מפרסם ב-zap מאז 2003

‎אי-ליין‎ ‏(Eline) - עמוד 110

סלולאר ואביזרים (7 סניפים)

5 / 5 ממוצע מבוסס על 18 חוות דעת מ-12 החודשים האחרונים
אתר: www.eline.co.il
בעלים: אי ליין
נמצאו 3432 חוות דעת גולשים על אי-ליין
eyalavr
eyalavr
05.07.2013
מוצר שנרכש: סמארטפון I9505

המכשיר ה5 שאני קונה דרך איליין נשר. קניתי עד היום נוקיה E5, סמסונג S2, גלקסי נקסוס גם לאמא שלי וגם לאשתי, ועכשיו הI9505. השרות נפלא! נדיר למצוא חברה עם שרות כל כך אדיב והוגן. בE5 התקלקל הספיקר אחרי 11 חודשים שהיה לי המכשיר והוא תוקן תוך מס' ימים ללא עלות. כשקניתי את הI9505 הוא נכבה לי פעם ביום. 3 ימים אחרי שקניתי חזרתי אליהם וביקשתי להחליף מכשיר לחדש ולא לתקן. המכשיר נלקח לבדיקה במעבדה ותוך מספר ימים התקשר אלי בחורה סופר נחמדה בשם מור, והודיע לי שמחכה לי מכשיר חדש בסניף. הלוואי וכל החברות היו מתנהגות כך. את כל המכשירים הבאים שלי אקנה אצלם!

חוות הדעת עזרה לכם?
Baruh
Baruh
05.07.2013
מוצר שנרכש: טלפון סלולרי One X

קניתי בעבר בחברה זו נגן MP4 והייתי מרוצה סה"כ אז החלטתי לקנות משם את הטלפון הסלולרי שרציתי htc one x. המכשיר הגיע בזמן. לאחר שבוע של שימוש המכשיר נכבה ולא נדלק שוב, מסרתי אותו לELINE במסגרת שנת האחריות שניתנה לי. בחברה נאמר לי שזה לא המכשיר שהם נתנו לי ושנתתי להם מכשיר אחר מקולקל, כנראה הם שינו את המספר סידורי של המכשיר כי אין דרך אחרת להסביר את זה, גם הסברה וויכוח מצדי לא הועילו ונאלצתי להוציא 450 שקל מכיסי לתיקון במעבדה פרטית. ממליץ בחום לא להתקרב לחברה הזאת גם אם המחיר האטרקטיבי שהם מציעים לרוב מאוד מושך

תגובת החנות

1. לקוח רכש את המכשיר בתאריך 10.09.2012. 2. המקרה הנ"ל התרחש בתאריך 10.04.13 ז"א לאחר חמישה חודשים. 3. לקוח מסר את האריזה ומכשיר עצמו. הופתענו לגלות שמספר הסידורי אשר מוטבע על המכשיר לא תואם לא למספר סידורי על הקופסה ולא למאגר של מספרים סידוריים שנמצאים במאגר וביחוד לא למספר סידורי אשר מופיע בחשבונית ובקופסה עצמה. 4. כאשר הוצגו ממצאים אלו ללקוח, הוא בצורה מגומגמת פלט שזה ככל הנראה מכשיר אחר שנקנה במקום אחר אך אינו יכול להיזכר איפה.בירור מעמיק יותר גילה שלחברו אותו דגם של מכשיר. 5. ברור לכל שלא נוכל לספק שרותי אחריות למוצר אשר לא נרכש אצלנו ואף חוות דעת לא תשנה את מדיניות זאת. 6. אין Eline מתנערת מנתינת שרות אחריות כחוק למוצריה. 7. אנו מצרים שמקור חוות דעת זו גם אינו אובייקטיבי וגם לא אמין בתכלית.

חוות הדעת עזרה לכם?
דמיטרי
דמיטרי
02.07.2013
מוצר שנרכש: טלפון סלולרי Galaxy S3

לא ממליץ לקנות אצלם, כיוון ש: מכשיר שהוגדר כתקין, נמכר לי תקול (עם קורוזיה) שיחות רבות לשירות לקוחות יחס מזלזל מצד חלק העובדים סירוב החנות להחליף את המכשיר התקול. ב19.5 הזמנתי באתר, מכשיר galaxy s3 ב: 2000 ₪. ולמחרת אספתי את המכשיר. באותו היום שמתי לב שכפתור הבית לא תמיד מגיב, זה קרה מעט פעמים והשעה הייתה מאוחרת, לכן לא הייתה לי אפשרות לגשת לסניף לבירור. ביומיים לאחר מכן שמתי לב שהתופעה מתגברת, היו פעמים שהיה צריך ללחוץ כמה פעמים וחזק על הכפתור.. ב 24.5 הלכתי לסניף כדי לברר מה מקור הבעיה. בסניף אמרו לי "שצריך לשלוח את המכשיר למעבדה וזה יכול לקחת עד 14 ימי עסקים", למרות שרק השבוע רכשתי את המכשיר, הסכמתי. לאחר יומיים, הודיעו שהתקלה תוקנה. אחרי שאספתי את המכשיר גיליתי שתקלה חוזרת על עצמה, בעיקר אחרי שימוש ממושך. שבוע לאחר מכן, (אני עובד, אין לי זמן להגיע לסניף כל יום) הבאתי את המכשיר לסניף. נאמר לי שהמכשיר יישלח שוב למעבדה. חיכיתי שבועיים, אך לא קיבלתי שום הודעה מה קורה עם המכשיר בזמן זה. כשהתקשרתי לחנות אמרו לי “שהמכשיר לא עבר בדיקה”. לאחר יומיים, התקשרתי שוב והטכנאי אמר לי שיש קורוזיה וצריך להחליף את התצוגה והעלות היא 1000 ₪, כשאמרתי לו שאני לא מוכן לשלם על תיקון המכשיר שנמכר לי עם תקלה, התשובה הייתה "אני לא מתווכח אתך, אני מחזיר לך את המכשיר ללא תיקון, תעשה אתו מה שבא לך". כשביקשתי לדבר עם מנהל. נאמר לי כי המנהל לא זמין, רק לאחר כחמש ניסיונות במהלך השבוע, דיברתי עם נועם שהבטיח לחזור אליי למחרת כאשר יהיו לו התוצאות של בדיקת מעבדה. הוא התקשר ב20.6 (3 ימים לאחר שהובטח וחודש לאחר שרכשתי את המכשיר) והשאיר הודעה שהמכשיר יחזור אליי תקין ביום שלישי בשבוע הבא. במהלך השבוע לאחר מכן, ניסיתי להשיג את נועם כדי לברר האם אני מקבל מכשיר חדש או אותו מכשיר, רק מתוקן (כי לא הגיוני, שאני אקבל מכשיר מתוקן ולא חדש, כשהבאתי אותו לתיקון באותו השבוע שקניתי עם תקלה). כל פעם קיבלתי תשובה שנועם לא נמצא והוא יחזור אלי. רק ב 26.6, כשאמרתי לנציגה, שאני מקליט את השיחה, הצלחתי להגיע לנועם. הוא אמר שהמכשיר תוקן. כשאמרתי לו שאני לא מוכן לקבל מכשיר מתוקן אלא רק חדש. התשובה הייתה "שהלכנו לקראתך ותיקנו לך את המכשיר ללא עלות מצדך כי הבאת אותו לתיקון בסמוך לרכישה ייתכן שהשתמשת במכשיר עם אצבע רטובה או משהו" (ברור, שהבאתי אותו סמוך לרכישה, הרי המכשיר היה תקול מלכתחילה, וסתם תהייה: אצבע רטובה גורמת לקורוזיה תוך כמה שעות?). לכן הוא לא מוכן לספק לי מכשיר חדש.

חוות הדעת עזרה לכם?
dror
dror
29.06.2013
מוצר שנרכש: טלפון סלולרי xperia P

שירות לקוחות מזלזל. כדאי לשלם עוד קצת ולקנות במקום שמכבד את הלקוחות שלו. רכשתי טלפון נייד, שמהרגע הראשון התגלתה בו תקלה (הסים לא נכנס). נדרשתי לתת אותו לשירות, המכשיר חזר אחרי שבועיים של נדנודים אינסופיים מול השירות. המכשיר חזר עם אותה תקלה בדיוק. גם בחנות (סניף ת"א) וגם בשירות לאף אחד לא הזיז שהתקלה לא תוקנה, והם ביקשו לשלוח את המכשיר שוב לשירות. לכל אורך הדרך הם הביעו חוסר עניין מוחלט בתקלה ובטירטורים שהם גורמים. אי אפשר להשיג אף גורם שיודע לקבל החלטות, כל השיחות הם מול נציגים (המוכר, שירות הלקוחות הטלפוני) שטוענים שאין להם מה לעשות. מזכירים מאוד את חברות הכבלים וחברות התקשורת בימים הרעים שלהם. צריך לזכור שמכשירים כאלה מתקלקלים, השירות הוא פרמטר חשוב. לכן כדאי להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות בחנות שלא רק יודעת למכור, אלא אכפת לה קצת מהלקוחות אחרי הקניה.

תגובת החנות

1. לאחר שימוש במכשיר של מעבר לחודש וחצי פנה לקוח בבעיה בבית סים של מכשיר. טיפול במכשיר הסתכם ב- 10 ימי עסקים בלבד. 2. פנייתיו של לקוח נענו בצורה מסבירת פנים בכל עת ובכל מועד בו העדכון לגבי התיקון היה זמין לנציגנו. לצערנו כמות פניותיו עלו על מספר הסביר במהלך יום עסקים אחת ומכאן התסכול שלו. 3. בתום הטיפול מכשיר הוחזר בתיאום עם לקוח עם שליח אקפרס על חשבון החברה. 4. לא ברור על מה מלין כותב חוות דעת אם וכאשר לקח מקום המקרה שבו נזקק לממשש את האחריות למכשיר חברתנו עמדה וביצעה את כל המוטל אליה בצורה הוגנת ותקינה.

חוות הדעת עזרה לכם?
משה
משה
28.06.2013
מוצר שנרכש: טלפון סלולרי נקסוס 4

הזמנתי, ולמרות שהכנסתי פרטי אשראי מייד יצרו איתי קשר מהחברה לוודא פרטים. גם ענו על שאלות. הזמנתי לקראת סוף שבוע וכבר בתחילת השבוע שאחריו החבילה הגיעה. שרות מהיר ויעיל. אשמח לקנות שוב ולהמליץ לאחרים.

חוות הדעת עזרה לכם?
Shimi
Shimi
26.06.2013
מוצר שנרכש: סמארטפון גלאקסי אס 4

אני פשוט נהנה לחזור לחנות הזו שוב ושוב. אני קונה בסניף ת"א בר"ח נחלת יצחק, והמוכר שם (שלומי) הוא האדם המוכר הכי אדיב, ומקצועי שפגשתי. חבל להכביר במילים חוויית הקניה פשוט מושלמת. מומלץ בחום! *אגב, המכשיר שקניתי הוא גלאקסי אס 4, והמחיר הוא בין הזולים ביותר שמצאתי במרכז, ובוודאות הזול ביותר מבין החנויות האמינות שאני מכיר.

חוות הדעת עזרה לכם?
Wafi
Wafi
26.06.2013
מוצר שנרכש: טלפון סלולרי xperia

קניתי סוני אקספיריא השירות היה ממש מצויין בחנות הזו תוך 3 ימים קיבלתי המוצר.. היחס שלהם טוב מאוד ...

חוות הדעת עזרה לכם?
rrr
rrr
26.06.2013
מוצר שנרכש: טלפון סלולרי S3

ביקשתי לשלם בטלפון התקשרה אלי מוכרנית נעימה וברורה שקיבלה את ההזמנה תוך זמן קצר ביותר. ההכרזה באתר היתה 7 ימי עבודה והמשלוח הגיע בתוך שני ימים. כל שהיה אמור להגיע הגיע ארוז יפה ומסודר.

חוות הדעת עזרה לכם?
Benwe
Benwe
25.06.2013
מוצר שנרכש: טלפון סלולרי galaxy III 9505

תענוג, שוב פעם אני נתקל בשלומי בחנות בנחלת יצחק ושוב יוצא עם חיוך. לקוח לפני שנכנס כולו עצבני ודרש החזר על מוצר ששחה בים כפי הנראה גם יצא שקט ורגוע. שלומי מקצועי מאוד ונותן תשובות לענין. לא ניסה למכור לי מוצרים נלווים. זאת הפעם השניה שאני קונה אצלו וזאת הפעם השניה שאני יוצא מרוצה.

חוות הדעת עזרה לכם?
simhond
simhond
25.06.2013
מוצר שנרכש: טלפון סלולרי אס 3

קניה נוחה ומהירה מאוד באתר. שירות טלפוני מצוין. לא היו בעיות. המטען של הפלאפון עובד אך לא מתאים לטלפון שקניתי, מוזר.....

חוות הדעת עזרה לכם?
נסים
נסים
24.06.2013
מוצר שנרכש: טלפון סלולרי GALAXY S4 I9505

תענוג של קניה. המוצר הגיע תוך יום וחצי. בהחלט אשמח לבצע דרכם רכישות בעתיד. בהחלט מרגישים שמדובר בחנות מקצועית עם שירות אדיב.

חוות הדעת עזרה לכם?
אסנת
אסנת
24.06.2013
מוצר שנרכש: טלפון סלולרי i9500

ישר אחרי שמילאתי פרטים באתר, עוד לא במטרה לקנות, כבר יצרו איתי קשר וישבו לי על העורק עד שהשתכנעת. בעיקר בגלל המחיר הזול והחלוקה לתשלומים. מהרגע שביצעתי את הרכישה קיבלתי יחס שלא מתאמץ או אפילו מנסה לעזור. רק הרגשה שמנסים להוריד אותך מהקו. חשוב לי לציין שהסיבה שרכשתי אצלם, היא כי קראתי ביקורות טובות בזאפ. אבל כנראה זה ספויילרים.. אין מענה לעיניין והכי גרוע, אין תמיכה טכנית!! עצה אישית מכל הלב - לקנות אך ורק אצל היבואן הרישמי!!!

תגובת החנות

1. אין מובן בחוות דעת מה זה "וישבו לי על העורק עד שהשתכנעת..." - כל שיחת טלפון מבוצעת לצורך אימות פרטים ושימוש בביטוי זה מעיד על רצון ליצור אוירה שלילית בכוונת תחילה.נשאלת שאלה אם "מישהו יושב על עורק" למה המשכת בהליך קנייה??? 2. לקוחה פנתה אלינו בטענה שמכשיר אינו מתחבר כהלכה למחשב האישי שלה. "יחס שלא מתאמץ ולא מנסה לעזור...." הסתכם ב-57 דקות על הקו עם נציג טכני מול כותבת חוות דעת. אם זה "יחס שלא מתאמץ", אז מהו בכלל??? 3. בעת נסיון לפתור פנייתה של כותבת חוות דעת, נתגלה שמחשב האישי שלה מציג שגיאות של מערכת הפעלה עצמה (Windows XP) שלא קשורים לטלפון סלולרי. כל נסיון לפתור את התקלה במחשב האישי שלה לא צלח. לקוחה הציגה סירוב המלווה בצרחות לבקשה לגשת לסניף לצורך בדיקת תקינות של המכשיר עצמו וחיבורו למחשב שבמקום. 4. נדגיש ונציין, אין אנו מספקים שרותי תמיכה טכנית למחשבים אישיים של לקוחות ולצערנו אנו חייבים להודות שבמקרה הנ"ל כותבת חוות דעת קיבלה יחס אדיב, עניני ומלווה ברצון עז לעזור וכתגמול על כך, חוות דעת זו. לשיפוטכם....

חוות הדעת עזרה לכם?
חיים לחמיש
חיים לחמיש
22.06.2013
מוצר שנרכש: טלפון סלולארי GALAXY S3 MINI 8190

שלחתי את ההזמנה ביום רביעי בערב, ביום חמישי בבוקר חזרו אלי לודא את פרטי ההזמנה ושהמכשיר עובד עם חברת הסלולאר אליה אני שייך (!) והמכשיר כבר היה אצלי ביום שלישי -למרות ששהזמן המובטח היה עד 7 ימי עסקים! כל הכבוד!

חוות הדעת עזרה לכם?
הראל
הראל
21.06.2013
מוצר שנרכש: סמארטפון E960 16GB

המשלוח הגיע בזמן ונשלח מייל על מנת שאוכל לעקוב אחריו. שירות הלקוחות היה ענייני, ובעת הרכישה היה ניתן לרשום הערות מיוחדות. לאחר ההזמנה יצרו איתי קשר על מנת לוודא את נכונותם של פרטי ההזמנה. באופן כללי, מאוד מקצועי.

חוות הדעת עזרה לכם?
Roee
Roee
19.06.2013
מוצר שנרכש: אוזניות bluetooth BackBeat 903

מהירות , סבירה פלוס . קלות הזמנה ,ממוצעת , כאן מתחיל הסיפור , מיום רכישת המוצר ועד שחדל לתפקד עבר שבוע ימים ושני שימושים סה"כ ,שרות הלקוחות טען שחדרה קורוזיה למנגנון ואף האשימו אותי כי צללתי עם האזניות . כל ניסיון שלי להסביר שהיקף השימוש שלי באזניות היה בסיסי בלבד ,וכנראה חדרה זיעה מבעד לכפתורים ,אשר אינם מוגנים מספיק , לא קיבל אוזן קשבת . החנות אינה מוכנה להפעיל את האחריות ו/או לעזור לי בשכנוע של הספק כי לאזניות יש "פגם מולד" ואינן אטומות מספיק . כל האשמה חזרה אלי (הרי צללתי עם אזניות אלקטרוניות , דברי שירות הלקוחות ) , ואחרי שבוע של שימוש סביר בהחלט, נותרתי ללא האזניות וללא הכסף . סיכום : לא כדאי לרכוש בחנות זו (בהמעטה), במידת הצורך ותתקלו בבעיה , תשארו לבד וללא המוצר.

תגובת החנות

לצערנו הלקוח מאשים אותנו במחדליו שלו, הלקוח מודע לחלוטין לממצאים באזניה שלו ואף ניתן לו לשוחח ישירות עם נציגו של הספק, אנו מצידנו עשינו כול שביכולתנו לסייע ללקוח מול הספק (סיגנט) אך ללא הועיל חבל שהלקוח מוצא אותנו אשמים בכך שלאזניה שלו יש קורוזיה עקב השימוש שהוא עשה במוצר.

חוות הדעת עזרה לכם?
ron
ron
19.06.2013
מוצר שנרכש: טלפון סלולרי S3

התקשרתי לחנות לבדוק שיש את הדגם והזמנתי שלושה טלפונים נאמר שיש רק שני טלפונים ויחזרו אלי במידה וניתן לספק לי את כולם . לאחר שעה התקשרו ואמרו לי שהטלפונים יחכו בחנות. המוכר שלומי קיבל את פני יפה הסביר לי על המכשירים ותפעולם למרות שהחנות הייתה עם מספר לקוחות. שלומי בדק כל מכשיר הראה לי שהמכשיר עובד עדכן גרסאות עבדית התקין כטייסי סים. השרות היה אדיב למרות השאלות הרבות והתלבטות האם לשדרג או לא והבדלים בין הטלפונים

חוות הדעת עזרה לכם?
חגי
חגי
19.06.2013
מוצר שנרכש: סמארטפון MINI GALAXY

חלק ומצוין. אהבתי שהתקשרו אלי מהחנות להגיד שהמכשיר לא תומך בכל הרשתות כדי שלא אקנה מוצר לא מתאים לי. אני ידעתי זאת, אבל היה יפה שבררו אתי.

חוות הדעת עזרה לכם?
Michael
Michael
18.06.2013
מוצר שנרכש: טלפון נייד גלקסי S3 מיני

כל המהלך היה בדיוק כמו שאני מצפה מחנות מכובדת. התקשרו מיד לאחר קניה לוודא פרטים, לא התחילו להציע כמו שקורה במקומום אחרים שדרוגים ותוספות. מוצר היגיע כמו שהובטח באריזה ששמרה עליו. טלםון היגיע עם כל התוספות ועוד מתנה

חוות הדעת עזרה לכם?
corel rotem
corel rotem
18.06.2013
מוצר שנרכש: טלפון סלוללרי e540

הגיע מכשיר samsung משומש אך מיד שדרגו לי לLG בתוספת של 122 ש"ח; למרות הכל הם נתנו שרות טוב וללא מיקוח ואפילו הספקה ע"י שליח שדחיתי כדי שלא תבצר שוב אותה בעיה אלא הספקה לחנות הכי קרובה אלי ושם ניתן שרות מספק בהחלט נ.ב. משום מה המכשיר החדש מסוג :LG NEXUS הגיע עם ספק כח לטעינה של סמסונג אך מתאים ועובד

חוות הדעת עזרה לכם?
boaz
boaz
18.06.2013
מוצר שנרכש: galaxy4s S4

אנחנו רוכשים באופן קבוע ציוד ומכשירים מחברת ELINE ולכל אורך הקשר איתם השירות אותו אנחנו מקבלים הוא ללא דופי. צוות אנשי המכירות אדיב מקצועי ונחמד. הם עומדים בלוחות הזמנים המובטחים ונכונים לעזור בכל דבר שנדרש. ומעל לכולם קרן היקרה. בועז

חוות הדעת עזרה לכם?
דימה
דימה
18.06.2013
מוצר שנרכש: טלפון סלולרי Raxr tx910

בתאריך 15.08.12 רכשתי בחנות eline בסניף חיפה מכשיר Motorola Razr מדגם XT910 בצבע לבן במחיר של 2093 ש"ח. חווית הרכישה היתה נעימה ומהירה המכשיר שימש אותי נאמנה חוץ מבעיות קטנות עם זיהוי ה-sim שהופיע רק מספר פעמים במהלך השימוש. המכשיר נשמר על ידי באופן קפדני עד שהפסיק לפתע להיטען בתאריך אחרי כשמונה חודשים. מסרתי את המכשיר לחנות שממנו הוא נרכש לשם מימוש אחראיות. נאמר לי שהבדיקה יכולה להימשך כ-שבועים כיוון שצריך לשלוח את המכשיר למעבדה. אציין כי שמרתי על המכשיר מכל משמר, ואין שום נזק חיצוני למכשיר המצביע על שימוש בלתי הולם. המכשיר רב הזמן היה בכיסוי, הוא לא נפל ולא טבלתי אותו במים. הפקדתי את המכשיר לתיקון בתום לב ומתוך ידיעה ברורה כי לא גרמתי כל נזק. שחלף הזמן ולא קיבלתי עידכון לגבי מצבו של המכשיר, התחלתי להתקשר טלפונית למעבדה לשם בירור המצב. קיבלתי תגובה מהטכנאי כי המכשיר נמצא בהרצה לשם ווידוי שאין בעיות זיהוי sim וגם מחכים לחלקי חילום בשביל לפתור בעית הטעינה, כך שבשבוע הבא המכשיר תהיה מוכן. בקצרה, המכשיר חזר אלי אחרי חודש, שהוא אינו תוקן. במעבדה הסבירו לי כי הם אינם יכולים לתקן את המכשיר כיוון שנעשה בו שימוש בלתי הולם ויש חלקים בפנים שהם שבורים, ולכן אין עליו כיסוי אחראיות. לדעתי החנות פשוט מתנער מאחריות בטענה כי נעשה במכשיר שימוש בלתי הולם!

תגובת החנות

1. כתגובה למכתב לעיל,נציין שכותב חוות דעת מנפח בהגזמה זמן הטיפול שלא לצורך. זמן ההמתנה לא חרג מהמקובל בענף. 2. אין אנו רואים כל התנערות מצדנו כאשר מדובר בשבר מכני במבנה של מכשיר. 3. נזכיר כי אחריות יצרן לא מכסה נזקים משברים.

חוות הדעת עזרה לכם?
לירון ועודד
לירון ועודד
18.06.2013
מוצר שנרכש: טלפון נייד galaxy S2 PLUS

שירות מצויין ויחס אדיב בשירות הלקוחות מומלץ בחום ! אמינים זולים ושירותיים. אמשיך לרכוש מוצרים גם בעתיד המוצר הגיע בזמן ללא עיכוב בדואר רשום יום טוב

חוות הדעת עזרה לכם?
Katya
Katya
16.06.2013
מוצר שנרכש: טלפון סלולרי One X

קניתי פלפון HTC One X בחנות זו. לא היתה לי בעיות עם הקניה, קיבלתי מהר. לאחר כמה זמן התחילו בעיות עם GPS של הפלפון. פלפון עדיין היה באחראיות. נסעתי לסניף של חברתeline בתל אביב, מסרתי פלפון לתיקון, לא נתנו לי טלפון חלופי (כמו שנותנים בחנויות אחרות!!!). אחרי 3 ימים התקשרו אלי מהחברה ואמרו שכל הבעיות הן עקב הסיבה שהוא נפל, ועלות התיקון 340 ש"ח, או.ק. אני יודעת שהוא נפל, היה לפלפון מסך שבור (אבל עבד מצוין). אני גם יודעת כי ישנן בעיות עם GPS לפני שהפלפון נפל. אני לא יודעת לצעוק - והסכמתי לתיקון. חברתeline תקנה את הפלפון במשך 3 שבועות (במקום 14 ימים שהם הבטיחו). להזכירך אני – ללא פלפון!!! לאחר שאני סוף סוף קיבלתי את הפלפון התברר כי הוא לא נדלק... ולא מקבל שיחות... לפעמים הצלחתי להדליק אותו. בזמן הזה GPS עבד מצוין... חברתeline לא תיקנה את הפלפון שלי – היא הורסה אותו. על חשבוני קיבלתי מכשיר מת. שוב מסרתי את הפלפון לחברתeline . נכון להיום הוא כבר שבוע אצלם ועדין לא קיבלתי שום תשובה מה הם אמורים לעשות עם מה שהם עשו. קניתי מכשיר יקר בחברה עם ניסיון רב במכירת פלפונים. לכן מאוד צר לי שלא קיבלתי שירות מתאים למחיר ששילמתי. כמו כן נגרמו לי הוצאות גדולות ונזק כספי עצום. כרגע אני ללא פלפון וצריכה לרכוש מכשיר חדש. חשוב לציין כי הנני עו"ד במקצועי ועל כן לא פעם עלה במחשבתי להגיש תביעה כנגד החברה.

תגובת החנות

1.מכשיר מסוג HTC ONE X נמסר לבדיקה/תיקון על ידי כותבת חוות דעת.המכשיר התקבל כאשר מסך המכשיר שבור וסדוק מבפנים אך עם זאת עדיין תפקד. 2. הוצע לגב' Katya הצעת מחיר לגבי תלונתה העיקרית, רכיב GPS אשר ניזוק מנפילה וגם הצעה להחלפת מסך. 3. לקוחה בחרה שלא לתקן מסך אלא רכיב GPS בלבד. מכשיר הוחזר אליה ונמסר לידה כאשר מסך עדיין שבור, כפי שנמסר לנו, אך עובד.כאמור רכיב GPS תוקן באישור כותבת חוות דעת. 4. כעבור שמונה ימים באה הלקוחה כאשר מסך המכשיר שחור ואינו מציג דבר ובכך מאשימה את החנות.נשאלת שאלה, האם המכשיר הופל ונשבר מסך כאשר היה ברשותנו? לא וכלל לא!!! האם המכשיר הוחזר ללקוחה כאשר מסך לא עובד?!? לא, הוא הוחזר עובד. אז מה בדיוק רצונה מאיתנו?????? 5. אנו גם נשאל את גב' KATYA כאשר בעצמה שברה את המסך שלה וגם לא רצתה לתקנו וכאשר שבק מוכנה להאשים בצורה לא הוגנת ומכפישה כאשר בעצמה גרמה לנזק.

חוות הדעת עזרה לכם?
אנטוני
אנטוני
15.06.2013
מוצר שנרכש: טלפון סלולרי galaxy s3

המכשיר הגיע במהירות רבה מאוד, כבר תוך יומיים, נציגי השירות היו אדיבים ושירותיים ואני מרוצה מאוד מהמכשיר שקיבלתי. בתחילה ביקשתי את המכשיר בלבן וקיבלתי רק הודעה לקונית שאזל במלאי ושישתדלו לחדש ולשלוח בזמן... זה לא קרה אבל לאחר שיצרתי קשר וביקשתי אותו בכחול הגיע בזריזות.

חוות הדעת עזרה לכם?
מעין
מעין
14.06.2013
מוצר שנרכש: טלפון סלולרי arc s

לא הפעם הראשונה שקניתי מהם מכשיר, תמיד רוצה לחזור לקנות אצלם. המכשיר הגיע יומיים לאחר ההזמנה, הצוות קשוב ועוזר, וכל פעם שאני צריכה לשלוח את הטלפון לתיקון אני יודעת שאפשר לסמוך עליהם

חוות הדעת עזרה לכם?
ראשון
דלג לתפריט עליון דלג לתוכן דלג לתפריט תחתון