
אלדד משירות הלקוחות היה נהדר. הציע חלופות טובות יותר למקרר שהזמנתי מלכתחילה (עקב עיכוב ידוע מראש של המוצר המקורי) ושלח לבקשתי את הקבלה במייל. המקרר הגיע תוך יומיים מביצוע ההזמנה ובינתיים עובד באופן מצוין

אלדד משירות הלקוחות היה נהדר. הציע חלופות טובות יותר למקרר שהזמנתי מלכתחילה (עקב עיכוב ידוע מראש של המוצר המקורי) ושלח לבקשתי את הקבלה במייל. המקרר הגיע תוך יומיים מביצוע ההזמנה ובינתיים עובד באופן מצוין

המוצר הגיע יום לפני שהובטח לי יחס ושירות מצוין ואדיב. ישרים מקצועיים וישירים. בהחלט מומלץ בטוח שאבצע דרכם הזמנות נוספות. מומלץ בחום

עד כמה אפשר להיות לקוח טוב? אני לא בא להאשים פה אף אחד, רק רוצה לחלוק את החויה. לפני שבועיים וקצת החלטתי לקנות מייבש כביסה . התקשרתי לחנות ורציתי להזמין דגם א', אמרו לי שכרגע אין להם אותו במלאי, ,שאני צריך לחקות בערך שבועיים עד שהוא יגיע. ואז הציעו לי דגם ב' אמרו שיש להם אותו במלאי והוא יגיע אליי תוך שבוע. זה היה ביום חמישי, אני חיכיתי שבוע שלם, ואז התקשרתי אליהם ,אמרו שיש בעיה עם האספקה והם מעריכים את הסבלות שלי והציעו לי כפיצוי מייבש כביסה אחר לגמרי במחיר מוזל. הסכמתי לזה. עוד פעם אמרו שאני אקבל אותה תוך שבוע. עבר עוד שבוע, אף אחד לא התקשר. התקשרתי עוד פעם, הבטיחו לי שביום ראשון ייצרו איתי קשר כדי לתאם אספקה, ואני עוד הדגשתי שאם ביום שני אני לא מקבל את המוצר אני אבטל את העסקה. היום אני מקבל טלפון מהספק ואומרים לי שהיו עיכובים ושהמוצר יגיע אליי רק ביום רביעי או חמישי. יצרתי קשר עם החנות עוד פעם ואמרתי שאני רוצה לגמרי לבטל את העסקה בהתחלה הם כמובן לא רצו לשחרר אותי, אחרי זה השתכנעו שאני לא מוכן לוותר – התנצלו ואמרו שיבטלו ויחזירו הכל עד השקל האחרון. למרות שאחרי זה התקשרו עוד פעם והציעו עוד פיצוי ולבחור מייבש כביסה אחר ,לא הסכמתי. עד כמה אפשר להיות לקוח טוב?. אני לא בא להאשים פה אף אחד, כי סך הכל הם רק "צינור". רק רציתי לחלוק את החויה שלי

זו הפעם השלישית או הרביעית שאני רוכשת מוצר בחנות זו. כבר קניתי אצלם מכונת כביסה, מדיח כלים, ומייבש כביסה ותמיד הייתי מאד מרוצה מהשרות ומהמכשירים עצמם. איש המכירות היה מאד אדיב וסבלני. הוא התעניין בצרכים שלי ופרט באריכות את תכונות הדגמים השונים שהיו רלוונטים. היה מאד קל לקנות דרכם. לגבי המוצרים עצמם - תמיד הגיעו בזמן ואפילו מוקדם מהמובטח, שזה תמיד טוב, ובינתיים (טפו, טפו) אני מאד מרוצה מכל הרכישות שלי. זה ברור לי שאחזור אליהם בעתיד לפני שאבדוק חנויות אחרות.

חווית קניה מעולה. שרות ברמה גבוהה, יחס אישי ומקצועי. המקרר סופק לאחר ארבעה ימים. בשלב אישור ההזמנה הטלפונית קיבלתי שרות מצויין מנציג השרות אריאל, הסבר מקיף והבטחה (שקוימה) לקבל את המקרר במהרה. ממליץ על רכישה דרך האתר. ו... גם המחיר היה הנמוך ביותר שהצלחתי לקבל.

לאחר קבלת הצעת מחיר זריזה בצעתי את ההזמנה. ההתחיבות של החנות היתה לספק את המוצר תוך 7 ימי עבודה. לאחר כשבוע כשראיתי שאף אחד לא יוצר איתי קשר התקשרתי לבדוק מדוע הטלוויזיה לא הגיע. נאמר לי שיש מספר טלפונים והבטחות לחזור אלי (לא חזרו) עזר לי בחור רציני (שכחתי את שמו, מנהל שירות הלקוחות של החברה). היום, 13 יום אחרי ההזמנה יצרו איתי קשר לתאם התקנה למחר. חבל, היום היתה מצגת גדולה לחברה חיצונית אצלנו בחברה ונאלצנו להתנצל על כך שהטלוויזית 32 אינץ עדיין לא הוחלפה.

למען דיוק ביטלתי את העסקה לאחר יומיים מכיוון שלא הוזנה בברימאג בחרתי חנות אחרת ולמחרת קיבלתי את המוצר למרות הכל אריאל עשה כמיטב יכולתו ודאג שלא אשלם דמי ביטול.

שרות מאד אדיב. אריאל טיפל בפניה הראשונה וגם בפניות בהמשך כשהיו לי שאלות. הוא היה מקצועי ביותר לגבי הדרישות מהמוצר. המוצר הגיע תוך פחות זמן ממה שהובטח. גם אנשי מכירות אחרים באתר, כשפניתי עם שאלות, נתנו השרות אדיב ומהימן. אחרי חודש כשהיתה לי בקשה לעזרה, אריאל טיפל בבקשתי במהירות. נהנתי מהקניה והייתי קונה מאותו מקום שוב.

שרות ברמה גבוהה ענה לי נציג ממחלקת המסכים שהסביר לי בצורה מקצועית וברורה לגבי סוגי הטלויזיות האחריות יבואנים השונים בסופו של דבר הלכתי על המלצת המוכר ואני לגמרי שמח ומרוצה מהבחירה ומהקניה של הטלויזיה.! תודה רבה. עמית

קניה מעולה !!! לא נתקלתי עד היום בשירות לקוחות כל כך אישי ומעולה ! המוצר הגיע בזמן שיא של מהיום למחר!!! אישית , דאגו לכל פרט קטן. ממליץ בחום על קנייה בחנות !!

טלוויזיה לא הגיעה בזמן ולא הודיעו לי כלום.העסקה בוטלה דרך חברת האשראי. לאחר בירור המוצר אזל מהמלאי בספק ולא הודיעו לי על כך.
הלקוח הנ"ל הזמין את הטלוויזיה בסוף השנה , עוד במועד ההזמנה דווח ללקוח שהאספקה תהיה רק אחרי ספירות המלאי של היבואן ( חברת ח.י נציגות LG בישראל ) והאספקה יכולה לקחת מספר ימים בהתאם לסיום ספירות המלאי, בתאריך 27.12 התקשר הלקוח ובקש שהאספקה תהיה למחרת או שהוא מבטל , אנו פנינו ליבואן אך התשובה הייתה שלילית בשל העובדה שכל המחסנים סגורים בשל ספירת המלאי , אך כפיצוי הוצע ללקוח כבל HDMI ללא חיוב ואספקה מידית לאחר ספירת המלאי. כמו כן אנו נתנו ללקוח לדבר עם נציג היבואן למען הסר ספק ושקיפות מלאה. ? עשינו את כל אשר ניתן לעשות למען הלקוח החל בכנות בעת ההזמנה וכלה בפיצוי ובשקיפות המלאה בכל תהליך ההזמנה. אנו בסיטי דיל צוות ותיק ומנוסה אשר רואים כערך עליון את השירות האמינות והשקיפות המלאה ללקוח ומוצגים בכבוד באתר זאפ למעלה מ 12 שנים !

בקניית המוצר, זכינו ביחס אדיב הן משרות לקוחות והן מהראל הטכנאי, המוצר הגיע בזמןוטופל לשביעות רצוננו גם על-ידי המובילים.

שירות מעולה מעולה מעולה. רכשתי 5 מוצרים תנור, מיקרו ,כיריים, קולט, ומדיח. 5 המוצרים הגיעו לאחר- 5 ימי עסקים . כל המוצרים הגיעו בשלמותם . ממליץ בחום. עשיתי קנייה בסכום נכבד שעולה על 20 אלף ש"ח, חסכו לי המון וחסכו לי המון עבודה ודאגות. בהחלט הקנייה הבאה תיהיה בסיטי דיל

ברצוני לשתף בחווית קניה שהייתה לי דרך האתר סיטי דיל (citydeal) היו לי חששות להזמין דרך האינטרנט אף פעם לא עשיתי זאת ניסיתי מיכיוון שידעתי שאוכל לבטל את חיוב כרטיס האשראי במידה ומשהו יתפקשש אך אני חייבת לציין את היחס שקיבלתי משרות הלקוחות של סיטי דיל ע"י אריאל בחור מקסים עונה תמיד בחיוך ובהיתייחסות הקניה הייתה נעימה במחיר הכי זול שאפשר לקבל(לאחר השוואת מחירים שעשיתי בחנויות) המוצרים היגיעו לפני הזמן השרות היה מצויין ואני בטוח ארכוש דרכם תמיד אני מודה לכם צוות סיטי דיל על חווית הקניה שהייתה לי.

בדרך כלל אני לא נוהג לבצע קניות דרך האינטרנט לאחר הרכישה דרך אתר CITY DEAL אני מרגיש בטוח יותר לבצע כך את הרכישות. נציג החברה הסביר טלפונית את תנאי הרכישה וכל מה שסוכם בוצע לשביעות רצוני.

הקניה הייתה קלה מאוד, השירות נהדר, אדיב ומקצועי. כבר למחרת התקשרו כדי לתאם אספקה ויום למחר סיפקו לי את המקפיא, זה כמו שלם וקח רק שבמקרה הזה סיפקו לך הביתה. ממליץ בחום, שלומי

ענו לי בסיטי דיל במהירות ואדיבות קיבלתי את כל הפרטים שביקשתי. המשלוח בוצע במהירות קיבלתי את הטלוויזיה לביתי אחרי 4 ימים לשביעות רצוני המלאה.

לאחר התרשמות כללית ממבחר המכונות באינטרנט, טילפנתי אליהם על מנת לקבל יותר פרטים וקצת יעוץ. קיבלתי יחס מקצןעי ואדיב. המכונה הגיעה מהר (תוך 2-3 ימים) כפי שאמרו לי.

רכשתי טלוויזיה LG 75 דגם 75UK7050Y הייעוץ מקצועי והאדיב , מאוד מרוצה השירות מעולה, זמינות בטלפון גבוהה, טלוויזיה הגיעה תוך יומיים באיכות מעולה. וודאי שאחזור לרכוש באתר סיטי דיל ואמליץ בחום.

לאחר ברור מקיף שעשיתי בחרתי בדגם הזה של בוש לאחר המלצות.רכשתי באקראי דרך "סיטי דיל" וברצוני לציין שעמדו בכל צפיותי ואף יותר מכך .את המוצר הזמנתי ביום חמישי בשעות אחה"צ וביום שני כבר יצרו איתי קשר וביום שלישי המכונה היתה אצלי ,המכונה הגיעה ישירות מהיבואן.אינני מכיר את חברת סיטי דיל אבל אחזור לבצע עסקאות בעתיד וזאת אודות למענה הליווי והאוזן הקשבת שניתו ע"י נציג החברה אלדד שירות ויחס הוגן ואוביקטיבי שנדיר למצוא באזורנו.אני יכול לומר שגם כאשר הגיעה המוכנה טהתגלת תקלה (חיבור לקוי של המתקין) עדיין החברה לא "נעלמה" ואלדד הציע את עצמו ויותר מכך להיכנס לעובי הקורה כך שאני קיבלתי יחס ושירות טוב והוגן.

תהליך ההזמנה היה קל ופשוט קיבלתי הרבה מידע מהנציג. הטלויזיה הגיעה תוך 3 ימים מחיפה לבאר שבע השליח היה על הכיפאק.

נציג המכירות של האתר התקשר על מנת "לאמת פרטים", אך למעשה התקשר כדי לשכנע אותי לקנות מכונה יקרה יותר מזו שרציתי. בסופו של דבר הוא נשמע מאוד משכנע והסכמתי לקנות את המכונה הזו. המכונה הגיעה בזמן, אך מעבר לכך, לא הרגשתי שהאתר עומד מאחורי המוצר: השליח (של הספק) אמר שבהמשך היום יגיע מתקין כדי לחבר לי את המכונה. כמובן שמתקין לא הגיע וכשהתקשרתי לסיטי דיל כדי לברר מדוע לא מגיע מתקין, הם ציינו שהם רק מעבירים את ההזמנה, ולאחר שההזמנה עברה לספק, כל התלונות שלי צריכות להגיע לספק ולא אליהם. מסתבר שלאחר שהמכונה הגיעה, הייתי צריך להתקשר בעצמי לחברה על מנת לתאם התקנה. לא עלה על דעתם שארצה באותה ההזדמנות גם לקבל את המכונה וגם להתקין אותה.. מיותר לציין שאף אחד לא טרח לומר לי שאני צריך לתאם בנפרד מתקין (אם הייתי יודע, הייתי יכול להיערך מראש עם דרך חלופית לנקות את הכביסה), ואף להיפך- השליח ציין במפורש שמתקין אמור להגיע עוד באותו היום! לאחר שהתקשרתי לספק של מכונת הכביסה, הם הצליחו לתאם לי מתקין רק לעוד ארבעה ימים. עכשיו אני תקוע ארבעה ימים עד שיגיע המתקין, בלי שום יכולת לעשות כביסה. סיטי דיל מציינים שזה נושא שאני צריך לטפל בו בעצמי מול הספק של מכונת הכביסה, ולהם אין יותר יכולת להשפיע על השירות שאני מקבל.

קניתי שלושה מוצרים דרך האתר, ובכול פעם קבלתי שירות מיקצועי , אדיב, ומהיר. הנציג דימה חזר אלי בטלפון עם המלצות, הסברים וכמובן המחירים למוצרים שלא יכולתי לחלום עלהם. ומייד לאחר השיחה עם דימה התקשרו מהמחסן של הספק כדי לתאם. כול פעמ האספקה הגיעה תוך ימיים , כמו גם הטכנאי שהגיע והרכיב את מדיח כלים ומקרר. מדיח כלים , מקרר וטלווזיה הם פשוטות בהפעלה, קל ונוח לנקות אותם , המראה והחזות משתלבים במבטח וסלון.

הגיע מה שצריך (דגם+צבע) ומתי שצריך. יחס טלפוני אדיב. חווית הקניה הייתה בסדר גמור בלי סיפורים ועניינים מיותרים. במקרה שלי ההספקה הגיע בזמן ואני איחרתי בשלוש חמש דקות - מישהו אחר שהיה בבית קיבל את המזמינים. לדעתי המספקים היו צריכים לחקות לי כדי שאני (המזמין) אוכל לבדוק שאכן קיבלתי את מה שהזמנתי. הייתה אי נחת מסויימת מזה שהמספקים כבר עזבו כשהגעתי וחששתי שאקבל לא את מה שצריך וכבר מאוחר מידי - אבל הכל היה בסדר בסוף.

אחרי שפניתי למספר חנויות מוכרות כדי לחפש מכונת כביסה, "ביליתי" עם אלדד מסיטי דיל למעלה מחצי שעה בטלפון, בנסיון לקבל החלטה איזו מכונת כביסה מתאימה לדרישות שלי (איכות ואמינות, עבודה שקטה, שירות, נתוני צריכה טובים). אלדד הקדיש לי זמן רב בסבלנות אין קץ, בלי להלחיץ, הראה לי איפה למצוא נתונים טכניים חשובים, הסביר על יתרונות וחסרונות. אמר לי מתי יצרו איתי קשר מחברת השליחויות לביצוע האספקה, אפילו המליץ לי מה לעשות עם הפינוי של המכונה הישנה במינימום עלות. הכל קרה בצורה הטובה ביותר ובטווחי הזמנים שנקב. לא יכולתי לצפות ליחס ושירות טובים מזה.