
המוכר האלוף שלי לאו כיוון אותי בדיוק למכשיר שאני צריכה, סבלני מאוד מאוד כי אני קרציה, הסביר באהבה ומקצועיות. ממש נהנתי מחווית הקניה שלי. תודה רבה וברור שאחזור לאותו מוכר כן ירבו כמוהו ממליצה ממליצה ממליצה

המוכר האלוף שלי לאו כיוון אותי בדיוק למכשיר שאני צריכה, סבלני מאוד מאוד כי אני קרציה, הסביר באהבה ומקצועיות. ממש נהנתי מחווית הקניה שלי. תודה רבה וברור שאחזור לאותו מוכר כן ירבו כמוהו ממליצה ממליצה ממליצה

הזמנתי באתר מקפיא אלקטרה, ענה לי בחור צעיר, שחשב שהוא יודע הכל, ותיאם לי הובלה לשבוע הבא בין 9 ל 13:00. חיכיתי להובלה שלא הגיעה, מפני שהמוצר היה חסר במלאי, עובדה שאף אחד לא טרח לספר לי. עברו כמעט שבועיים, והמוצר עדיין היה חסר ולא הגיע. דיברתי עם שירות לקוחות וביקשתי לדבר עם מנהל/ת, חזרה אליי אשה נפלאה בשם ענת (אזולאי), שמיד בתחילת השיחה, הרגשתי שאכפת לה מהלקוח! ענת בדקה וחזרה אליי יותר מפעם אחת, כדי שאצא מהעסקה הזו יותר מאשר "נו טוב", אלא מרוצה. תודה לענת! וזכו מחסני חשמל באשת שירות לקוחות אמיתית. איל.

תודה לנציגת השירות אורטל מסניף ביג באר שבע על השירות יצאתי מרוצה עם המחיר הכי זול ומוצר איכותי

רוצה להודות לנציגה אוורטל בקלה מסניף מחסני חשמל ביג באר שבע. על שירות מעל המצופה, עזרה בבחירת המוצר ואספקה מהירה לפני החג תודה רבה

נכנסתי לסניף החדש של מחסני חשמל באזור תעשייה באילת, טל מנהלת הסניף קיבלה אותנו בחיוך ושירות יוצא מן הכלל. היא עזרה לנו מרגע הכניסה לחנות ועד הגעת המתקין כשהמוצר כבר אצלנו בבית. אין ספק שאת כל הרכישות הבאות שלנו נעשה רק אצלה!

רוצה להודות לסניף אילת על השירות וההכוונה של הנציג נתנאל שנתן לנו הסבר מקיף ומחיר מעולה !! בהחלט נחזור שוב תודה

רכשתי פלאפון realme 6pro דרך payngo. קיבלתי את המשלוח די מהר אבל כרגע שפתחתי את הסכית חשכו עיניי. כבל usb מבולגן ללא ניילון, פלאפון ללא שקית מגן מלא תביעות אצבעות גם קדימה וגם אחורה, שבר קטן בתחתית המגן מסך כאילו נפל פעם. עוד תביעות אצבעות על המגן סיליקון. קניתי מוצר חדש ב1199 שח וקיבלתי יד שנייה. מיד דיברתי עם המוקדנית והיא אמרה לי לקחת את המוצר לסניף טבריה והם בודקים ומעבירים הלה. משם קיבלתי שיחה שלא ובדיקה עברה למודן היבואן הרשמי. היום אני נשארתי עם פלאפון יד שנייה, מינוס 1199 שח בחשבון והרגשה שמעבירים אחרית מאחד לשני כמו כדור ולקוח סובל.
שלום רב, אנו מודים לך על פנייתך ומתנצלים על חווית השירות שלא מייצגת אותנו. בהמשך לפנייתך, מכשיר הטלפון הנדון הוחלף במכשיר טלפון חדש ותקין. במידה ויש בעיה נוספת נשמח לעזור לך בטלפון 5018*. בברכה, קשרי לקוחות מחסני חשמל

נכנסתי עם נכדי לסניף טבריה לרכוש לו מתנה טאבלט בסניף חיכה בחור נחמד בשם אלירז נתן לנו שירות מעולה עזר לנו בפיחת המכשיר הדרכה ופתיחת חנות פליי להורדת משחקים תודה

ביזיון, לא עומדים בזמני אספקה, גורמים ללקוח לרדוף אחריהם, לא עומדים בהתחייבויות. ממליץ בחום לא לקנות מהרשת הזו - גובל בעוקץ בהיבטי התחייבות מול לקוח.
שלום רב, תודה לך על פנייתך ואנו מתנצלים על חווית השירות שאינה מייצגת אותנו. מאחר שאין לנו את פרטיך, נשמח אם תוכל לפנות למוקד השירות שלנו בטלפון 5018* בכדי שנוכל לבדוק ולטפל בפנייתך בדחיפות. בברכה, קשרי לקוחות מחסני חשמל

מוכר יאיר אוחיון שירות מעל המצופה תותח על גם המחיר הכי זול בארץ באחריות רק שם לקנות

הגעתי למחסני חשמל ניגש אלי נציג בשם שגיא . אני רוצה לציין שזה לא פעם ראשונה שהןא עוזר לי ובנוסף לכך הוא לקח לי את המוצר לרכב

קניתי היום שואב האבק בסניף באר שבע בביג. אני מאוד מרוצה משירות והסבר שקבלתי מנוכרת בשם נטלי פנורוב. כל הכבוד לה והמון תודה.

רכשתי מזגן ממחסני חשמל ביג באר שבע קיבלתי שרות מקצועי ואדיב מהנציגה בתאל נונו בהחלט אחזור לרכוש שוב!

חיפשתי מצלמת רשת ועכבר למחשב הגעתי לסניף טבריה מחסני חשמל לאחר כמה חנויות ללא מלאים הגעתי למחלקה מחשוב עם מלא מלאי ומבחר ענק היועץ אלירז עזר לי בבחירת המוצר ושירות מהיר ויעיל

חיפשתי השבוע מחשב נייד לבת שלי ולאחר שבדקתי בכמה מקומות נכנסתי למחסני חשמל טבריה וקניתי מחשב נייד השירות של שרון היה מעולה ממליץ בחום.

שלום ברצוני לציין לשבח את השירות שקיבלתי מנציג בשם איתי.. זאת לא הפעם הראשונה שאני מקבלת ממנו שרות מעל המצופה!! אשמח מאוד להמליץ לחברי!!

עשיתי הזמנה לפני יומיים התקשרתי לשרות לקוחות למזלי הרב ענתה לי אור אסרף סיפרתי למדהימה הזו שאבא שלי חולה קורונה בחדר מבודד בלי טלוויזיה היא הפכה עולמות ודאגה שיגיע אלי הטלוויזיה לאחר 3 ימים. חיממת לנו את הלב תודה על האהבת חינם דווקא בתקופה הזו שכולנו עוברים משבר. תודה על כל המאמצים. מזל שנפלתי עליך אור.

התעניינתי ברכישה של מצלמת רשת עבור שיעורי הזום. קיבלתי מענה מהיר ועינני המוצר שרכשתי כולל מיקרופון ומצלמה איכותית ואני מאוד מרוצה. תודה רבה לנציגה ענת אזולאי על שירות מהיר ואדיב וכמובן איכותי.

מבצע הרכישה (בעלי) הינו עובד חיוני שלא היה מסוגל לאסוף את הרכישה. אני (אישתו) הגעתי לסניף עם כרטיס האשראי שלו, ת.ז שלו ומספר הזמנה ומנהלת הסניף בצורה בוטה ומעליבה בשילוב עם צעקות הסבירה לי שעלי לבטל את ההזמנה או לדאוג שבעלי יהיה נוכח באיסוף.. מנהלת הסניף נצמדה לחוקים היבשים בלי ניסיון להבין או לראות את מצב הקורונה שלא מאפשר לכולנו (בעלי עובד חיוני) להיות נגישים בשעות הפעילות הסניף. יחס משפיל ומבזה מצד מנהלת הסניף שמצדיק בדק בית על נותני השירות בסניף פולג נתניה.

התקשרתי ורכשתי פלאפון סמסונג, מודה לנתי בן מרגי מאילת על השירות המהיר והמקצועי, תוך יום קיבלתי את המוצר!!

קניתי במחסני חשמל סניף טבריה מיקרוגל וקומקום ואני מאוד נהנתי הסניף נקי עם אווירה טובה ואושרה היועצת עזרה לי מאוד.

שרות מזעזע.גבו כסף לפני חודש ולא סיפקו את המוצר.אין עם מי לדבר ,אין עם מי לברר.אני לשם לא אגיע יותר אף פעם. ז ה י ר ו ת

לפני כיותר מחודש רכשתי 2 מכשירי סלולר נוט 20 ונאמר לי במעמד השיחה כי המכשירים יגיעו אלי בתאריך מסוים, מה שלחלוטין לא קרה וכל פעם הגיע משהו אחר ועד שהגיע לקח יותר משבועיים כמו כן במסגרת רכישת הסלולרים הייתי זכאית לקבל עוד מספר פריטים ולא הגיע ואחרי אין ספור שיחות וניתוקים ויחס מזלזל מכמה נציגים , חוץ מנציגה בשם לימור או ענת (לא זוכרת בדיוק) שנתנה לי מענה וגם חזרה אליי עם תשובות שלא נתנו את המענה אבל עשתה כמיטב יכולתה בהמון הבנה ואכפתיות, חייבת לציין שהיא נתנה לי שירות מעולה בתור נציגה שאכפת לה מהאחר ואז ביקשתי מנהל וחזר אלי המנהל דניאל , אדם בעל סבלנות והבנה יחס אנוש מדהים שאין לתאר ונשלחתי על ידו לסניף אחר זאת לאחר ששוב לא היה במלאי כמעט בשום מקום ונאלצתי אני לנסוע לעיר אחרת בכדי לקבל את שהובטח לי וגם אז לא קיבלתי את הדבר הנכון שהייתי אמורה לקבל. דניאל המנהל לחלוטין עזר לי וליווה אותי בהכל היה קשוב עם סבלנות ולדעתי הוא נכס לחברת מחסני חשמל כי לי היתה חווית קניה ממש לא נעימה וכל הרצון שלי היה לסיים זאת וכמה שיותר מהר ולא לרכוש יותר מעולם בחברה זאת, אך כאשר דניאל טיפל בי הבנתי שאם אי פעם אשוב לרכוש בחברה זו זה יהיה אך ורק בזכות דניאל המדהים והאכפתי אדם שרואה בן אדם מול עיניו מבין ומכיל אותו, אז דניאל דע כי הנך נכס עצום לחברה וכאדם אתה אחד האנושיים שנתקלתי, תודה רבה על אופן טיפולך ושירות מדהים מצידך שוב חוזרת ואומרת כי אם בעתיד ארכוש שוב זה יהיה אך ורק בזכותך, תודה רבה על הכל.

קנינו אצל סרגיי מסניף נצרת עלית מקרר של טושיבה השירות היה נעים הסבר מצויין אחלה מקרר ומחיר פגז אנחנו בטוחים שנחזור שוב 👍

יממה לאחר רכישת שיאומי 8A וקבלת אישור עסקה שכבר רשומה באשראי אתמול בערב התקשר נציג וטען שהדגם אזל במלאי, ניסה לשכנע אותי לרכוש דגם אחר יקר יותר שאני לא רוצה ואז לקח שוב פרטי אשראי כדי לבטל עסקה. אני עדיין ממתינה שמחסני חשמל יחזרו אליי להודעות שהשארתי בכל מקום לומר שאכן זה מה שהיה ולא היתה תרמית שרכבה על העסקה. בכל מקרה המוצר שלטענתו אזל עדיין מופיע לרכישה בזאפ.