
השירות בחנות היה מהיר יעיל וסבלני מאוד קניתי אוזניות אלחוטיות של סמסונג והיה לי הרבה שאלות על המוצר והמוכר ענה לי על כל השאלות וגם הראה לי מוצרים אחרים על מנת להשואות בינהם מרוצה מאוד מהקניה בחנות

השירות בחנות היה מהיר יעיל וסבלני מאוד קניתי אוזניות אלחוטיות של סמסונג והיה לי הרבה שאלות על המוצר והמוכר ענה לי על כל השאלות וגם הראה לי מוצרים אחרים על מנת להשואות בינהם מרוצה מאוד מהקניה בחנות

שירות מצויין. אספקה מהירה מאוד - מהיום למחר. התקשרו לברר שביעות רצון. חנות מומלצת מאוד. בהחלט ארכוש ממנה בעתיד הקרוב.

קניתי שעון סמסונג גלקסי עם אחריות של היבואן הרשמי במחיר משתלם . השרות היה מצוין וקיבלתי את המוצר בזמן שהובטח.

שירות מקצועי ביותר. עונים בסבלנות ובמקצועיות על כל שאלה. יש בה את המוצרים העדכניים ביותר בתחום. זו לא קניה ראשונה שלי בחנות ואמשיך לקנות בה. מומלץ בחום!

שירות טלפוני מצוין, מענה מצוין לשאלות ששאלתי. הספקה מהירה ונוחה ביותר. אחלה שואב אבק, מצחיק בחום

הזמנתי שואב אבק של שיאומי. ההזמנה היתה מוכנה לאיסוף ביום שאחרי. קיבלתי יחס אדיב ומקצועי ואת המחיר הזול בשוק נכון ליום ההזמנה. אשמח להזמין אצלם גם בפעם הבאה.

הצוות בחנות היה מאוד אדיב ומקצועי ועשה מאמץ כדי שאצא מרוצה. מאמין שאקנה שוב בעתיד.

שרות מצויין, חבר'ה נחמדים, מהירים ויעילים. בסניף באנרגיה טובה וחיובית. סך הכול חווית שרות ממש טובה.

הגיע בדיוק מה שביקשתי ותוך יום עסקים אחד. שרות לקוחות ידידותי התקשרו לוודא פרטים אחרונים ולהציע אפשרויות נוספות. המשלוח היה בסדר גמור. הבעיה היחידה בדגם שקניתי היא שהוא שביר מאוד, אולי פחות מתאים לילדים, למרות המגן.

שירות מקצועי ואדיב, משלוח הגיע במהירות בלי בעיות. המחירים הוגנים ואף זולים עבור אותו המוצר בחנויות אחרות..

לאחר סקר שוק, ביצעתי הזמנת אינטרנט לרמקול זה מהייטק סטור, שהציעו את המוצר במחיר בין הנמוכים בארץ ומתהדרים בפידבקים חיוביים רבים. למחרת חזרו אליי מהחנות כדי לאמת פרטים, ולעדכון על המשלוח הצפוי. קיבלתי את המוצר תוך ימים ספורים (מהר מהצפוי), כשהמוצר חדש באריזה ותקין כמצופה. סה"כ חווית קנייה חיובית מאוד ולא אהסס לבצע הזמנות עתידיות מחנות זו בעתיד לכשאצטרך. תודה לכם.

אחלה מקום. הגעתי לקנות שואב אבק וקיבלתי שירות מהיר, אדיב ומקצועי. ממליץ בחום , שיהיה בהצלחה:)

אתר ברור, תיאור המוצר בצורה מובנת. שירות לקוחות טוב, התקשרו לוודא צורת משלוח, האוזניות הגיעו במהירות

מוצר מעולה, מוכרים מקצועיים ממש עזרו בבחירה. עלול להיות תור רציני בערבים ובשישי בבוקר לפני כניסת שבת.

המשלוח הגיע מהר מאוד, המוכרים היו אינפורמטיבים. המוצר כפי שתואר והגיע שלם באריזה המקורית ללא שום פגם עם שליח. תהליך הקניה היה מהיר, קל ונוח.

הזמנתי באתר אוזניות אלחוטיות, ותוך מספר שעות התקשר נציג החנות לוודא נכונות פרטי ההזמנה ולתאם משלוח. ההזמנה הגיע כבר למחרת עד הבית עם שליח (היה אמור להגיע תוך 10 ימי עסקים בדואר). הזמנה חלקה, שירות מצוין ומהיר, במחיר אטרקטיבי.

מחירים טובים שירות קצת איטי לכמות האנשים הגדולה אבל מאוד שירותיים ובטלפון קשה לתפוס חוץ מזה מאוד מרוצה מהרכישה

רכשתי באתר מכשיר של שיאומי. מלבד המחיר הנמוך, השרות היה מהיר ואדיב - כיף לקבל שרות כזה!

רכשנו טלפון סלולרי דרך האתר, האתר מאוד ידידותי וקל להתמצאות, שירות אדיב, הטלפון הגיע עם שליח במהירות.

קניתי כסא גיימרים לבן שלי מדגם דרגון ,כסא מעולה ממליץ בחום וחשוב לציין את צוות החנות שעזר

מפרסמים מוצר שאינו במלאי. לאחר מכן ניסו לשכנע את בתי לקנות מוצר פרוץ במקום. זה איננו שרות מקצועי כמשתמע מחוות דעת קודמות

אני שמחה מאוד שרכשתי את המוצר בחברה iTechStore. קיבלתי שירות מעולה. היה הכל מקצוע ומהר. המוצר האיכותי.

השירות היה מעולה- מהיר ואמין. השליח תיאם הגעה והיה גמיש. בנוסף הדביקו לי את המגן זכוכית בצורה מצויינת עפ"י בקשתי (במקום שאצטרך לעשות זאת בעצמי)

הזמנתי לפני שבוע וקיבלתי אישור במייל שמאשר את העסקה. התקשרו פעמים רבות שלא ברור לי למה כי שילמתי דרך אינטרנט. בקשו שוב נתוני אשראי. למה??? בדרך סיפרו שמוצר אמור להגיע עם כובסה פתוחה שלחו מייל שמוצר נשלח. היום התקשרו שוב, אמרו שאשראי לא תקין ולא נשלח כלום אני מעדיף חברה אחרת. חסר אמינות לגמרי
היי אלכסיי ושלום לכולם, כמי שעוקב אחר ביקורת חנותנו יכול ללמוד שחווית השירות ולקוח מרוצה נמצאים בראש מעיינותינו, לרוב אנו יודעים להתנצל ולכפר על טעותנו בכל דרך אפשרית וזאת על מנת לגרום ללקוח שלנו להיות מרוצה וברור לכולם שאנו לא חפים מטעויות אך הפעם לא נתנצל ואף נכעס מכיוון שפגעת בשמנו הטוב שלא בצדק ובחרת שלא לספר שכך היה, ביום ה 07.07.19 מר אלכסיי רכש מחנותנו אוזניות JBL Endurance DIVE, בשיחת אימות בה סיפק פרטי אשראי, כתובת למשלוח וסוכם זמן הספקה מתאים, לצערנו הרב כרטיס האשראי אותו סיפק אלכסיי במעמד הרכישה קיבל סירוב מחברת האשראי כאשר נציגנו שלחו כ 5 מיילים שונים בנושא (08/07/19 16:31|09/07/19 09:40|10/07/19 15:10|11/07/19 12:28| 12/07/19 14:14) בהם צוין כי כרטיסך סורב ע"י חברת האשראי ועליך לחזור אלינו בהקדם,לאחר המייל החמישי בנושא חזרת אלינו ובשיא חוצפתו התעצבנת מדוע המוצר עדיין לא הגיע, הסברנו את המצב, הוכחנו שהתקשרנו ושלחנו מיילים בנושא, חנותנו עושה מעל ומעבר על מנת לתת את השירות המקצועי והטוב ביותר ותמשיך לעשות כך, לא ניתן לאיש לשנות את דרכנו ובטח לא ללקוח שכרטיסו סורב ומאשים אותנו בבעיותיו.

קניתי מכשיר חדש שאחרי שבוע הפסיק לעבוד, שרות, לא מקבלים שם, היחס מפסיק להיות אדיב התנערות מלאה מאחריות. חבל.
היי אלי ושלום לכולם, ראשית אנצל במה מכובדת זו על מנת להתנצל על תחושותייך. שירות, אמינות ומקצועיות הם חלק בלתי נפרד מ DNA החנות, יחד אם זאת חשוב לציין את העובדות המלאות כפי שהן ולא בחצאי אמיתות כפי שבחרת לעשות, ראשית, את מכשירך רכשת לפני כחודש ימים ולאחר כחודש שימוש חזרת לחנותנו והתרעת על תקלה, צוין בפנייך כי מכשירך כולל 12 חודשי אחריות יבואן רשמי ( חברת ח.י ) המספקת שירות מקצועי ומהיר בחברת פלאפון ( פריסה ארצית רחבה מאוד ), לצערי הרב הגבת בצורה בריונית להפנייתך ליבואן הרשמי ואיימת שאם בהכפשת שמנו בזאפ, פייסבוק ועוד במדיה ולא נחליף לך מכשיר במיידי, טענת כי המכשיר הפסיק לעבוד אחרי שבוע, הוסבר כי אין אנו יכולים לאמת זאת הרי חזרת לחנותנו לאחר חודש שימוש ובמצב זה אין דרך אחרת מלבד הגעה למעבדת היבואן, הומלץ בהגעתך לנקודות הטיפול ליצור עמנו קשר עם מספר התיקון ואנו נפעל לזרז ולקצר את זמן הטיפול וזאת על מנת לתת שירות מקצועי ככל האפשר. צר לי שממשת את איומך אך חשוב שתדע! מכה קלה בכנף לא שתנה את דרכנו ואנו נמשיך להוביל את השוק הסלולר עם שירות מקצועי, אמין ומחירים ללא תחרות!