מפרסם ב-zap מאז 2009

WinPrice - עמוד 27

מחשבים,חשמל ואלקטרוניקה (כפר יונה)

4.89 / 5 ממוצע מבוסס על 35 חוות דעת מ-12 החודשים האחרונים
בעלים: מחיר מנצח בע"מ
נמצאו 816 חוות דעת גולשים על Winprice
דוד אלחדאד
דוד אלחדאד
11.02.2014
מוצר שנרכש: מדפסת משולבת HP-1536 1536

זוהי פעם הראשונה שאני חווה רמת שירות טובה מאוד דיברתי עם שגיא מנהל השיווק ותוך 24 שעות המדפסת הייתה אצלי במשרד מגיעה להם ישר כוח . אני בטוח אמשיך לקנות מחברה זו

חוות הדעת עזרה לכם?
אביחי קיקיון
אביחי קיקיון
09.02.2014
מוצר שנרכש: מחשב נייד G500

דיברתי עם נציג המכירות וביקשתי שבמידת האפשר יזרז את האספקה ויקדים ליום שלמחרת ביצוע העיסקה. נענתי בחיוב והמחשב הגיע בזמן.

חוות הדעת עזרה לכם?
אולשנסקי
אולשנסקי
08.02.2014
מוצר שנרכש: מסך מחשב 24" 2412

נרכשו שני מסכים זהים, שבוע בין הרכישות. הכל מצויין - שרות, מענה, זמני תגובה, מומלץ בחום. כרגיל בעיה עם השליחים, שמנסים "להיתפטר" מהסחורה כמה שיותר מהר. את שלי תפסתי "זורק" פריטים בקבלה של החברה בא אני עובד. ברור שזה לא מחלה של חנות עצמה אבל בתור לקוח של ups אפשר לעניק להם איזה כאפה על חוסר אחראיות וזלזול. כל השער - פרפקט.

חוות הדעת עזרה לכם?
Roi
Roi
23.01.2014
מוצר שנרכש: מחשב נייד X451CA-VX013H

התקשרתי ביום שלישי בבוקר לשאול אם יש את המחשב במלאי ונאמר לי שכן. הזמנתי ביום שלישי בצהריים, ההזמנה מהאתר הייתה פשוטה מאוד ולקחה פחות מ5 דקות. המחשב הגיע עם שליח עד הבית ביום רביעי בבוקר -בדיוק הדגם שהזמנתי. בלי עיכובים, בלי בעיות ובלי תירוצים שבדיוק נגמר המלאי ואני מוזמן לרכוש דגם "משודרג" ב"הנחה" מיוחדת. מבסוט ביותר!

חוות הדעת עזרה לכם?
gzeevi
gzeevi
22.01.2014
מוצר שנרכש: מחשב לוח (טאבלט) memo pad 10

עדיבות, מקצועיות (עזרה ועיצות בבחירת המודל). זמן קצר אחרי ההזמנה קיבלתי את החשבונית באי-מייל. אחר כך התקשר איש המחירות שגיא להשלים את ההזמנה: באיזה צבע אני רוצה. הזכרתי לו שבעוד יומיים (זה טווח האספקה המובטח) יש לי בעיות לקבל את המוצר, אח"כ סוף שבוע - אקבל אותו רק כעבור 4 ימים. הוא הבטיח לעשות את הכל כדי לספק למחרת. ואכן: הזמנתי ביום ג' אחרי הצהרים, קיבלתי למחרת ביום ד' בבוקר. לא יאומן.... שגיא ציין שהוא רק עושה את עבודתו כמו שצריך... הלוואי שבכל מקום כולם יעבדו כמוהו! יישר כוח!

חוות הדעת עזרה לכם?
Yonatan
Yonatan
13.01.2014
מוצר שנרכש: צג מחשב U2312HM

קניה מהירה ונוחה, המסך שהזמנתי הגיע תוך יומיים(!) עם כל הדברים שצריך. מרוצה מאוד מהמוצר ומהחנות וממליץ לכל מי שחושש להסיר חששותיו מליבו.

חוות הדעת עזרה לכם?
michalk
michalk
12.01.2014
מוצר שנרכש: מדפסת Deskjet Ink Advantage 3525 CZ275C

הזמנתי מדפסת של חברת HP שהגיעה בזריזות שיא עד דלת הבית עם שליח. חוויה נעימה מאוד. קניה פשוטה ונוחה, אני ממליצה בחום.

חוות הדעת עזרה לכם?
Zak
Zak
11.01.2014
מוצר שנרכש: טאבלט 59368565 32Gb 3G idea tab S6000-h

המוצר הגיע לפני הזמן עם שליח עד הבית. שירות לקוחות אדיב ויעיל. מוצר טוב שעונה על כל הדרישות. חווית קנייה מצויינת.

חוות הדעת עזרה לכם?
Avri
Avri
08.01.2014
מוצר שנרכש: טאבלט S6000

משלוח הגיע תוך ימיים - פעם ראשונה שזה קרה לי בהזמנת מכשיר אלקרוני. עד עכשיו לא צורך בקשר עם שירות לקוחות.

חוות הדעת עזרה לכם?
יואש
יואש
06.01.2014
מוצר שנרכש: מסך מחשב U2312HM

הגיע תוך יומים בדיוק כמו שפורסם באתר עובד מצוין עם חיבורי usb 2 מרוצה מאוד! בנתיים אין תלונות חשבונית הגיע בדואר אלקטרוני

חוות הדעת עזרה לכם?
ilana701
ilana701
01.01.2014
מוצר שנרכש: מחשב נייד s400ca-ca111h

הוזמן יום חמישי אחהצ הגיע כבר ביום ראשון בצהריים! שירות מהיר ואדיב. מקצוענים רציניים! שירות לקוחות אדיב, השאירו רושם חיובי במיוחד!

חוות הדעת עזרה לכם?
רונן
רונן
22.12.2013
מוצר שנרכש: מסך מחשב Dell U2312HM

משלוח סופר מהיר - הזמנתי בחמישי מסך מחשב, ביום ראשון בצהריים הגיע שליח של UPS עם המוצר, גם פניה שלי במייל לשירות הלקוחות שלהם נענתה בטלפון תוך פחות משעה. ממליץ בחום

חוות הדעת עזרה לכם?
שמואל
שמואל
18.12.2013
מוצר שנרכש: nxl njac U2713HM

משלוח מהיר ביותר תוך שני ימי עסקים, תאמתי ליום מסויים שהיה נוח לי והגיע בדיוק בזמן. שירות לקוחות מדהים - התקשרתי לשירות לקוחות כי לא קיבלתי אישור הזמנה במייל (הזנתי מייל שגוי בהזמנה), ענו לטלפון תוך פחות משניה. כל מרכזי השירות שמיבשים אותך שעות על הקו צריכים ללמוד מהם איך צריך להתנהל שירות לקוחות.

חוות הדעת עזרה לכם?
עלא
עלא
14.12.2013
מוצר שנרכש: מחשב נייד S300CA-C1004H

ההיכרות שלי עם חברת "מחיר מנצח" התחילה בשנת 2009 בזמן שרכשתי דרכם את מחשב נייד מסוג לנובו, מאז ועד היום רכשתי דרכם 5 מחשבים ניידים (למשפחה ולחברים), תמיד הצטטינו מחיר מתחרה ושירות אמין. ממליץ בחום!

חוות הדעת עזרה לכם?
גילי
גילי
13.12.2013
מוצר שנרכש: Asus Google Nexsus 7 2 GN ASUS-1A061A

שגיא אליפות אדיב שרירותי ,שרות מחיר משלוח הכל היה 10 הלוואי שכל החנויות היו מתנהלות ככה. שאפו לשגיא. ממומלץ לקנות בחנות הזאת.

חוות הדעת עזרה לכם?
Yossi Zinger
Yossi Zinger
30.11.2013
מוצר שנרכש: מסך מחשב U2312HM

מחירים מצויינים, מידע מפורט על המוצר. המשלוח היה חינם אפילו כשמדובר בשליח UPS. הבטיחו משלוח תוך 3 ימים, בפועל תוך יומיים כבר יצרו איתי קשר לתאום.

חוות הדעת עזרה לכם?
שלמה
שלמה
30.11.2013
מוצר שנרכש: מחשב נייד R407CA-CA190H

המחמאות שחנות זו קיבלה הן כנראה מאלה שקיבלו מוצר תקין ולא נזקקו לשירותי החנות והמעבדה. הנה האמת העצובה: ביום 2.10.2013 קיבלתי מחשב נייד אסוס שהזמנתי לבתי לקראת שנה"ל האקדמית. 10 דקות לאחר שפתחתי אותו הודעתי לשגיא מ-WINPRICE שנראה לי שיש בעיה במסך. הנה תשובתו המדהימה: פנה למעבדת IBM ופתח קריאה. טענתי שאין זה הגיוני לפתוח קריאה במעבדה 10 דקות לאחר קבלת המחשב ונתקלתי בהתנערות מוחלטת: "אני רק סיפקתי לך". פניתי למעבדת IBM והם החזירו את הכדור לשגיא, שהחזיר את הכדור אליהם. נאלצתי לפתוח קריאת שירות. כאן הסיוט הגדול: הסתבר שצדקתי והמסך הגיע פגום בפעולתו (המחשב נסגר בכל כמה דקות ושב לפעול רק אחרי אתחול מחדש ואיבוד כל האינפורמציה) מהמעבדה עצמה לא צלצלו לעדכן אפילו פעם אחת, ורק אני צלצלתי אליהם בלי סוף, כשכל עובד/ת שם עונים לי שצריך להחליף מסך - ואין מסך. דרשתי מחשב חדש - וגם זה אין וצריך לחכות לאישור של אסוס העולמית, אישור שלא ממהר להגיע אם יגיע בכלל, ומתי. בתי העלתה עליו את כל חומרי הלימודים, מתוך הנחה שהמסך יוחלף בתוך יום-יומיים כפי שאמר לנו טכנאי מחשבים פרטי. סיכום: עד היום, 1.12.13, אין מחשב, אינני מקבל תשובה מתי אקבל מחשב, אף אחד שם לא יודע ולא אכפת לו (שמעתי כ-10 פעמים את ההבטחה: "אני אטפל בך אישית"). שגיא מWINPRICE הבטיח לי לדבר עם מנהל המעבדה - ו"שכח". הוא הודה בהמשך ששלום, מנהל שירות לקוחות של IBM ישראל,לא מתייחס גם לפניותיו שלו. כמובן שהתשלומים ממשיכים לזרום ל-WINPPRICE ללא נקיפות מצפון וללא כל לקיחת אחריות רצינית. כלומר: התשלום מבוצע. מוצר – אין! הוא שוכב במעבדת IBM כאבן שאין לה הופכין. אולי ההספקה והיחס של הספק טובים - אבל זה עד לרכישה. אם יש בעיות אחרי זה? טפסו על העצים, וחישבו יותר מפעמיים! הערה: הנה חיזוק לתלונתי, נא כנסו לאתר winprice, בחוות הדעת גלגלו לתאריך 2.5.13. לקוח בשם איגור מספר על מקרה כמעט זהה לשלי. מקרה נוסף: חוות-דעת של אודי מיום 4.3.2011 הם קיבלו אותו יחס מחפיר כשרק התעוררה בעיה. כמו שאמרתי - הכל נחמד עד שיש תקלה.

תגובת החנות

הופתענו מאוד לקרוא את חוות הדעת הרצופה באי דיוקים של מר אסף. מאחר וחברת WINPRICE חרטה על דגלה את נושא מצוינות המקצועיות והשרות, חשוב לנו להתחיל בדיוקם של העובדות: הלקוח הזמין מחשב וקיבל אותו ביום המחרת בתאריך 02/10/13 . לאחר עשר דקות התקשר הלקוח ותוך כדי שהוא מפגין התנהגות לא מכובדת ולא נעימה,התלונן שישנה נקודה שחורה לא תקינה במסך ודרש לקבל מחשב חדש. כעבור שעה, התקשר הלקוח , התנצל ומסר שהמחשב והמסך תקינים לשביעות רצונו ושהנקודה שעלייה התלונן הייתה בעצם לכלוך/דבק מאריזת הקרטון ושהוא הצליח להסיר אותה. לפי רישומי מעבדות IBM (מעבדות היבואן הרשמי אסוס ישראל) רק ב 10.11.13 – כחודש וחצי לאחר קבלת המוצר ובמסגרת האחריות שהיבואן נותן על מוצריו, הגיע המחשב של הלקוח למעבדה בעקבות תלונה חדשה כי המסך נכבה מעצמו (מייל רשמי נשלח ממנהל המעבדה ונמצא במערכת זאפ) חשוב לציין שהמחשב היה בשימוש אצל הלקוח ללא תקלות ולשביעות רצונו(נתון חשוב שאסף היקר שכח לציין בחוות הדעת.) במסגרת שרות הלקוחות יצרנו קשר עם הלקוח והצענו לו שננסה גם אנחנו ליצור קשר עם המעבדה כדי לזרז את הטיפול. סיכמנו שנעדכן אחד את השני . ואכן נשלח מייל רשמי מחברתינו אל מנהל המעבדה ואל הנהלת אסוס בישראל בבקשה לזרז את הטיפול. (העתקים של המיילים נמצאים במערכת זאפ) לאחר שלושה ימים פנינו ללקוח לבדוק האם ישנה התקדמות. גם הפעם הפגין הלקוח התנהגות לא מכבדת תוך כדי שהוא מאיים שאם לא יקבל מחשב חדש הוא ידאג להשמיץ את שמנו בכל מדיה אפשרית. הלקוח מתוסכל ואנו מבינים את הסיבה לכך. אך אין זה צודק להפנות אצבע מאשימה כלפי מי שניסו לעזור לו לאורך כל הדרך. צר לנו שהוא מפנה את טענותיו כלפינו ולא אל הגורם האחראי – נותן האחריות מעבדות היבואן הרשמי. למרות האמור לעיל , מהיום שבו עידכן אותנו הלקוח שפנה במסגרת האחריות אל מעבדת היבואן הרשמי בישראל, אנחנו בקשר מתמיד עם כל הגורמים הרלוונטיים (יבואן,מנהל המעבדות,אסוס העולמית) כדי לנסות ולזרז את הטיפול במקרה שלו. כל שנותר לנו הוא להביע תמיהה על הדרך בה בחר הלקוח להתנהל מולנו. לסיכום : WINPRICE הינה משווק מורשה של המותגים המובילים בעולם בתחום המחשבים והציוד ההיקפי. WINPRICE אינה אחראית על טיב השירות והטיפול הניתנים ע"י מעבדות היבואנים הרשמיים בישראל (במסגרת תקופת האחריות) אך תמשיך ותעשה כל שביכולתה ותדרוש מהיבואנים הרשמיים את השירות הטוב ביותר עבור לקוחותיה. ראוי לציין כי גם לאחר פרסום חוות הדעת בזאפ, חברת winprice המשיכה להיות מעורבת בנושא ודאגה שחברת אסוס ישראל תהייה מעורבת ותפתור את חוסר שביעות הרצון של מר אסף.

חוות הדעת עזרה לכם?
שלי
שלי
26.11.2013
מוצר שנרכש: מחשב נייד X501A-XX242H

הזמנתי ביום ראשון בצהריים את מחשב נייד מהחברה, המחשב הגיע למחרת. השירות של הנציגים היה נדיב ומרגיע במיוחד כשהסברתי להם שזאת הפעם הראשונה שאני קונה באינטרנט ואני לא בטוחה לגבי זה. המחשב עובד מצויין וכולל מע' הפעלה ואנטיוירוס תודה רבה winprice!

חוות הדעת עזרה לכם?
Eyal
Eyal
21.11.2013
מוצר שנרכש: מסך מחשב mbv40

שירות אמין ומקצועי ידע נרחב אפשר לסמוך על הבעלים של החנות על הידע ואימון שהם משדרים ממליץ בחום

חוות הדעת עזרה לכם?
s_davidi
s_davidi
21.11.2013
מוצר שנרכש: מסך מחשב U2713HM

משלוח הגיע כמובטח תוך יומיים, חשבונית הגיעה כמובטח במייל יום אחרי המשלוח, השליח הגיע בדיוק בשעה שנקבע איתו. סה"כ חוויית קניה יעילה, מהירה וחלקה.

חוות הדעת עזרה לכם?
eyal
eyal
17.11.2013
מוצר שנרכש: מסך מחשב E2213H

הזמנתי בשישי, הגיע עם שליח ביום שני. חוץ מלהסביר לשליח איך להגיע, לא נדרשתי להתעסק בכלום. פשוט, מהיר, נוח וזול.

חוות הדעת עזרה לכם?
מיכל ב
מיכל ב
17.11.2013
מוצר שנרכש: מחשב נייד N56VB-S4022H

גם השירות היה מקצועי, מהיר ומאוד נוח - שגיא בעל ידע נרחב במוצרים שהתעניינתי לגביהם (מחשבים ניידים) וגם המשלוח היה סופר מהיר. היה כתוב באתר שני ימי עסקים, אך תוך פחות מ-24 שעות השליח הופיע אצלי בעבודה בלי כל הודעה מוקדמת וצייד אותי במחשב חדש הרבה לפני הסופ"ש. חנות מומלצת ביותר, גם המחיר היה בין ההכי זולים עבור הדגם הזה, גם השירות ומתן מענה לשאלות וגם מהירות המשלוח - הכל היה ברמה מאוד גבוהה.

חוות הדעת עזרה לכם?
nathan lahav
nathan lahav
13.11.2013
מוצר שנרכש: טאבלט NEXUS7

חנות מופת לקניה באינטרנט, שרות מהיר,אמין, התייחסות לפניה שהייתה לי בנושא הוראות שימוש,הייתה מיידית ומקצועית,נותן חווית קניה חיובית ביותר, מקווה שכך ימשיכו.

חוות הדעת עזרה לכם?
דוד
דוד
13.11.2013
מוצר שנרכש: מסך מחשב u2312hm

קיבלתי שרות טוב. המסך הגיע בזמן. המחיר היה הנמוך ביותר מבין ההצעות לגבי מסך מהדגם הזה. הערה להמשך באשר לשליח שהביא את המסך כדאי שיתקשר יותר מאשר שעה מראש.

חוות הדעת עזרה לכם?
אהוד
אהוד
12.11.2013
מוצר שנרכש: מסך Dell 24 Dell U2312HM

הזמנתי את המסך ביום שני בצהריים, למחרת בשעה 10:30 בבוקר הגיע השליח עם המשלוח - פחות מ 24 שעות. השירות מצויין, בזמן ההזמנה כתבתי הערה לגבי ההזמנה ותוך כמה דקות חזר אלי נציג החנות עם תשובה.

חוות הדעת עזרה לכם?
ראשון
דלג לתפריט עליון דלג לתוכן דלג לתפריט תחתון