
הגעתי לחנות לקנות מצלמה בגלל המחיר. פגשתי את אלן שעזר כיוון והדריך בצורה מדהימה. השרות שקיבלתי ממנו שווה כל מחיר והמחיר מצויין!

הגעתי לחנות לקנות מצלמה בגלל המחיר. פגשתי את אלן שעזר כיוון והדריך בצורה מדהימה. השרות שקיבלתי ממנו שווה כל מחיר והמחיר מצויין!

בררתי מחירים במספר חנויות שונות לגבי עדשת עין הדג ובקאמרה אילת (סניף המלך שלמה) המחיר היה זול ביותר, אך לא היה את העדשה במלאי. הייתי לחוצה בזמן ואלן המקסים אמר שיעשה כל מאמץ שהעדשה תגיע עד למועד שהייתי צריכה אותה ואכן תוך יומיים העדשה כבר היתה בחנות. לאורך כל תהליך ההזמנה והרכישה אלן היה איתי בקשר ועידכן אותי. השירות היה מדהים!!! ואלן היה מקסים אמיתי! אני ממליצה בחום על קניה בחנות זו, חוויות שירות באמת נדירה...

הזמנתי טלפון באינטרנט, למחרת התקשרו אלי לאשר את ההזמנה אמרתי שאני אגיע ביום שישי לאסוף את המוצר ואכן שמו לי בצד והמוצר חיכה לי בחנות עם שמי עליו השרות היה מאוד אדיב ומקצועי שמחתי מאוד לפגוש איש חביב ביותר אחלה חנות, אחלה מחיר, אחלה שרות, כן ירבו

מענה טלפוני זריז , יעיל וסובלני. המוצרים שהיו במלאי נשמרו מיידית בהזמנה . בהגעה לחנות שירות אדיב ואיכפתי מאוד ..חשוב לציין הנחה יפה ללקוח ותיק :) עזרה מקצועית בהתלבטות לגבי המוצר. בקיצור חוויית קניה מהנה בהחלט..

בכללי, חווית קניה קלה ונעימה, במחיר הכי נמוך בארץ. לבקשתי, אנדריי הטעין את הסוללות למצלמה מבעוד מועד. יצאתי מהחנות מרוצה. עדשות NIKON, אם אקנה בארץ, אקנה שם בלבד.

השירות מצויין, התקשרתי כשבוע וחצי לפני הגעתי לאילת על מנת לוודא שיש במלאי, בחור בשם אביאל דאג להזמין ושיגיע בזמן, הקפיד לעדכן אותי כאשר המוצר הוזמן ואף שהגיע לחנות. גם בהגיעי לחנות השירות היה אדיב .

אדיבות, יעילות, מהירות בהזמנה ודיוק בקבלה. מריסה ואיליה נציגי מכירות חבבים, מסבירי פנים ואדיבים. הם היו יצירתים ובעלי תושיה בפתרון בעיות ואופי ביצוע העיסקה

באתי לקנות מצלמת DSLR ראשונה. עם תקציב מוגבל ועם ידע מועט מאד בעולם הצילום, קיבלתי מאיליה שירות מעולה, והכוונה מדוייקת למוצר שהכי יתאים לי בשלב הכניסה לעולם הצילום של מצלמות הרפלקס הדיגיטליות. חווית קנייה מומלצת מאד. אני בטוח שגם את הרכישות הבאות שלי אעשה דרך אותה חנות.

השרות מעולה, מקצועי, אדיב, נעים וסבלני, אי אפשר לבקש שרות יותר טוב מזה!!! ברצוני גם להודות לקאמרה אילת בכלל ולאיליה בפרט על השירות המהיר האדיב והמסור!!! שנה טובה!!!

הגעתי לחנות על מנת לבחור מתוך שתי סוגי מצלמות ונפגשתי עם המוכר אלן התותח אשר עזר לי מאוד לבחור את המצלמה ואת העדשה נתן מחיר טוב ושרות מדהים בפעמים הבאות רק לחנות הזאת ...

החנות מאובזרת במגוון גדול של ציוד צילום איכותי. המוכר, אלן, בעל ידע רחב בצילום, שירת אותי נאמנה ובאדיבות ודייק במוצרים שמכר לי- שיענו על צורכי. הוא לא ניסה למכור מוצרים נלווים שלא יהיו לי לעזר... תודה רבה!

לפני כחודשיים רכשתי מחברת קאמרה בסניף באילת מכשיר של סמסונג גלקסי 3 , אחרי פחות משבועיים מיום הרכישה נאלצתי להכניס את המכשיר לתיקון מכיוון שהייתה למכשיר בעיה של פוקוס במצלמה , בנוסף כאשר הלכתי לסניף אחר של קאמרה באזור מגוריי נמסר לי ע"י אחד העובדים בחנות "כי ידוע ברשת שיש בעיה עם מכשירי גלקסי 3 שנרכשים בחנות באילת והרשת שוקלת להוציא את המכשירים מקנייה בסניפיה." כמובן שהפלאפון נשלח לתיקון ( שם היה כשבועיים) ונמסר לי כי היה בעיה של עדכון גרסה של הפלאפון ועכשיו המכשיר תקין . אחרי פחות מחודש אחרי שהוחזר המכשיר מתיקון נאלצתי שוב להכניס את המכשיר לתיקון מכיוון שהמכשיר לא הצליח להיטען והייתה בעיה בסוללה של המכשיר .ושוב הפלאפון הוכנס לתיקון בפעם השנייה למשך כשבועיים . לאחר חודש מהתיקון השני שוב בעיה במכשיר המכשיר לא מצליח להתחבר ל- gps ושוב לא מצליח להיטען כאשר הוא במצב דלוק אלא רק במצב מכובה.ושוב תיקון של שבועיים . הפלאפון היה יותר בתיקון מאשר אצלי כלקוחה. החברה מסרבת להודות כי יש בעיה במכשיר שנמכר לי . ואני פועלת בפתיחת הליכים משפטיים נגדה . המלצתי היא לא לקנות מכשירי גלקסי 3 מהחברה. ואם יש באפשרותכם לא לקנות בכלל שם עקב חוסר יכולת של החברה לעמוד מאחורי המוצרים שהיא מוכרת ללקוחות שלה .

חווית קנייה אמיתית ! השרות מקצועי, אדיב, נעים וסבלני, קבלנו סיוע ענייני בהתלבטות בבחירה בין החלופות שעמדו על הפרק וכבר בסוף היום הבנו שההמלצה שנתן לנו אביאל, המוכר, הייתה טובה מאד עבורנו. הפלאש של metz פשוט מצוין, ידידותי, קל ונוח להפעלה, ומהווה חלופה כלכלית מצויינת. בנוסף קבלנו פינוק, שובר ללימוד ב״גליץ״!!! שווה ומומלץ בחום (:

בעקבות חיפוש אחרי מצלמה טובה להחלפת D80 הותיקה והאהובה גליתי דרך זאפ השוואת מחירים את החנות עם המחיר האטרקטיבי ביותר מכל שאר ההצעות באתר. חופשה באילת לוותה בהחלטה לרכוש את המצלמה D7100 . טלפון לחנות שליד שדה"ת ואיליה על הקו. שיחה קצרה ועניינית ואני בחנות רוכשת את המצלמה עם כל האביזרים הנדרשים וכן, עדשת 50 מ"מ 1.8 . ברצוני להודות לאיליה על היחס הנהדר והטיפול המקצועי והאמין שזכיתי לקבל בנוסף, לניקוי מראה ה-D80 שלי ללא כל תוספת תשלום. יצאתי מהחנות מחויכת ומרוצה עם מצלמה חדשה ומצלמה נקיה ועם שיר בלב..יופי של מחיר,חנות ואיליה כמובן!!. תודה

היי, לאחרונה תרתי אחר קניה של Canon 700D. לאחר סקר שוק וריבוי האופציות חשבתי שאקנה את המצלמה באילת על בסיס המחיר המשתלם. לאחר העסקה גיליתי שהעסקה הייתה הטובה ביותר בגלל סיבה הרבה יותר חשובה והיא השירות , היחס האישי , המסירות והרצון לעזור ולתרום מהידע העצום שיש לקבוצה הנהדרת הזו בקאמרה אילת. איליה, ברצוני להודות לך על היחס האישי , המקצועי והכי חשוב הסובלנות שגיליתם וזה מחמם את הלב. המשיכו כך לספק לאנשים את ההרגשה הטובה ביותר והמקצועית. תודה רבה ויישר כוח.

הזמנתי את המצלמה דרך הטלפון, היא המתינה לי בחנות בדיוק כמו שסוכם. השירות היה אדיב מאוד, המוכרים גילו סובלנות. סך הכל חווית קניה טובה.

המחיר באתר איננו תואם את המחיר בחנות. עושה רושם שכל תכליתו הוא למשוך לקוחות ולמכור להם את המוצר במחיר גבוה בהרבה. חבל שתבזבזו את הזמן - תמשיכו הלאה לחנות הבאה. לדוגמא, את מצלמת ה Panasonic Lumix DMC-FZ200 הם מציעים באתר ב 1999 ש"ח. לאחר שיחת טלפון מסתבר שהמצלמה קיימת במלאי אך במחיר גבוה בהרבה - 2221 ש"ח. לעומתם, מרבית החנויות באתר זאפ מציעים מצלמה זאת במחיר נמוך מזה. פשוט חוסר הוגנות.

קניתי מצלמת ניקון D7100 בקאמרה אילת אחרי שבתחילת השבוע התקשרתי וביקשתי שישמרו לי את המצלמה ובנוסף הזמנתי גם שתי עדשות. כשהגעתי לאילת המצלמה חיכתה לי בסניף אחרי שמנהל החנות בשם אלן (מקווה שאני רושם את השם נכון) עשה את כל מה שביכולתו לשמור לי את המצלמה וגם שהיא תגיע בזמן. ולכן רציתי להודות לקאמרה אילת בכלל ולאלן בפרט על השירות המהיר האדיב והמסור שלך. נהנתי לשוחח איתך מאוד ובפעם הבאה שאהיה באילת מבטיח לקפוץ לביקור. שוב תודה שעשית שמיניות באוויר גם לשמור לי את המצלמה וגם את העדשות. בברכה אלכס זילברמן

ברגע שהיה לי את כל הסכום לקניית המצלמה, פניתי בהמלצת חבר לחנות קאמרה סניף אילת. מריסה עזרה לי, וליוותה אותי בכל תהליך הרכישה. והיו לי דרישות... בהמלצתה של מריסה העברתי חלק מהסכום בהעברה בנקאית והשאר במזומן. ואפילו קיבלתי הנחה.. :) תודה רבה!

ביצעתי הזמנה טלפונית בקאמרה אילת ל D800 . ענתה לי מריסה שטיפלה בי באדיבות רבה והזמינה את לי את הדגם המבוקש. תוך יומיים קיבלתי טלפון כי המצלמה שלי הגיעה. הגעתי לאסוף אותה ואת פניי קיבל אלן- שטיפל בכל המכירה באדיבות וחיוך ואף טרח והסביר לי על מוצרים אחרים בחנות. אסכם את חווית הקנייה שם כשירותית מקצועית אדיבה ונעימה וללא ספק אשוב לקנות שם בשנית ולא רק בגלל המחיר הזול :)

התקשרתי מספר ימים לפני לברר אם יש במלאי את המצלמה (דגם חדש יחסית). נאמר לי שיש משלוח בדרך ורשימת המתנה אליו אבל הם ישתדלו לסדר שיהיה לי לתאריך בו אני מגיע. ואכן כך היה. הגעתי לחנות (הסניף שמתחת למלון לגונה), שם חיכתה לי המצלמה בצורה מסודרת, עם מדבקה עם השם והפרטים שלי. המוכר (עם שיער ארוך, חבל שאני לא זוכר איך קוראים לו) היה מאוד אדיב, מקצועי וחייכן ויצאנו מהחנות עם חיוך רחב ומוצר איכותי. את המצלמה הקודמת קניתי מ- camera לפני 7 שנים ואני שמח שקניתי מהם שוב.

ביררתי בזאפ מחירי של אייפון 4S והמחיר הטוב ביותר היה בקמרה אילת, אשתי הייתה אמורה לנסוע לעבודה באילת אז שלחתי אותה לאסוף את המכשיר. שאלתי בפרוש אם אני קונה מכשיר חדש והודיעו לי חגיגית שהמכשיר חדש ולא מחודש, כשהגעתי הביתה התברר שהמכשיר מחודש, בתוכו היה סים אמריקאי, היה חסר המפתח שאיתו מוציאים את הסים, היתה לו מכה קטנטנה באחת הפינות וגם קצת שריטות על מסך. התקשרתי לחנות לברר והם באדיבות שלחו אותי "לחפש את החברים שלי" אני למדתי את הלקח ולא אקנה מהם יותר לעולם ואם גם אתם לא בא לכם שיעבדו עליכם וימכרו לכם מוצר משומש במחיר של חדש כדאי שתמצאו מקום אחר לקנות בו.

רכשנו את המצלמה ועדשה בסניף קמרה אילת . איליה המוכר היה כול כך מקצועי ונחמד , רכשנו עוד שני מכשירי SAMSUNG GALAXY S III. הנאה להתמודד עם אנשי מקצוע . ממליץ

בקיצור ולעניין - השירות היה מצוין. איליה המוכר הסביר לנו באופן מסודר על כל מה שרצינו לדעת על המצלמה. היה מקצועי סובלני ואכפתי. גם המחיר היה נמוך מאשר בחו"ל. בקיצור מומלץ בחום.

רכשנו את המצלמה בסניף טיילת מלך שלמה. קיבלנו סיוע מאלן שהיה אדיב מאוד מאוד ומקצועי ביותר. בנוסף למצלמה רכשנו עדשות וציוד משלים. התרשמו מאוד לחיוב מהנכונות של אלן לסייע לנו בתחילת דרכנו בעולם הצילום. קיבלנו שירות מקצועי ולבבי ונחזור לבטח למצלמה הבאה!