
המוצר מעבד מזון הגיע מהר מאוד, תוך 3-4 ימים וארוז בצורה טובה מאוד ונוחה לפירוק

המוצר מעבד מזון הגיע מהר מאוד, תוך 3-4 ימים וארוז בצורה טובה מאוד ונוחה לפירוק

מחירים מצוינים, שירות ומענה מעולים. משלוח מהיר מבחר גדול. המלצה חמה מאוד. זמינים בטלפון מומלץ בחום

אחלה שירות ומשלוח מהיר מוצר מספק בהחלט, אין צורך במוצרים יותר שלא עושים את העבודה.

אתר מאוד נח וקל לתפעול, מחירים מעולים, שירות לקוחות יעיל ועוזר ומשלוח מהיר מאוד (באתר כתוב שלושה עד שבעה ימי עסקים, לי הגיע לי תוך יומיים).

שירות מעולה ואדיב. תמיד שמחה לקבל משלוחים דרככם המשלוח הגיע בזמן שנקבע ביקשתי להניח מחוץ לדלת ולא לצלצל וכך קרה. ולאחר כשעה התקשרו לוודא שאכן קיבלתי את המוצר

אתר קניות מצויין!! גם מחיר, גם איכות וגם שירות, ללא ספק אחזור לקנות שם, ממליץ בחום

שרות אדיב וזריז תוך שלושה ימים מאז ההזמנה הגיע המוצר אלי במחיר זול תודה רבה

חווית קנייה נוראית!! גם הם מכרו לי מוצר שלא היה במלאי והייתי צריכה לחכות עד יגיע להם למלאי, וגם כשקיבלתי את המוצר הוא לא עבד!!! אמרו שיחליפו לי וכמובן ששוב פעם מחכה שיהיה להם במלאי, עבר יותר מחודש מיום הקנייה ועדיין לא קיבלתי את המוצר!!! הם אפילו לא עושים מאמץ לתקן את הפשלות שלהם!!! זוועה!!!

מחיר מצוין , שרות מצוין ואספקה מהירה . המוצר שהגיע תואם בדיוק את מה שהזמנתי . תמיד מרוצה שאני קונה באתר זה.

טיפול בהזמנה היה מהיר, קיבלתי מוצר תוך שלושה ימי עסקים לבוקס-איט. התקשרו לוודא שקיבלתי מוצר!

מזמינה מידי פעם מלסט פרייס. מחירים טובים , איכות טובה של הסחורה, משלוחים מהירים ושירות לקוחות ממש טוב. ממליצה בחום!

רכשתי דרך האתר דיו למדפסת. חחית קנייה נוחה. הגיע תוך 3 ימים. שירות נוח ומעולה.

קיבלתי הודעה שהשליח יגיע בטווח של שלוש שעות וכך אכן היה. המשלוח הגיע מהר מאד ובצורה טובה.

אנשים נחמדים עם מחירים הזולים בשוק קונה אצלם את כל מכשירי החשמל שלי משלוח מהיר

רכשתי מוצר שלא הגיע אליי (למרות שבאתר ההודעה היא כי המוצר נמסר לי) אין עם מי לדבר - הם לא עונים בטלפון וגם לא בצ'אט. קיבלתי חשבונית על חיוב הסכום בכרטיס אשראי - אין לי מושג מה לעשות עכשיו
המוצר נשלח ללקוח מיד לאחר הזמנתו ישירות מהיבואן הרשמי , בגלל חג הסוכות ועומסים בחברות השילוח, זמן האספקה היה ארוך מעט מהרגיל, הלקוח עודכן והמוצר ברשותו. לאסטפרייס זמינה בשעות הפעילות בצ'ט אנושי וכמובן במענה טלפוני.

מואתר טוב, קשוב, לא בורח מאחריות, רק שיותר מידי זמן עד שהמוצר, מגיע, מעייפת ההמתנה

אתר יעיל, משלוח מהיר, קבלה במייל, המחיר הזול ביותר עבור המוצר שרכשתי (צ'ימיגג 650 ליטר)

אני עובדת שנה מול ג'ניה. הבחור סבלני מקצועי עם תודעת שירות גבוהה. ניהנת כל פעם מחדש. ישר כח ג' ניה. אשריכם שזכיתם בעובד כזה

תהליך הקנייה פשוט וקל. מידע לאחר הרכישה מדויק וברור. מבחר גדול של נקודות איסוף, שירות המשלוחים מאוד יעיל. המוצר סופק בזמן קצר מאוד. זאת רכישה ראשונה שלי באתר הזה ובין הטובות שעשיתי עד עכשיו באתרים השונים.

שירות לקוחות גרוע. מספקים פרטים שגויים לגבי המוצרים שמוכרים. שירות לקוחות שמורח כשצריך להחזיר. כנל ניתקו לי את השיחה כשביקשתי לשוחח עם מנהל. יפה מאוד, אחלה עסק יש פה. לא!
ללקוח מוצר חדש לחלוטין העניין נבדק מול מערכת מצלמות האבטחה, לבקשתו נשלחה אליו החלפה אך הלקוח לא היה זמין לקבלה, לאחר פנייתו החלפנו חברת הפצה שגם היא טענה שהלקוח לא זמין לתיאום.

הזמנתי כיריים מסוג סימנס. לאחר שקיבלתי אישור במייל ב 23.8 ! הודיעו לי לאחר 9 ימים !!! שאין את המוצר והציעו מוצר מחברה אחרת משנת דגם 2014!, בבירור מול הנציג הסתבר שבכלל אין את המוצר שהזמנתי במלאי, ולמוצר אחר מחברה אחרת הוא פותח הזמנה חדשה עם זמן אספקה כ- 10 ימים . המוצר החליפי לא היה רלוונטי עבורי (בצבע ומראה שונה ממה שהזמנתי, וגם מדורג לא טוב על ידי לקוחות זאפ). אבל עוד יותר מכך - ההתנהגות הזו נראתה לי חשודה. אני מכיר את האסטרטגיה של חנויות להציע אונליין מוצרים פופולריים שאין במלאי שלהן כדי לגרום ללקוחות להזמין, ואז לומר אוי, המלאי נגמר, קח במקום מוצר אחר. ללקוח כבר "לא נעים", או שאין לו כוח להתחיל לחפש מחדש, והוא מסכים בלית ברירה. לכן למרות בלבול המוח החלטתי לחפש מחדש, לבקש זיכוי מהחנות, ולרשום לפני לא להזמין אצלם בעתיד. מיותר לציין שבערב ראש השנה לא יהיו לי כיריים. כאשר בדקתי בחנות אחרת נמצאו בקלות הכיריים במלאי מסימנס עם אספקה מהירה .
בעקבות בעיות מלאי בלתי צפויות אצל היבואן, הוצעו ללקוח מס' חלופות (של אותו יצרן וגם יקרות משמעותית) יחד עם אספקה מהירה כמה שניתן, הלקוח סירב וזוכה מיד לבקשתו.

רכשתי מקרן קול, שלחו אריזה פגומה שרואים בבירור שנפתחה בעבר, הציעו לי לפתוח ולבדוק שהמוצר תקין. בפיחה ראיתי שהקלקר שבור. בקשתי שישלחו חדש, שלחו אחד נוסף עם אריזה עוד יותר גרועה. הפעם כבר סירבתי לקבל את המוצר. הבטיחו שיבואו לאסוף את המוצר ששלחו ויתנו זיכוי כספי. מאז אני מנסה לתאם מועד לאיסוף המוצר שנשלח. בלאסט פריס לא מודיעים מתי יבואו (לא יום, לא טווח שעות) אלא מצפים שתשבו כל היום בבית ותמתינו להם. אמרו שבואו לאסוף את המוצר בתוך יומיים. אחרי יומיים שלא באו לאסוף התקשרתי לשירות הלקוחות שטען כי שליח היה אצלי וסירבתי למסור את המוצר כל זאת בזמן שאף אחד לא יצר איתי קשר! כל פנייה אליהם מלווה בהמון המתנה על הקו, שיחה של 50 דקות! עם מוקדנים שלא מספקים שירות אלא עונים תשובות לקוניות.