על דברים שאפילו לא קיים שידרוג. הגעתי לרכוש עכבר של לוגיטק שמתאים גם למק גם לווינדאוס וגם ללינוקס והמוכר מנסה להגיד לי לא יש דגם גז ויש דגם כזה עולה יותר בקיצור כל מיני המצאות שמהצד אני שומע את אותם מילים לגבי מוסר אחר מה שמעיד כנראה על צורת מכירה על מנת להגדיל רווחים
שלום לכולם! קצת מוזר לקרוא את מה שאתה כותב ואם כבר בחרת להכפיש את שמנו הטוב בוא נשים דברים על דיוקם ונוכיח כי הכתוב הוא שקר אחד גדול שכל מטרתו היא לפגוע בשמנו הטוב, הרי בחיפוש מהיר ב ZAP השוואות מחירים ואף באתר היצרן ( לוג'יטק ) ניתן לראות באופן חד וברור כי יש 2 סוגים של עכבר:Mx master 3, האחד למחשבי מק של אפל והשני למחשבי ווינדוס, הגעת לחנותנו על מנת לרכוש עכבר זה על פי המחיר המצוין בזאפ, כאשר נציגנו הביא לך את המוצר ציינת כי אתה רוצה אותו למחשב מק, נציגנו הסביר לך כי העכבר המתאים למחשבי מק זמין במלאי מיידי אך עולה יותר ( כמצוין באתר ZAP שם יש 2 השוואות שונות למוצרים, כאמור האחת למק והאחת לווינדוס), ברגע זה התחלת לצעוק על נציגנו ( לצערי הרב לא ניתן לשלב וידאו בתגובה זו ) ואיימת כי אפ לא ניתן לך במחיר הזול יותר תכפיש את שמנו בזאפ, נציגנו ציין שוב ואף הראה לך באתר היצרן ובאתר זאפ כי יש 2 סוגים של מוצרים ואתה המשכת בשלך והתעקשת לשלם מחיר נמוך על מוצר שעלותו גבוהה, צר לי שמיממשת את איומך ופגעת בשמנו הטוב אך זה לא יעצור אותנו מלהוביל את השוק, להעמיד לרשותו מוצרים חמים במחיר תחרותי.

החנות נמצא באזור התעשייה יהוד. יש חנייה קטנה ליד חנות על המדרכה ויש חניונים גדולים במרחק של כמה דקות הליכה.אתר אינטרנט ידידותי.צוות שרות נחמד. אני ממליץ את החנות.

שירות טוב ואמין,מחירים סבבה ומשלוח די מהיר ממליץ ואקנה משם שוב. בחרתי בדגם הזול אבל התקשרו לי להמליץ על הדגם עם האחריות היותר טובה ועשו לי הנחה.

שלום רב, בתאריך 6/12 עשיתי רכישה מהייטק סטור חנות אשר מדורגת בזאפ ״קנייה חכמה״ בשירות כזה גורע לא נתקלתי מעולם מוכרים מוצר שאין להם במלאי מוכר צועק בטלפון אני לשם לא אתקרב ממליץ גם לכם
היי רון ושלום לכולם! לרוב אני מנצלים במה זו על מנת להתנצל על תחושת הלקוח ועושים הכל על מנת לתקן את הרושם עד לשביעות רצונו אך במקרה זה כמות השקרים וסילוף האמת חוצה את גבול ההיגיון ואנו לא נתן לזה יד! ביצעת הזמנה על מוצר שלא היה מפורסם ב ZAP (הוכחנו לך כי בזמן ההזמנה שלך המוצר כלל לא פורסם בזאפ ), ולמה הוא לא היה מפורסם בזאפ? בדיוק בשל הסיבה שציינת... כי הוא לא היה זמין במלאי, לאחר ביצוע ההזמנה התקשרנו לעדכן כי המוצר אינו במלאי וכרטיסך לא חויב, בחרת להתעצבן, לאיים ולצעק( צר לי שאלא ניתן לשלב כאן הקלטת שיחה ), בכל זמן השיחה נציגנו היו סבלניים ולרגע אחד לא צעקו עליך ההפך הוא הנכון וכאמור אם הייתה לנו האפשרות לצרף לתגובה זו הקלטת שיחה אני מאמין שהיית חוזר בך במהירות ואף מתנצל על סילוף האמת, בכל מקרה אנו נמשיך לתת שירות מקצועי, אמין וטוב ולא ניתן לאנשים מסוגך להרוס ולפגוע בשמנו הטוב.

ממליץ. אמנם היה תור בחוץ בגלל קורונה אבל נציג יצא ועשה סדר. הזמנתי מראש והוציאו לי את המכשיר. הספקה מהיום להיום נע

מומלץ בחום. אומנם היה שם עומס ולקח כמה ימים עד שסגרו את ההזמנה, אבל כשסגרו אז כבר למחרת הטלפון הגיע הביתה עם שליח ולהפתעתי האריזה כללה שנתיים אחריות ארצית, מטען מקורי ואוזניות מקוריות - לא ציפיתי לקבל ולא שילמתי תוספת על אף אחד מהם, גם לא על השליח. שיחקו אותה, תודה רבה!

אטר מצויין. כל לימצות מה שרציתי. שרות לקוחות מצויין. המחירים טובים. הכל בסדר גמור!