ההזמנה היתה קלה והגיעה בזמן. המטען שהוגדר כמטען עבור טלפון פנסוניק לא התאים. הקוטר של התקע לא מתאים וקוטביות התקע הפוכה.
כאשר טילפנתי המוקדנית הגיבה באדיבות ואמרה שטכנאי יחזור אלי. למחרת ניסיתי שנית. מאד באדיבות אבל התוצאה זהה - התעלמות מוחלטת.
הלכו 60 שקל. לא נורא אבל לשם לא אחזור.
תגובת החנות
הלקוח בחר מאתר טלפלד שנאי המופיע באתר .
השנאי נשלח מיד ללקוח ביום ההזמנה ,כעבור כשעתיים קיבל הלקוח למייל מס רשום ואת השנאי קיבל תוך 3 ימי עסקים .
הלקוח פנה לשרות הלקוחות אשר טיפל בלקוח באדיבות רבה .
שרות הלקוחות העביר את הפניה למחלקה הטכנית ,אשר יצרו קשר עם הלקוח ,בבדיקה התברר כי הלקוח לא הזמין את השנאי המתאים, למרות שבאתר יש תמונה ברורה של השנאי וכן מפרט ברור תוך ציון "קוטביות : (-)+ מינוס פנימי, פלוס חיצוני"
אני באופן אישי דיברתי עם הלקוח (שיחה מוקלטת), הצעתי ללקוח שיגיע אלינו עם השנאי הישן שלו ובמעבדת החנות נתאים ללקוח את השנאי המתאים ,כלומר נבצע החלפה ללא תמורה.
הלקוח קיבל שרות מעולה משרות הלקוחות ומוצר הגיע אליו במהירות (הוא גם אינו מכחיש זאת).
ברור שהלקוח כועס , כי הזמין שנאי לא מתאים אבל לא נכון לכלות את חמתו בחנות ולרשום בזאפ המלצה שלילית הגורמת להורדת דרוג החנות
אתר טלפלד מטפל בעשרות הזמנות מדי יום ומשרת בנאמנות אלפי לקוחות מרוצים וכן בחנות ניתן לקבל יעוץ טכני מהמעבדה הטכנית לפני ביצוע ההזמנה.
אם זאת החנות אינה יכולה לקבל אחריות על הזמנת מוצר לא נכון ע"י לקוחות בעוד שהמפרט מאד מדויק.
לפיכך ברור כי במידה והלקוח היה בודק ומזמין את השנאי המתאים הייתה כאן המלצה חיובית על החנות