
התקשרתי למוקד, ענתה לי נציגה בשם סוניה, חמודה אמיתית! פתחה לי הזמנה הציעה להדביק לי את הזכוכית ועשתה לי משלוח עד הבית. אפילו לא הייתי צריך להתאמץ! אחלה שיטת עבודה ותודה לELINE שעשו לי חיים קלים.

התקשרתי למוקד, ענתה לי נציגה בשם סוניה, חמודה אמיתית! פתחה לי הזמנה הציעה להדביק לי את הזכוכית ועשתה לי משלוח עד הבית. אפילו לא הייתי צריך להתאמץ! אחלה שיטת עבודה ותודה לELINE שעשו לי חיים קלים.

התקשרתי וודאתי שקיים במלאי. ענו לי בחיוב. באתי, רכשתי, הלכתי. שירות מקצועי ואמין. מומלץ בחום

מטען לא מקורי, לכן אין טעינה מהירה. דחפו בטוח ומגן מסך מסיבה שרק ביום אחר יהיה מכשיר ללא ביטוח (מה קשר??). מגן מסך לא התאים לטפון. המנעו ככל האפשר לקנות בחנות זו
ל-Victor שלום. הניסוח של חוות דעתך מאוד בעייתית להבנה. לשם הבהרה: אנו לא דוחפים דבר. ב-ELINE ניתן לרכוש כל מוצר אשר תואם לרשום בדף המוצר עד לפרט האחרון. כמו כן, אם מגן מסך לטענתך אינו תואם אין כלל בעיה להחליף אותו. בכל מקרה חבל שטרחת לכתוב חוות דעת ללא תוכן אמיתי שמלמד את הגולשים על תלונה אמיתית. חבל.

הזמנתי מכשיר פלאפון מסוג oneplus3t באמצעות אתר האינטרנט של החנות. בכדי לקבל את הפלאפון במהירות, שילמתיי תוספת תשלום על משלוח overnight והכנסתי את פרטי כרטיס האשראי שלי ובוצעה ההזמנה. זוהי פעם ראשונה שביצעתי הזמנה באמצעות האינרנט ולהבנתי, מרגע שהכנסתי את פרטי האשראי בוצע התשלום, ואקבל את המכשיר ביום למחרת לפי ההזמנה עליה שילמתי. לאחר ביצוע התשלום באתר, קיבלתי הודעה כי נציג יחזור אליי תוך 48 שעות מרגע ביצוע ההזמנה. לא הבנתי כיצד 48 שעות יעברו אם שילמתי על מכשיר שאמור להגיע ביום למחרת. לאחר מספר שעות התקשרתי לנציגת שירות וענתה לי שיר. כשהסברתי לה כי שילמתי על המשלוח המהיר ולא הבנתי מדוע נציג אמור ליצור איתי קשר בפרק זמן של 48 שעות וזה לא כתוב באתר היא אמרה שהיא תעביר זאת לממונים מכיוון שזה לא ברור לפי הכתוב.
מקרה מוזר בהחלט. כותבת חוות דעת סותרת לעצמה ובנתה לעצמה ציפיות שתלושות ממציאות. הזמנתה בוצע בשעות אחר הצהרים לקראת סוף יום העסקים ומכאן כלל לא מובן מאיפה הצפי לקבל מוצר יום למחרת. מעבר לכך, לקוחה מאשרת כי קיבלה דוא"ל עם הסבר כי נציגנו יחזרו אליה לשם בדיקת הפרטים. לאחר שיחה עם לקוחה, אמרה כי זוהי הזמנה הראשונה שלה באינטרנט וככל הנראה לא הבינה נכון את צורת השילוח של מוצר אליה. דעתנו? חוות דעת מיותרת.

באתי לסניף בחדרה במטרה לקנות מכשיר סלולרי במחיר שמפורסם באתר. הגעתי, קניתי- במחיר המפורסם חשוב לציין! ויצאתי מרוצה עם הרגשה וחווית קניה מעולה. לגמרי ממליצה, תודה לELINE.

המוכר בחנות הסביר לי את כל מה שרציתי לדעת על המכשיר בסבלנות ומקצועיות! אז תודה לדרור, בהחלט אחזור שנית.

חנות טובה. הכל היה די פשוט. הגעתי ואמרתי מה אני רוצה, קניתי טלפון ויצאתי. שרות חביב ונעים. באמת תודה !!

מזמן לא נתקלתי בשרות כזה. מצויינים במחיר ובמגוון. קיבלתי נייד חדש סגור אטום בניילון. בעיני זה מאוד אמין. בטוח שאחזור לקנות שוב. מומלץ!

הגעתי לסניף איליין במטרה לרכוש מכשיר סלולרי. באתי, רכשתי, שירות מקצועי ויוצא דופן. כמובן שזה לא המכשיר הראשון שאני רוכש מאיליין. מומלץ בחום.

שירות מזעזע. באתי לקנות יום חמישי 1.6.17 לאחר שוידאתי בטלפון שקיים במלאי. כשהגעתי אמרו שלא קיים במלאי. רק שנתיים אחריות במחיר יקר יותר חזרתי לקנות ביום ראשון 4.6 ואז אמרו שאם רכשתי בעבר שנה אחריות אז לא ניתן לקנות שוב. כשביקשתי שיחפשו במחשב אם אכן קניתי על שמי ורק שנה אחריות של מכשיר אחר בעבר ,בהתחלה סירבו ואחר כך חיפשו ולא מצאו ואמרו שאם קניתי בעבר אז אני לא יכול לקנות יותר מעולם שנה אחריות וגם לא על שם לקוח אחר. (הסברתי למוכר שבאתי לקנות לאמא שלי והחשבונית גם תהיה על שמה) לאחר שהתעקשתי שהדבר לא הגיוני ולא נאמר בשירות לקוחות ובאתי במיוחד פעם שנייה, עשו לי טובה ומכרו לי ואמרו שלא ימכרו לי יותר לעולם. החנות , כנראה, לא מעוניינת למכור עם שנה אחריות בלבד אלא לקחת תשלום נוסף על שנתיים אחריות.
לגולשים שלום רב. לצערנו, ישנם לקוחות שלא יודעים לתת הערכה לשרות, התייחסות והגינות אשר מגלים כלפיהם. כותב חוות דעת מימש את מחיר המבצע שניתנה לו בעבר תוך ידיעה שלא ניתן יהיה לקבל בעתיד הקרוב את המחיר המבצע בשנית. חרף עובדה זו, לאחר שפנה אלינו מצאנו לנכון ללכת לקראתו ולאפשר כפל מבצעים רק לשם שביעות רצונו ולהלן התוצאה....זלזול מוחלט ברצון הטוב ומאמצים עבור לקוח. חבל.

. לא מספקים מטען מקורי ומנסים לדחוף לך ביטוחים ולהגדיל עלויות .טוענים שייש להם עומס והרבה הזמנות. שבוע וחצי אין קול ואין עונה . חזר אליי נציג שירות שקרא את הביקורת ואיחל לי "שינה עמוקה "
לגולשים שלום רב, לקוח מלין על טיפול איטי בהזמנתו אך זה כלל נכון ומה שנכון במועד כתיבת חוות דעתו המוצר כבר המתין ללקוח בסניף הדואר. דבר נוסף, לקוח לא ענה לפניותנו טלפוניות ודבוא"ל במהלך 4 ימי עסקים. שיחה עם לקוח חשובה לשם אימות כתובת הדואר ופרטים נוזספים אשר בהזמנה. לאחר ניתוח דברים, חוות דעת שלא משקפת דבר ומסיבה זו מיותרת בהחלט.

אחד ההחנויות הזולות שראיתי שנותנת גם מחיר הוגן וגם שרות אדיב. ללא חשש ממליץ לבדוק אותי ולגשת לסניף בחדרה. בשמחה אחזור לשם לקנות שוב.

הגעתי לסניף במטרה לרכוש מכשיר זול וטוב. המוכר המליץ לי על דגם שנקרא MAGNUM 2 וזה היה בדיוק מה שרציתי! אז תודה ליגאל שגרם לי לצאת בהרגשה טובה ובידיעה שיש חנות עם צוות מקצועי, אמין וטוב. מומלץ!

המוכרת הייתה נחמדה ואדיבה. העבירה לי את כל הנתונים מהטלפון הישן. יצאתי מהחנות עם חיוך והכי חשוב מרוצה. אז תודה לכם איליין על שירות מצויין, המשיכו כך!

קיבלתי שרות מצוין ואמין בנחלת יצחק. עונים בכנות על כל שאלה, מוכרים במחיר שמפורסם ולא קם היסוס באמת ללכת לקראת לקוח. בעייני זה אמין ביותר. גם כאשר קמה בעיה ובאתי לסניף, סידרו לי הכל בסניף ללא המתנה או מעבדות. ממליץ!

לחנות הזאת אני לא חוזרת!!!! כשהגעתי לחנות גיליתי שהמחיר המוצע באתר הוא בעבור מכשיר פתוח. המחיר למכשיר סגור גבוה בכ-200 שקלים. המכשיר התקלקל לאחר 3 שבועות !!! במעבדה טענו שיש קורוזיה. כל מה שהיה חשוב לחנות ולמעבדה להבהיר שהאחריות לא תקפה. לאחר דין ודברים הם הסכימו לתקן ולגבות 300 ש"ח !!!!על התיקון. אני מתביישת בשבילם שזה שירות הלקוחות!
המוצר נרכש חדש באריזתו המקורית והיה בשימושו של לקוח כחודש ימים. לקוח פנה כאשר הסלולרי לא נדלק. בדיקה טכנית זיהתה חומר נוזלי דביק בכמות נדיבה בתוך הטלפון הסלולרי וזה מה שגרם לתקלה במוצר.כמובן שהמצאות של נוזל במוצר אינו מכוסה באחריות עליו. מיד עם דיווח על הממצאים ללקוח החל אחרון במסע של השמצות והכפשות כגון חוות דעת זו ובאף שלב לא היה מוכן לקחת אחריות על מחדליו. יש לציין כי לרוב תקלות מסוג זה אינן מטופלות אך נוכח רצון לספק שרות מיטבי ללקוח, ניתנה לו הצעת מחיר לתיקון בשבריר מחיר ועל כך הסכים הלקוח. לצערנו, חוות דעת מחסירה פרטים רבים וחסרת קונקרטיות.אנו שמחים שביכולתנו להגיב ולמסור את מירב הפרטים המלאים לגולשים בזאפ.

מה שאהבתי כשבאתי לקנות זה שמוכרן מוכן להקיש זמן להסבר מפורט ודאג שרק כאשר הייתי בטוח בבחירה שלי, להעביר כרטיס אשראי. גישה מעולה שלא נתקלים בה היום. מעבר לכך, גם לאחר הקנייה היחס לא משתנה בכלל! עונים באדיבות ומוכנים לעזור, ראוי לשבח!!!

חוויה נוראה. בהתחלה הצלחתי להשיג טלפונית בחורה בשם אנה. אחריי שבקשתי להבין מה ההבדל בין סוגי המשלוחים היא ניתקה לי את הטלפון ולא טרחה לחזור. הטעות שלי היא שהלכתי שולל אחריי המחיר וחשבתי לחסוך כמה שקלים בודדים, אז הזמנתי בחנות. אחריי כשעה התקשר אליי בחור בשם יאסו, אחריי שאימת איתי את תאריך הלידה, הוא התחיל ללגלג על השם שלי, לא היה מוכן לשמוע מדוע איומי לא יכולה לשוחח איתו כי היא בבית החולים ובסוף ניתק את השיחה בחוצפה. חשוב לציין שמסרתי לו את כל הפרטים המזהים שביקש(מס׳ כ.א, מס׳ ת.ז, תוקף כרטיס, ccv ואפילו תאריך לידה. בשורה התחתונה, אל תחפשו לחסוך שקלים בודדים, תשלמו עוד 5 ש״ח אבל תחסכו לעצמכם עגמת נפש וטרטור
גושלים יקרים. חוות דעת זו הינה מפי אחד שהתחזה לבעלת הכרטיס אשראי, סירב בתוקף למסור פרטי יצירת קשר מול הבעלת הכרטיס, מסר נתונים שגויים והפעיל לחץ בלתי סביר על נציגנו שיחייב את הכרטיס בהקדם. עלינו להעביר בצורה ברורה את חובתנו לבדוק ולאמת כל המבצע הזמנה באתרנו על מנת למנוע שימוש באמצעי תשלום ללא אישור בעל כרטיס האשראי כפי שמצוין בחוק.

הגעתי לסניף חדרה לקנות galaxys7, סוניה נתנה שרות מצוין. אני ללא ספק אקנה באיליין גם בעתיד. תודה על השרות המצויין.

ראשית אציין כי העובדים בדלפק השירות של החברה אדיבים, נעימים ומקצועיים. באמת שהחווית הקנייה הייתה נעימה, מהירה ואיכותית. הבעיה היא במעבדת השירות. הנייד שקניתי היה במסגרת אחריות ולפי עצת המוכר רכשתי את המוצר עם אחריות לשנתיים, נאמר לי בקנייה שבד"כ לאחר שנה הבעיות צצות וכדאי לי לקנות מכשיר עם אחריות לשנתיים (ההפרש היה כ 150 ש"ח) בתאריך 30/04 (ממש כמעט שנה מיום הרכישה) המסך של הנייד החשיך. יש לציין שהנייד היה עם מגן קשיח ומגן מסך כל הזמן. בערב ישבתי בבית הנחתי את הנייד על השולחן ולפתע התחילו להיפתח ולהסגר אפליקציות (כאילו היה השתלטות על הנייד. הוצאתי את הסוללה ושהחזרתי המסך הפך להיות מטושטש עד שהחשיך לגמרי. ב 30/04 מסרתי את הנייד לתיקון ולאחר 12 יום יצרו איתי קשר מהמעבדה בטענה שיש צורך להחליף את המסך בעלות של 380 ש"ח מבחינת הזמן אין לי טענה כי אכן היה את יום העצמאות באמצע וזה בסדר אבל אני שואל למה אני צריך אחריות אם כלום לא מכוסה ? זה ברור לי ששבר לא מכונה בשום מקום וכך גם קורוזיה (אם הנייד נרטב), במקרה שלי נאמר לי שזה יכול לקראת מחשיפה לשמש, ישיבה על המכשיר, נפילה. נפילה יש לו מגן מכל הכיוונים שם אזרוק אותו על קיר לא יקרה לו דבר. מגן המסך עשוי מזכוכית קשיחה. חשיפה לשמש?, אין מצב, אני כל היום במשרד או בבית. חבל שחווית הקניה נהרסה לי על שירות של מעבדה. הרי מה אנחנו כלקוחות יכולים לעשות אם מתקשרים אלינו מהמעבדה ומוסרים לנו דיאגנוזה שלך תוכיח שאין לך אחות. הרי הנייד הפך להיות כלי של עבודה ולא רק הנאה ולכן ברור שנאמר כן לכל תיקון שיהיה. בגדול, אני מאוכזב משירות המעבדה היות ואני יודע שאין לי אחריות קטנה לקלקול המסך וזה אכן היה צריך להיות במסגרת האחריות. חבל

התקשרתי לתמיכה של Eline כי הסלולרי הפסיק לגלוש באינטרנט. ענה לי יאסו בצורה נעימה והדריך אותי איך עושים הגדרות גלישה. אני מאוד מרוצה שקניתי ב-Eline כי תמיד יש לעל מי לסמוך כשיש בעיה. תודה רבה ליאסו

המשלוח ארוך! קניתי ב 5/5 הגיע ב 18/5, אולי זה 7 ימי עסקים אבל זה שבועיים בלי טלפון. שירות לקוחות מהיר וענייני, אבל נוקשה/נהלים ולא מפרגן ואפילו קצת חוצפן. הלכתי לדואר לבדוק עוד לפני שקיבלתי מהדואר הודעה על חבילה, ובכל זאת לקח שבועיים בלי טלפון. ממליץ לגשת לחנות ולקבל את הסחורה במקום. אגב, עד שהטלפון הגיע המחיר שלו בזאפ ירד מ 726 ל 669
גולשים יקרים, לקוח ביצע הזמנה עם פרטים חלקיים ובמשך יומיים לא הגיב לפניותנו הטלפוניות לשם השלמת הזמנה. יתרה מכך, טיפול בשילוח החבילה "נפל" על ימי חג כאשר לא התקיימה פעילות דואר ישראל. חוות דעת נכתבה על ידי לקוח טרם בירור מולנו בדבר גורל החבילה וכאשר ביקש שנעשה זו נמצא שחבילה מגיעה ללקוח בזמן סביר ממועד המשלוח. למען הגינות, נציין שחוות דעת זו מיותרת לחלוטין אם כי לא קם כל ליקוי בטיפול בהזמנתו של לקוח.

הגעתי לסניף בחדרה במטרה לרכוש מכשיר במחיר שמפורסם באתר. המוכרת הייתה מקסימה, העבירה לי את כל הקבצים שרציתי מהטלפון הישן והסבירה לי את כל מה שהייתי צריכה לדעת על המכשיר החדש! לגמרי אמליץ על החנות הזאת וגם על המחירים שלה!!! ללא ספק אחזור בעתיד.

המחירים תמיד נמוכים כמו מחירי חו"ל,אחרי מספר קניות לאורך הזמן השירות של שלומי התותח מסניף חדרה ממשיך להרשים,מקצועיות של שירות וידע והגינות מול לקוחות ברמה גבוהה.מומלץ

הגעתי לקנות את המכשיר, וידאתי תחילה האם קיים במלאי והוא היה קיים. ברגע שהגעתי אמרו שיש רק גרסא עם שנתיים אחרויות בתוספת 100שקל, ואם אני רוצה גרסא עם שנה אחרויות צריך להגיע ביום אחר כי נגמר, ברור מאליו שזה אותו מכשיר, אמרתי שאני לא רוצה שנתיים ורוצה את מה שמובטח באתר שזה המכשיר במחיר הקיים ולא את ההנפצה הזו שיש "סוג אחר" של מכשיר עם שנתיים אחריות, אחרי הכל זה אותו מכשיר. לאחר כאב ראש ענק שבוא היה לי האפשרות או לשלם 100 שקל יותר או ללכת הביתה, באמת שלא ראיתי שרות כזה במקומות אחרים, אחרי שכן קניתי את המכשיר בסוף, להפתעתי אני פותח והוא בכלל לא שחור, על הקופסא רשום שחור, מהמוכר ביקשנו שחור, אבל הוא לא שחור, הוא אפור מאחורה ושחור מקדימה, כל מקום אחר שקים בו שחור כל המוצר שחור ולא רק מקדימה שזה באמת חוצפה, אם הייתי רוצה מכשיר אפור הייתי קונה במקום אחר. למה לגרום ללקוח כל כך הרבה כאב ראש? למה לא לתת לו את המכשיר שהוא רוצה ולשחרר אותו שמח ככה הוא יביא עוד לקוחות, פשוט בזיון מה שהלך שם היה צריך להתחנן לקבל את המכשיר כמו שרשום באתר, זה על גבול הלא חוקי, ועוד האכזבה הענקית. פשוט מנסים לעשות פה "שיטת מצליח" ולעבוד על לקוחות, להכריח אותם על ידי מתן אולטימטום. באמת שמאוכזב סך הכל הייתה צריכה להיות קניה חלקה
בצער רב נודע לנו כי לכותב חוות דעת אין כל קשר לעסקה ואין הוא כלל הלקוח. פנינו ללקוח בניסיון להבין למה אינו שבע רצון ולשמחתנו גילינו שלקוח, אותו אחד שרכש בחנות, מאוד מרוצה מהמוצר וגם(!) מהשרות. הבדיקה תמה כאשר התגלה שכותב חוות דעת (בנו של לקוח הרוכש)עובד בחברה המתחרה. צר לנו באמת שכך עוותה המציאות.