
שירות מצוין! הרבה זמן לא קיבלתי שירות כל כך מקצועי, אדיב ונעים.. ההזמנה בוצעה במהירות וכבר באותו יום אספתי עצמאית את המוצר. בטוחה שאחזור לרכוש בשנית בעתיד. תודה רבה!

שירות מצוין! הרבה זמן לא קיבלתי שירות כל כך מקצועי, אדיב ונעים.. ההזמנה בוצעה במהירות וכבר באותו יום אספתי עצמאית את המוצר. בטוחה שאחזור לרכוש בשנית בעתיד. תודה רבה!

המוצר הגיע לביתי מהר מאד וללא עיכובים. שירות לקוחות מצויין !. אין ספק שאשוב לרכוש שוב מהחנות. ממליץ בחום.

קיבלתי את המקרר בהתראה של עשר דקות ,לא הספקתי לרוקן הישן ,אחרי שעתיים חיברתי והמקרר חם מאוד בדפנות ,לא היה לי עם מי לדבר מיום חמישי עד ראשון באתר היה צבע פלטינום והזמנתי לפי זה ,אך קיבלתי צבע לבן .

שי היה מוכר מקצועי ושירותי, הוא זמין לכל שאלה, יודע להתאים מוצר ללקוח, מייעץ, ממליץ על מוצרים, מסביר, הבטיח לי שיהיה לי את המוצר לשימוש בסופ"ש ואכן כך קרה, מומלץ!

המקרר שלנו התקלקל ולא קירר כמו שצריך ולכן ביום רביעי הזמנתי מקרר סמסונג בצבע לבן וההזמנה אושרה. חברת CityDeal מתחייבת לאספקה תוך 5-7 ימי עבודה. למחרת ביום חמישי התקשר אליי אורן מחברת י. שלום שהם הספקים של המקרר וטען שצבע לבן לא קיים במלאי אבל צבע כסף קיים ויגיע אליי ביום שני. הסכמתי. לצערי הרב ביום ראשון נפטרה אימי והייתי בחוסר וודאות ולא היה בטוח שאוכל לקבל את המקרר ולכן התקשרתי לספק והודעתי לו שאני מעוניין לדחות את קבלת המקרר עד שאתארגן לשבעה. הוא אמר שהוא משתתף בצערי ואקבל את המקרר כשאודיע להם. התחלנו לשבת שבעה והודעתי להם ביום שני שאנחנו חייבים את המקרר כי מוצרים מתקלקלים לנו ובאים המון מנחמים ואין לנו משקאות קרים להגיש להם. הפקידה של הספק אמרה שהמקרר יגיע מחר (יום שלישי) ויתקשרו לתאם איתנו שעת הגעה. חיכינו ביום שלישי ולא יצרו איתנו קשר. התקשרתי לספק לשאול מה עם המקרר ואותה פקידה טענה עכשיו שהמקרר בכלל לא קיים במלאי ואצטרך להמתין עד שיגיע משלוח ומבחינתה ההזמנה נקלטה רק עכשיו ואם יש לי טענות אז שאפנה למי שמכר לי את המקרר. פניתי לסיטי דיל והם לא ממש עזרו והציעו פתרונות מצחיקים מבחינתי כמו להזמין מקרר אחר קטן יותר או לקחת מקרר מתצוגה. ראיתי שאין עם מי לדבר ושמהעז הזה לא יצא חלב... אז סיימתי את השיחה והזמנתי טכנאי שיתקן את המקרר. בסיום השבעה ביטלתי את ההזמנה. חברת CityDeal לא עמדה בהתחייבותה לספק את המקרר תוך 7 ימי עסקים. בשורה התחתונה ההתנהלות של המוכר והספק היתה ממש לא ראויה ופוגעת וגרמה להרבה עגמת נפש, במיוחד כשמתאבלים ונמצאים במצב קשה מבחינה נפשית ואין כח להתעסקויות המיותרות האלה. חבל שאין בארץ תודעת שירות כמו בארה"ב. אבל זה מה יש לצערי.

הזמנתי מקרר מהשירות היה סביר אבל בחברת הובלות עושים צחוק מהלקוחות הם לא עומדים בזמנים ומתאמים שעות לא רצויות בקיצור את המקרר שהזמנתי לא קיבלתי עד שנאלצתי לבטל קחו בחשבון

ב1/7/15 הזמנתי את המיקסר כאשר ישנה הבטחה של הגעה תוך 5 ימי עסקים, ב 15/-7 מאחר והמיקסר עדיין לא היגיע ביטלתי את ההזמנה ונשלח לי מייל המבטל את ההזמנה ללא חיוב , והובטח לי שידאגו לזיכוי בחברת האשראי. עד היום ה23/08/15 המוצר לא היגיע חויבתי בכרטיס האשראי ועדיין לא זוכתי למרות הבטחות אין ספור משרות הלקוחות. את המוצר היו צריכים לספק לי מאלקטרה סחר- היבואן. אבל כפי שאמרתי לשי משרות לקוחות אני קניתי בסיטידיל ולא באלקטרה סחר והם אלה שאחראים לזכות אותי.לא קיבלתי שום תמורה רק טירטור שיחות טלפון רבות הבטחות ללא שום כיסוי. בקיצור שומר כספו ונפשו שיתרחק מהחנות

יצא לי לרכוש מס' מוצרים בחנות זו בעבר. מציעים מחיר ללא תחרות (מניסיון שלי הם הכי זולים בזאפ, גם אם לא מעודכן באתר), הגעתי לסניף במטרה לקנות טלויזיה, נציג מאוד נחמד התפנה אליי מיד, התעניינתי בדגם פשוט וזול והוא היה לגמרי בראש שלי - לא ניסה לדחוף לי מוצר יקר יותר וכד'. ממליץ בחום.

הזמנו מכונת כביסה אחרי שהמכונה שלנו התקלקלה. התקשרו אלינו למחרת בערב, ניסו לשכנע אותי להוסיף כסף ולהחליף לדגם אחר. סירבתי, שאלתי מתי מספקים לי- אמרו שיחזרו אלינו. חזרו אלינו למחרת בצהרים (יומיים אחרי ההזמנה- להזכירכם, היינו בלי מכונת כביסה). אמרו שאין להם את המכונה במלאי ושהם מוכנים להחליף בחינם לדגם אחר. כלומר, יום לפניכן פשוט עשו לנו תרגילים מגעילים. סירבנו וביטלנו את ההזמנה. הם עדיין לא הורידו את הדגם שרצינו מהאתר- הם מנסים לעבוד על אנשים נוספים. פשוט מגעיל.

הזמנתי במערכת הממוחשבת של החברה ותוך ארבעה ימים הגיע עם שליח הביתה ההזמנה באמצעות האינטרנט פשוטה קלה ונוחה לביצוע. חוות הדעת מכוונת לתהליך ההזמנה וקבלת המוצר במהירות רבה.

קיבלנו שירות מצוין ועכשיו אנחנו מזמינים שוב מסיטי דיל נתנו לי הצעת מחיר מצוינת ומוצר באיכות גבוהה

פשוט שירות מזעזע המקרר שקיבלתי היה שונה מהמקרר שהופיע בתמונה החנות לא מוכנה לקחת אחריות על הבעיה וגוררים אותי בשיחות טלפון מיותרות ועדיין ללא פתרון מנהל בחנות היה אמור לחזור אלי בתאריך 9/8 וזה לאחר הבטחה כי הוא דואג לסדר את הבעיה אני עדיין ממתין לתשובה חשוב לציין שהעניין נגרר כבר חודשיים בלי תשובות ובלי פתרונות לא ממליץ לקנות בחנות זו

שירות מצויין, מוכרים מקצועיים שיודעים למנות את היתרונות והחסרונות של כל מוצר. באתי מספר פעמים להתלבטויות שונות (צבע, גודל מסך וכו׳.) והמוכר תמיד היה סבלני ולא דחק בי לקנות מייד אלא ניסה להתאים לי את המוצר הנכון ביותר אחרי השוואות מחירים החלטתי לקנות בחנות לא רק בגלל השירות - המחירים היו טובים מאוד

בהמשך לשרות המדהים של המוכרן המקסים, נדמה לי ששמו אדי, מהירות המשלוח, דיוק ההזמנה, שירות לקוחות מצויין

שירות אדיב ונפלא לכל אורך הדרך הכל בשמחה ובנינוחות גם כמה חודשים לאחר הקניה הייתי צריך שוב חשבונית ודאגו לשלוח לי אותה במהירות

חווית קנייה מרעננת בנוף הצרכנות הישראלי - נוחה, אמינה, אישית פשוט תענוג! התקשרתי לברר על דגם מסוים ענה לי נציג בשם שי שהיה מקסים מן הרגע הראשון, הציע לי דיל טוב ומתאים של דגם אחר, שלח לי תמונות מן התצוגה בחנות, וידא זמנים מול קו השליחויות, צלצל אחרי כן לוודא שהמוצר התקבל ועובד והכל תקין ואני מרוצה תענוג כבר אמרתי?

שירות מיקצועי, מענה מהיר, חבר'ה נחמדים פשוט חוויה. התאימו לי בדיוק את המוצר שאני צריך. מומלץ בחום!!!

חווית שירות מעולה ומקצועית, נציג המכירות היה אדיב וסובלני. הסברים מדויקים מחיר הגון ומתחשב משלוח מהיר ובזמן . ממליצה מאוד!!!

חווית הקניה היתה מעולה מאוד היה מאוד קל להזמין את המקרר וזמן ההמתנה היה קצר מהרגיל ומאוד מקצועי

שרות גרוע ביותר; לא להתקרב; לאחר השוואת מחירים באתר zap,התקשרנו עם החנות city deal ברחוב ז׳בוטינסקי 96 פ״ת ושאלנו את המוכר האם יש לו במלאי את הדגם הספציפי (מיקרו של smsoung) הוספנו ואמרנו שאנינו מגיעים מהוד השרון. צשובת המוכר; בואו, יש במלאי 1אחרון,, נו ,,, לא קשה לנחש,,, כשהגענו לחנות אמר; אויששש, ניסיתי להשיג אתכם בטלפון חזרה ואני לא בדיוק יודע איך לעשות את זה,, אין לי במלאי! אם תכנסו לחוות דעת קונים תראו שלא מעט אנשים מתלוננים בדיוק על השיטה הזאת ( יש גם חוות של אנשים מרוצים)'
לא מוכר לנו מקרה כזה ...לא התבצעה כל הזמנה מלקוח בשם הזה ... זה כנראה מתחרה שרוצה להזיק ... חוץ מזה , איזה אינטרס יש לנו להטעות לקוח בשביל מיקרוגל ????

רכשתי מספר רב של מוצרים של חברות מובילות ואיכותיות במחירים זולים ביותר. צוות החנות עזר גם לאחר הרכישה כשאשר נתקלנו בבעיות שלא היו בהכרח בשליטת או באחראיות החנות. יש לחנות מוצרים במחירים יותר נמוכים מבשוק שאף הם לא מופיעים בזאפ - שווה להגיע ולבדוק\ להסתכל באתר שלהם. אחזור לחנות בקניית מוצרי החשמל הבאה.

קנינו מספר מוצרים אצלהם . מקרר , טלויזיה lg . ועכשיו קנינו מכונת כביסה . שירות מצוין אדיב . מרוצים מאוד מהמוצרים . מחירים ריאלים . ושפויים יחסים למתחרים .

החברה בסיטי דיל שירותיים, אדיבים ועומדים בהבטחות שלהם. רכשתי מקרר סמסונג RT49FAA . המקרר בדיוק מה שרציתי. הייתה לי בעיה שהמקרר לא נכנס לדלת של המטבח, החברה מסיטידיל דאגו לי גם לזה. אם אצטרך לקנות מוצר חשמלי נוסף אחפש קודם בסיטי דיל.

הכל היה פיקס. התקשרתי לבדוק אם המוצר במלאי והם שלחו לי אותו תוך כמה ימים. שישמרו על הרמה הזאת ויהיו הכי זולים ואני שלהם גם לקניות הבאות

שירות טלפוני מצוין אישי ומסביר פנים. צוות ענייני שרק רוצה לעזור. מוצרים מצוינים ומחירים מעולים. קיבלנו טת המוצר תוך 3 ימים מההזמנה. מהיום רק city deal