
שירות מצויין וגם המחירים טובים . הספקה מהירה ויש תמיד במלאי דברים . ממליץ מאוד

שירות מצויין וגם המחירים טובים . הספקה מהירה ויש תמיד במלאי דברים . ממליץ מאוד

קניתי מהם כורסת טלביזיה מדגם לולה. זבל של כורסה. במשענת מרגישים את הקרש בראש ובגב עם ציפוי של 2 סנטימטר ספוג. לא הסכימו לקחת בחזרה,בטענה שאין לי את האריזה,כי קרעתי את הקרטון. לאחר ויכוחים אמרו לי שאשלם 500 שקל דמי משלוח. הכורסה חורקת כשאני זז עליה. שלמתי 1400 שקל על זבל של כורסה.

וואו פשוט לא להאמין תוך יומיים והמוצר אצלי בבית. מענה טלפוני עם שירות ברמה גבוה ועזרה למציאת המוצר הנדרש.

חווית שירות מדהימה! פניתי לגבי מוצר מסויים שלא היה לי ידע רב לגביו, שי נתן לי פירוט מלא ואף מצא מוצר דומה ביכולות שלו במחיר משתלם יותר, וידא שהמוצא יגיע אלי עד הבית עוד באותו היום, התקשר למחרת לוודא שאני שבא רצון. פשוט תענוג. בוודאות אחזור אליכם בעתיד!

שירות מעולה קיבלתי יעוץ לרכישה. רואים יפה גם בסביבה מוארת. המוצר התקבל מהר ישר מהמלאי

וואו.... מוצר אש קניתי לבן ה 9 שולחן גדול מרווח ואיכותי הרכבה פשוטה אני הרכבתי לבד. שירות מהיר מענה אנושי אישי בוואטס תודה לכם. 😍👍

רכשתי מדפסת ציבונית ב 10/02/2021. כבר בהדפסות הראשונות לא הדפיסה בצבע נקי, לאחר כ 5-6 הדפסות הפסיקה להדפיס ונרשם בעיית קוד 0B, התקשרתי לשי שממנו קניתי את המדפסת וסיפרתי לו על הבעיה. ישר נתן לי מספר טלפון. ״זו התמיכה תתקשר אליהם״. התקשרתי, מסרו לי שצריך להחליף את התוף והמחסניות, טענתי שהמדפסת חדשה ונקנתה בחודש שעבר, התחבו אליי למחשב, הוציאו את המספר הסריאלי של המדפסת ואמרו לי שהמדפסת נרכשה כבר ב2018 מאילת, אמרתי להם שקניתי מפרינטרדיל ויש לי חשבונית, ביקשו שאשלח אותה. התקשרתי שוב לשי מפרינטר דיל, הפנה אותי לטלפון אחר, מעבדה אחרת, ואמר לי שהם יטפלו בי ויחליפו לי כל מה שצריך, אמרתי לו שקניתי ממנו את המדפסת והיא חדשה ולא יכול להיות שכבר צריך לרוץ איתה למעבדות, ״זה התמיכה,תתקשר אליהם,שלום״ חברה היזהרו ממחירים ״טובים״ בסוף זה עולה ביוקר.
הלקוח רכש מדפסת צבעונית brother hl8350cdw לאייל כעבור חודש וחצי הייתה תקלה במדפסת, הוסבר לאייל שעל המוצר הזה יש אחריות באתר היבואן במקרה זה אלו brother לא משנה מתי המכשיר נרכש אייל קיבל מוצר חדש באריזתו המקורית. כל התגובה השלילית של אייל נוצרה מכך שנאלץ להגיע למעבדת היבואן והוא סירב בזמן הרכישה הוצע לאייל להוסיף 3 שנות אחריות באתר הלקוח אך הוא סירב. חברת פרינטר דיל תמשיך לתת תמיד את השירות הטוב ביותר ללקוחותיה.

הספקה מהירה, כשהתגלתה בעיה במוצר (ימים ספורים לאחר קבלתו) לא לקחו אחריות והעבירו אותי להתמודד מול היבואן
הלקוח קנה סורק avision av176u ללקוח התגלתה תקלה. בשעת הקנייה הוסבר ללקוח שהאחריות היא לא באתר הלקוח אלא באתר היבואן הלקוח לא הסכים לקבל זאת ורשם חוות דעת.

רכשתי מוצר שהגיע באיכות ירודה, המכשיר לא פועל כראוי כשפניתי לחנות היא העבירה אותי לספק, אצל הספק ענתה פקידת שרות שאמרה לי לשלוח הודעה למס' נוסף, אחרי שפניתי לטלפון השלישי במספר לא היה מענה ואף אחד לא חזר אלי, כעבור שבוע פניתי שוב להחנות התנערה מאחריות, הספק ביקש להביא למעבדה בראשון לציון את המכשיר שלא נעשה בו שימוש ,שירות תמוהה ומתחת לכל ביקורת, חבל על הכסף ההעצבים פשוט לא להתקרב אליהם
שלום רב ברצוני להגיד לפני הכל שחוות דעת זו מנותקת מהמציאות ולא קרתה כפי שהלקוח טוען הלקוח עשה הזמנה למכשיר למינציה של חברת fellowes דרך האתר לא התייעץ אם אף אחד מאנשי המכירות אלא עשה קנייה ישירות מהאתר למכשיר שהוא בחר בין המבוקשים במדינה לכל מכשירי הלמינציה יש יבואן ונותן אחריות אליו ניתן לפנות בעת תקלה הדבר מצווין על מדבקה בגב אריזת המכשיר. fellowes אחת החברות המובילות בעולם בתחום המיכון המשרדי ובתחום הלימנציה בפרט. עלותו של המכשיר 170 שקלים על מכשיר בעלות הזו יש שירות במעבדת היבואן לא באתר הלקוח. שהסבירו ללקוח שהוא צריך להגיע למעבדת היבואן הלקוח טען שזה מטריח אותו ללכת ליבואן והוא לא הסכים ללכת. הלקוח קיבל את המוצר לאחר יום עסקים אחד והלקוח קיבל אחריות מקורית של felloews אז כל השמצה על התנערות אחריות מצד חברתנו מנותקת מהמציאות ומשוללת כל יסוד. צר לנו על הרגשת הלקוח וחבל שבחר להגיב איך שהגיב אך. פרינטר דיל חרטה על דגלה "לקוח מרוצה"

רכשתי לוח גרפי ctl 6100 ב1/11/2020 קיבלתי חשבונית ומועדי חיוב אך עדיין לא קיבלתי שום הודעה על שליח , אחרי 5 ימים יצרתי קשר עם אורי שהתנצל ודיבר איתי מאד יפה והבטיח שהמשלוח יצא שוב כי הייתה תקלה, הייתי עימו בקשר והוא כל הזמן טוען שהחבילה כבר במשלוח ואין לו מה לעשות כרגע. מיותר לציין שהיום כבר ה15/11/2020 ואף גורם לא יצר קשר עימי, פשוט אומר הכל על אמינות החברה.
אייל צודק עקב טעות אנוש שלנו המשלוח התעכב אנחנו מתנצלים בפני אייל. שלחנו לאייל פיצוי והוא יצא בסוף מרוצה.

רכשתי מדפסת HP משולבת דרך האתר. סה"כ בהזמנה שכזאת הציפייה היא שהמוצר יגיע תוך מספר הימים שהחנות התחייבה לה ואכן כך היה. אמנם לא יצרו קשר והמוצר פשוט חיכה מאחורי השער של הגינה, אבל ניחא, גם כך הייתי שולח אותם לשם. הבעיה התגלתה כאשר הוצאתי את המוצר מהאריזה. אז, כמו כמה מהמלינים לפניי, הופיע מוצר עם שתי מדבקות של החנות. מדבקות מסוג מיוחד שאינן יורדות. מדבקות שתופסות שטח פנים גדול ובולט. אני מבין שהחנות מעוניינת לשווק את השירותים שלה. אבל למה לדחוף לי את זה בצורה כה בוטה על המוצר ובאופן שלא ניתן להסיר? יש לי שריטה, אני אוהב שהמוצר שאני רוכש הוא נקי וחדש מהאריזה ללא מדבקות מסחריות שמאפיינות מוצרים ששוכרים מחברות. מיותר לציין שבמקום להינות מהמוצר, ישבתי שעתיים עם מייבש שיער ובנזין לבן להסיר את המדבקות. זה מאד הרס עבורי את חוויית הקנייה שעד אותו רגע היתה טובה.
חוות הדעת הזאת מנותקת מהמציאות בכל צורה שהיא הלקוח קיבל מדפסת חדשה שאלנו אותו אפילו עם הוא רוצה שנשלח לו עוד אחת חדשה בקרטון אך הוא סירב. הלקוח חודש אחרי החוות דעת עשה אצלנו הזמנה נוספת באתר אך סירבנו למכור לו כי הכפיש את חברתנו תחליטו אתם.

הזמנתי באינטרנט מדפסת hp 428fdw הגיע כעבור 5 ימים , פתחו את הקופסה בחנות שברו את הקלקר ושמו מדבקה פרסומת מכוערת של 10 על 10 עם הפרטים שלהם בחזית המדפסת - מודבקת בצורה שלא ניתן להוריד ומכערת את המדפסת. לא ברור לי לכן - האם אני הקונה הראשון או שהיא ממוחזרת
שלום רב. המדפסת הגיעה אחרי 5 ימים 3 ימי עסקים בפועל כמו שמצוין באתר. הוצע ללקוח שנשלח מישהו להוריד את המדבקה או לחילופין הוצע ללקוח שנבוא לאסוך את המוצר ויקבל זיכוי כספי הלקוח סירב. המדפסת חדשה לחלוטין אנחנו לא מוכרים מדפסות משומשות אפשר לוודא את זה גם מול מוקדי התמיכה של hp ולראות שהמוצר חדש.

שירות גרוע מאוד. למרות שכתוב באתר שהאספקה תוך 3 ימי עסקים, קיבלתי את המדפסת רק שבוע אחרי ההזמנה. המדפסת הגיעה עם כבל חשמל לא תואם, וכאשר התקשרתי לשירות לקוחות, הם הניחו שאני כסיל מוחלט והפנו אותי לתמיכה טכנית של Brother כדי שיסבירו לי איך לחבר את הכבל חשמל. אחרי כחצי שעה של המתנה לשירות Brother נאמר לי שטכנאי יחזור אלי תוך מספר ימים. לא רציתי להמתין ושלחתי לווטסאפ של שירות הלקוחות של פרינטר דיל תמונה של הכבל ושל השקע במדפסת. נאמר לי שהם שולחים לי כבל תואם במקום והוא יגיע אלי תוך 3 ימי עסקים. מלבד שזו חוצפה לא לשלוח לי אותו באותו יום (אני גר בראשון לציון והחנות בחולון; אם היה רצון, אפשר היה לשלוח לי את הכבל עם שליח גט), הוא כמובן לא הגיע גם אחרי 3 ימי עסקים. כשהתקשרתי, נאמר לי שהכבל יגיע מחר. הכבל אכן הגיע למחרת, סה״כ 12 יום לאחר הזמנת המדפסת.
שלום רב המדפסת הגיעה תוך 3 ימי עסקים לא ברור למה הלקוח מציין שהגיע אחרי שבוע ימי שישי ושבת אינם נחשבים כימי עסקים. המדפסת מדפסת חדשה בקרטון אנחנו לא פותחים אותה חברת brother שמה כבל לא תואם למדפסת לאחר שיחת עם שירות של brother הובהר ללקוח כי הכבל לא מתאים וישלח לו כבל חשמל. הלקוח פנה אלינו ודרש לקבל אותו באותו יום עקב עומס במשלוחים הוסבר ללקוח שהוא יקבל את הכבל חשמל המתאים תוך 3 ימי עסקים או לחילופין יוכל לאסוף הוצע גם ללקוח אופציה של החזרת המוצר והחזר כספי מלא אך הלקוח סירב. בסופו של דבר כבל חשמל חדש נשלח ללקוח על חשבון חברת פרינטר דיל ולא על חשבון חברת brother כדי שהלקוח יהיה מרוצה וכדי לזרז את התהליך ובכל זאת הוא כתב חוות דעת. הכבל הגיע אחרי 3 ימי עסקים מרגע הפנייה של הלקוח. חברת פרינטר דיל תעשה את כל מאמציה שלקוחתה יהיו מרוצים.

קניתי מדפסת לייזר של kyocera וקבלתי שרות מצוין של נציג השרות ותוך ימים ספורים. המדפסת החדשה הוצבה על שולחני. אהבתי את מהירות התגובה של פרינטר דיל

פרינטר דיל היה האתר הראשון שנכנסתי אליו כשחיפשתי מגרסה למשרד שלנו, ענה לנו שי בן אדם נחמד ואדיב שנתן שירות מעל ומעבר.

לאחר חיפוש ממושך באתרים שונים הגעתי לפרינטר דיל , מצאתי אוזן קשבת לבקשתי והסבר למכשיר שאני מעוניין לרכוש , המלצות , וטיפים חשובים מאוד לצרכים שלי בעבודה

אתר נוח לתפעול, שרות הלקוחות נתן שרות ויחס מעולים. המשלוח הגיע מהר. ממליץ מאד. תודה!

חנות מצוינת עם מחירים הוגנים, שירות ענייני ומקצועי ומשלוח מהיר, עם עדכונים בזמן אמת לגבי מצב המשלוח. נפלא!!!

לאחר שיחה טלפונית תיאמתי הדגמה בחדר התצוגה של פרינטר דיל הודגמו לי 2 מקרנים ובחרתי בדגם optoma x343e

הזמנתי בבוקר וקיבלתי במהירות הבזק באותו יום אחר הצהרים טיפל בי בחור מדהים בשם שי סניף חולון ונתן לי שירות מהיר יעיל עם מחיר מצוין

הזמנתי פד ארגונומי לעכבר, חייבו את כרטיס האשראי ורק לאחר 16 יום התקשרו לעדכן שלמעשה אין להם את הפריט. זאת לאחר שפניתי אליהם יותר מפעם אחת וציינו בפני שהפריט בדרך. אני רוצה לציין שהנציג הבטיח שיזכה את כ. האשראי. להבנתי מצופה מחברת שעוסקת בממכר מוצרים דרך האינטרנט לשירות יותר אמין ותקשורת יותר שקופה עם הלקוח. לדוגמא לעדכן אותי שפריט אינו במלאי. אני חושב שבפעם הבאה לא הייתי מזמין באתר של דיל פרינט.

במהלך חיפוש מדפסת קנון הגעתי לאתר של פרינטר דיל, דברתי עם הסוכן אביב נחמני- שנתן לי שירות מקסים המענה הטלפוני היה מהיר, השירות היה נעים

רכשתי מדפסת לייזר משולבת HP מכל הסיבות הטובות שבעולם . בחרתי בחנות המדהימה הזאת .

השארתי פנייה באתר חזרו אלי מהר ונתנו לי יעוץ טלפוני טוב. המשלוח הועבר מהר וביעילות.