
רכשנו מדפסת של סמסונג 3870, קיבלנו שירות מהיר, אדיב ומקצועי. הזמנו אותה לפני פחו משעתיים והיא כבר מותקנת וסורקת על 2 מחשבים במשרד. תודה רבה ליאל מ"מולטיגול".

רכשנו מדפסת של סמסונג 3870, קיבלנו שירות מהיר, אדיב ומקצועי. הזמנו אותה לפני פחו משעתיים והיא כבר מותקנת וסורקת על 2 מחשבים במשרד. תודה רבה ליאל מ"מולטיגול".

אנחנו לקוחות של לייזר ליין מזה שנים רבות. רכשנו היום מדפסת חדשה של סמסונג 3870 לבקשתנו, קיבלנו משלוח וטכנאי על מנת להתקין את המדפסת ברשת העסק. נשלח טכנאי שהגיע תוך זמן קצר, אשר ביצע את עבודתו מעל ומעבר לדרישותינו. תודה רבה, חיים מפוסטי את ליבהבר יועצי מס וסכני ביטוח.

שירות יעיל, אדיב. טכנאים מקצועיים ביותר. והמחיר לכל כיס. אנו רוכשים מדפסות ומכונות צילום באופן קבוע מלייזר ליין התותחים. תודה רבה על שירות נהדר... מכחלון.

הזמנו הבקר מדפסת. ההזמנה בוצעה ביעילות והמשלוח הגיע כעבור שעה. טכנאי לייזר ליין הגיע (לביתי )משרדי הציג את עצמו בשם אבי הקרין בטחון רב התקין את המדפסת בצורה מקצועית ביותר. הטכנאי חרוץ אדיב ומנומס. אבקש שאזדקק לשירות תמיד יעמוד לרשותי.

רכשתי מדפסת ברדר 9330, השירות היה מהיר וטוב. התקנה היתה מהירה וקיבלתי הסבר מפורט על כל מאפייני המדפסת. תודה רבה דנה.

אנחנו לקוחות קבועים של לייזר ליין. אנחנו משכירים מהם את כל הציוד למשרד. היום שידרגנו את כל המשרד במסכי סמסונג חדישים. הגיע טכנאי ועבר מחשב מחשב והתקין לנו אותם במקצועייות. אחלה שירות, תודה רבה דורית.

קניתי בלייזר ליין מדפסת לייזר הגיע למחרת טכנאי בשם אבי שהתקין לשביעות רצוני את המדפסת כל הכבוד !!!

רכשנו מלייזר ליין רמת גן מדפסת סמסונג 3870. השירות היה מעולה. סיפקו לנו את המדפסת ביום הרכישה שהגיעה עד למשרד. ההתקנה בוצעה על ידי דוד אשר היה מאד סובלני ואדיב וביצע את כל החיבורים הנדרשים. תודה רבה.

רכשתי מדפסת ברדר 9330, רציתי לציין לטובה מהתחלה את השירות האדיב והמשלוח כולל התקנה. מרוצה מאוד עוז מ"החברה להנדסה אזרחית".

הזמנו מדפסת של HP 252, שירות מעולה, משלוח מהיר. מרוצים מאוד מרכישת הקנייה. תודה רבה סייפ נט.

המכשיר הובא והותקן ע"י אבי לשביעות רצוני התהליך נעשה על ידו בנועם ובהסבר מפורט מתאים להבנתי כפנסיונר

שירות אדיב ומהיר, הגיעה דוד לתקן לנו מדפסת סמסונג משולבת בנוסף עם משלוח של טונרים. זיהה את הבעיה ופתר אותה במהרה. תודה רבה אושרה מ"שאול לב".

רציתי לציין את השירות היעיל מאוד של לייזר, שירות מצויין. אנחנו עובדים עם לייזר ליין כבר 4 שנים והיום הוספנו לרכישות שלנו מדפסת ברדר 2720. קיבלנו התקנה מלאה על כמה מחשבים והסבר מפורט על הסריקות ובכלל על המדפסת. תודה רבה נאוה ביה"ס נתיב ת"א.

הזמנתי מדפסת בשירות הטלפוני מנציגה מקסימה בשם אביטל וכבר למחרת הגיע הטכנאי בשם אבי שהיה ככ סבלני ישב והסביר לי כל דבר בצורה ברורה ומובנת!!! תודה לכם....

שירות מצויין ומהיר עונים מהר לפלאפון מספקים את הסחורה מהר מרוצים מאוד. תודה רבה עו"ד רענן גל.

רכשנו למדפסת, קיבלנו משלוח מהיר, בנוסף הטכנאי גם החליף לנו וגם בדק שהכל עובד תקין. שירות אדיב ומסביר, שירות נעים. תודה רבה מלי המנהלת מ"דליה מנטבר סטודיו לפילטיס".

בהתאם להמלצה שקיבלתי מהטכנאים שלי הזמנתי מדפסת של סמסונג מחברת לייזר ליין, קיבלתי התקנה מלאה והסבר מפורט לגבי המדפסת. הזמנתי את המדפסת באותו היום וכבר לאחר כמה שעות התקינו לי אותה. תודה רבה אפריים מחברת ב.י יועצים ומשקיעים בע"מ.

בהתאם להמלצה שקיבלתי מהטכנאים שלי הזמנתי מדפסת של סמסונג מחברת לייזר ליין, קיבלתי התקנה מלאה והסבר מפורט לגבי המדפסת. הזמנתי את המדפסת באותו היום וכבר לאחר כמה שעות התקינו לי אותה. תודה רבה אפריים מחברת ב.י יועצים ומשקיעים בע"מ.

קיבלתי שירות מצויין מדוד הטכנאי, הסכים לחכות לי להתקנה בשל שלא הייתי בבית, היה סבלני לשאלות שלי ונתן שירות מעולה. אציין גם את ברק במענה המהיר והשירות המצויין. תודה רבה רבקה.

שירות איכותי ומהיר, אנחנו לקוחות קבועים שעובדים כבר כמה שנים ומזמינים הכל למשרד. תודה רבה א. שדה פרוייקטים

אנחנו עובדים עם לייזר כבר משנת 2011, רוכשים את כל ציוד המדפסות למשרד. היום השכרנו מדפסת מזה מיני רבות, הטכנאי התקין לנו אותה בכל המחשבים ובדק שהכל עובד חלק כולל הסריקות. שירות אדיר מומלץ בחום, תודה רבה משרד עו"ד שי עינת.

אנחנו רוכשים וקונים קבוע טונרים ומדפסות מלייזר ליין. הזמנו מדפסת של ברדר שהגיעה תוך זמן קצר מאוד, לאחר התקנה והסבר מדוד הטכנאי הכל עובד חלק ולשביעות רצוני. תודה רבה על השירות המהיר והטוב, שמעון מאופנת גונג.