
חיפשתי טאבלט הרבה זמן ולאחר בדיקה מעמיקה בחרתי במוצר זה, השירות בטלפון אדיב ומקצועי. המוצר הגיע בזמן כפי שהובטח. מומלץ בחום.

חיפשתי טאבלט הרבה זמן ולאחר בדיקה מעמיקה בחרתי במוצר זה, השירות בטלפון אדיב ומקצועי. המוצר הגיע בזמן כפי שהובטח. מומלץ בחום.

הגעתי לחנות לאחר בדיקה בזאפ . לאנשי המכירות ידע רב בתחום. סובלנות ומחירים סבירים . תצוגה מרהיבה כל שעליך לעשות לבחור את המחשב שאהבת. ואני בחרתי בDELL לאחר שהבחור שעזר לי לבחור את המחשב מוטי שמו הסביר בצורה מפורטת על תכונותיו של מחשב זה....לא רק זה גם קיבלתי תיק למחשב ללא תשלום...תודה לכם על קנייה משתלמת .....

צוות מקצועי ונחמד ביותר!! הגעתי לחנות בפתח תקווה לרכוש מחשב נייד. התייעצתי עם מוטי לגבי הדגם הרצוי וההבדלים בין המפרט של הדגם שרכשתי לבין הצעת מחיר שקיבלתי באיבורי. ניתן לי הסבר מלא ומפורט בדבר היתרונות והחסרונות של כל דגם. הרכישה כולה ארכה כ20 דק כולל התקנת מערכת הפעלה. חווית קנייה מעולה, מומלץ בחום!!

איכות שירות יוצא מן הכלל! כל דבר שביקשתי (חשבונית, הרחבת אחריות) קבלתי תשובה מיידית ומסבירת פנים. את המחשב קבלתי תוך יום עסקים אחד ובצבע שרציתי (בכל שאר החנויות לא היה את הצבע ורק להם היה.

שירות מעולה. יחס נעים הגינות ואדיבות שירות ישר שנכנסתי קיבלתי שירות. הסברים לכל שאלותיי כמובן אמינות ויושר ממליץ בחום לרכוש שם מחשב או כל ציוד אחר

השירות אדיב והיחס חם. ההמתנה נעימה וההרגשה במקום טובה ומלאה בסבלנות. מתייחסים ללקוח ומסתכלים אליו בגובה העיניים עונים לרצונותיו ע"מ לרצות אותו ואת מבוקשו. חווית קניה היתה טובה ואחזור בעתיד שוב.

התקשרתי לחנות קיבלתי יעוץ טלפוני מקצועי וברור למשתמש רגיל . המוצר היה במלאי ,הגעתי לסניף בפתח תקווה קיבלתי יחס מצויין , קיבלתי מענה לכל השאלות והבקשות .יצאתי מרוצה , הייתי חוזר לחנות שוב ויש גם חניה שגם מאוד חשוב באזור .

הזמנתי מחשב נייד מתוצרת טושיבה, לאחר זמן מה התקשר אלי לב מפיסי אונליין ואמר שמחשב זה אינו במלאי והציע לי חלופות עם אותם נתונים ובמחיר דומה, הסברו היה מפורט, דיבר לעניין, מבין היטב במחשבים, וכך קניתי במקום מחשב מתוצרת אסוס. חנות מצויינת!! ממליץ בחום!!

אנשים נהדרים, שרות מקצועי והרבה סבלנות, מלא ראיתי כבר הרבה זמן, נדיר בנופינו, מחיר טוב ויחס מאוד אישי, מומלץ בחום, הזמנה מדוייקת במהרה ועוד ועוד ועוד @@!!!!!

הגעתי לחנות ביום חמישי לאחר שחיפשתי מחשב במחיר מוקצב. שאלתי את המוכר למחשב במחיר הזה והוא נתן לי בחירה בין שני חברות. לאחר שלקחתי אחד מהמחשבים הגעתי לבית, נכנסתי לאתר שלהם וראיתי מחשב אחר של חברת DELL. חזרתי לחנות וביקשתי להחליף את המחשב. מסרו לי שאין כרגע במלאי והוא יהיה ביום ראשון עד השעה 13:00. הגעתי בסביבות השעה 14:00 והמחשב כבר היה מוכן, כולל כל ההתקנות שביקשתי.

חברה מעולה. יחס נעים ושירותי. ממליצה בחום. גם שירות איכותי וגם יעיל. אשמח לקנות שוב בפי סי אונליין מחשבים בסניף פת.... תודה רבהההה

לאחר בדיקות החלטתי על סוג המחשב הנייד. תחילה התקשרתי לחנות כדי לוודא שהמוצר קיים במלאי. לאחר שנעניתי בחיוב, נסעתי לשם, ביקשתי את המחשב הרצוי, וכעבור זמן קצר כבר הייתי עמו בחוץ ועם עכבר מתנה. בשום שלב לא ניסה מישהו בחנות לשנות את החלטתי, ופשוט זרמו אתי.

שירות לקוחות מצוין. הגעתי והמחשב היה מוכן בדיוק בזמן ללא המתנה. עשו רושם מקצועי היו מאוד אדיבים, במיוחד לב שסייע וייעץ בבחירת מערכת ההפעלה

קודם כל הגענו כמה דקות לפני סגירה, והם חיכו לנו והיו ממש סבלנים כלפינו, הורידו לנו מהמחיר בעקבות שאני סטודנטים, עזרו בבחירת הדגם המתאים עבורי. ובכלל שירות כזה אדיב ובאמת סבלני הרבה זמן לא נתקלתי, מומלץ בחום לקנות דרכם, גם זול וגם יחס מצויין.

תודה רבה לכם על שירות אדיב מקצועי ומחירים לכל כיס .אשמח לחזור אליכם בעתיד.שרות מעולה.

קנינו מסך 24" בחנות עצמה. היו אדיבים ונעימים. יום למחרת התגלה שהמסך בעל מספר פיקסלים מתים (קורה). בשיחת טלפון אחת, ללא טענות או דיונים, נאמר כי יגיע שליח עד הבית לקחת את המסך התקול ולספק מסך תקין חדש. כל הסיפור הסתיים ארבע שעות לתוך יום העבודה. דןגמה ומופת למתן שירות.

הקניה הראשונה שלי דרך האינטרנט לא איכזבה. קרוב לשבועיים אני מחפש ומברר מה ואיפה לקנות. הגעתי לדגם הזה מכוון שהוא הכי חזק מבחינת חומרה עם מסך 17" עד 5000שח. כשהתקשרתי לחנות, ענה לי נציג בשם צחי שהסביר לי הכל. 4 שעות אחרי ההזמנה קיבלתי את המחשב. עד עכשיו הכל מצויין.

בצעתי הזמנה של טאבלט אשר היה במחיר מאוד אטרקטיבי. קבלתי דוא''ל שבו מצורף הקובץ עם פרטי ההזמנה, ואמור שייצרו איתי קשר בהקדם על מנת לסיים את תהליך ההזמנה ולעדכן את אמצעי התשלום - אבל אף אחד לא חזר אליי בכלל. אני בעצמי התקשרתי לחנות עם הרגשה שיש פה "פטנט ישראלי" מעניין - מוציאים לפרסום בזאפ מוצר במחיר מאוד אטרקטיבי, אבל אחרי זה יסתבר שהמוצר כבר לא במלאי ואז יוצע מוצר אחר, יותר יקר - וכך באמת קרה. אני לא הסכמתי למוצר החליפי שהוצע לי ובקשתי לקבל את מה שהזמנתי - ללא הצלחה. אמרתי להם שאני אכתוב לזאפ לתלונות - תעשה בכיף, אמרו לי. אחרי כמה דקות חזרו אליי ואמרו שבמקרה לקוח אחד ביטל את הקניה (זה קרה תוך 2 דקות) וכן יש להם את המוצר אך הוא מתצוגה. בשחיה ראשונה איתם נאמר לי שנגמר המלאי, בחישה שלישית אמרו שאלה היו טאבלטים מתצוגה - מעניין איך לא ראיתי את זה כאשר בצעתי הזמנה וגם פתאם זה מתצוגה... אבל אני לא חפשתי את "הקטנות" - רק רציתי את המוצר. שאלתי את המוכר שדברתי איתו האם הכל תקין וטאבלט לא שבור - נאמר לי שהוא תקין לגמרי, רק הוא מתצוגה - אמרתי שזה לא מפריע לי רק שיהיה תקין. בשחיה בינינו המוכר חזר הרבה פעמים, שאם משהו לא בסדר אז בטח תחזיר אותו - וזה היה לי די חשוד: אם המוצר תקין, למה אתה חוזר ככך הרבה על החזר ??? קבלתי מוצר לבית - ומה אתם חושבים ? - כפתור כיבוי/הדלקה לא פועל, אי אפשר לכבות את הטאבלט. למחרת התקשרתי לחנות לברר - קודם ניסו להפיל אליי את האשמה וכאשר זה לא צלח אז אמרו שבטח קרה לא משהו בדרך, כי הם בדקו את המוצר לפני שליחה - ממש נס חנוכה !!!! (אנו בדיוק בתקופת החג ). הגמדים הרשעים נכנסו לקופסה סגרוה באמצע המשלוח ושברו את כפתור הפעלה !!! וגם בסוף טרקו לי טלפון בפנים. כל השיחות שלי עם החנות - מוקלטות למכשיר סלולרי!

על פניו זה נראה בסדר: מחשב שרציתי לאחר ברורים והשוואות עם אחריות יצרן עד בית הלקוח לשלוש שנים, מחיר זול יחסית לשאר (4,677 ש"ח). באתי לחנות, הוציאו לי מחשב פתוח, בטענה שהחליפו את המקלדת. רציתי חדש - הביאו חדש והחליפו מול עיני את המקלדת. התקינו את התוכנות והכל סבבה עד כאן. בבית אני פותח את המחדש - על האריזת קרטון יש מדבקה "DEL OUTLET NEW" ואחריות לשנה. מייד הבנתי שמשהו "לא כשר".... נכנסתי לאתר של DELL הקשתי את מספר ה"תג סרוויס" - ואז התברר שלא אחריות יצרן לשלוש שנים "עד בית הלקוח" ולא נעליים. נשאר למחשב אחריות לכמה חודשים בלבד. לא יודע מי עשה את ה"קומבינה" - החנות או היבואן. בעל החנות מוטי אמר שידע שמדובר במחשב OUTLET - אבל לא מצא לנכון לעדכן וליידע אותי... לגבי האחריות אמר שצריך לעדכן.. אבל למה לא עודכן? למה לא אמרת? למה לא להיות הוגנים?. אפילו הוא הודה שמשהו עשה קומבינה - שיכול להיות היבואן. מחשבים המוגדרים עודפים (OUTLET) - עם אחריות מוגבלת אמורים להמכר בהנחה משמעותית ולא במחיר מלא!!! נוכלות לשמה - גם אם לא של החנות - הוא היה חייב ליידע שזה מעודפים ואחריות יצרן מוגבלת. לדרישתי כספי הוחזר לי ללא בעיות. בזבוז הזמן הרב והטרחה - והעובדה שרצו לעשות על גבי "קומבינה" - יותר ממעצבנים. להתרחק כמו מאש.
הלקוח קיבל מחשב חדש שנפתח מולו. המחשב הגיע END OF LINE מכוון שהפסיקו לייצר אותו - האחריות עודכנה אצל דל באותו יום ל-3 שנים NEXT BUSINESS DAY. צוות פי סי אונליין

קניה חמישית שאני מבצע עבור מקון העבודה שלי, וכל פעם אני מרגיש שאני מבקיע גול. שירות 10, מחירים מעולים, משלוחים מאוד מהירים (באחד ההזמנות, קיבלתי את המחשב שעתיים לאחר ההזמנה!!). כל הכבוד!!!

הזנתי הזמנה באתר של החנות ביום ד'. תוך חצי שעה התקשר אליי נציג מכירות של החנות לצורך השלמת הזמנה ותשלום. ביום ראשון כבר קיבלתי את המחשב שלי אם שליח UPS כלומר המשלוח לקח יומיים עבודה בלבד. סה"כ הכל עבר חלק ואני ממליץ על החנות הזאת.

חיפשתי בזאפ טאבלט סמסונג גלקסי נוט 10.1 N8010 ומצאתי אותו בחנות פיסי אונליין במחיר יחסית זול. הגעתי לחנות והראו לי את הטאבלט. הדגם שלו היה N8010. המוחר הציע לי לעדכן אותו לגרסה אחרונה והסכמתי. הוא הלך איתו לחדר אחר ו "עדכן את הגרסה". אחרי זה גיליתי כבר בבית שיש לי טאבלט אחר של דגם N8013 ובקבלה רשום N8010 והאחריות היא על N8010. תמנעו מלהזמין אצלהם משהו.
לקהל הלקוחות - טאבלט N8010 ו N8013 - אותו טאבלט. לאחר עדכון גרסא ל-4.2.2 (שעשינו ללקוחה בחינם) הטאבלט רשון כ- N8013. תודה צוות פי סיאונליין

אני רוכשת עבור הארגון שבו אני עובדת מהרבה חנויות (לא רק מתחום המחשוב) ואני חייבת להגיד שצוות פי סי און לין ממש מעולים. תמיד אני מקבלת מוצרים במחירים הכי טוביםץ משלוחים מהירים. תשובות לגבי מפרטים. שרק ימשיכו בצורה הזו.

מדובר בשירות הטוב ביותר שקיבלתי בחיי. קניתי מחשב נייד, קיבלתי אותו למחרת הביתה עם הכל מעודכן לפי ההגדרות שנתתי בטלפון לאחר בקשת המוכר. התחרטתי ורציתי להחליף למחשב אחר. התקשרתי מוכנה למשא ומתן מפרך ותוך שתי דקות נמסרתי כי עליי להגיע למחרת ולהחליף בין המחשבים. על המחשב החדש הכל מוגדר בדיוק כפי שהותאם לי. הבחורים בחנות מקסימים. שירות פשוט מעולה!

אנו רוכשים אצלם המון דברים עבור הארגון שלנו השירות, האחריות , השקט התעשייתי וכמובן המחירים הזולים שווים את הכל!!!