מפרסם ב-zap מאז 2002

רואים עולם (Video)

מוצרי צילום ואלקטרוניקה (פתח תקווה)

5 / 5 ממוצע מבוסס על 1 חוות דעת מ-12 החודשים האחרונים
אתר: video.org.il
בעלים: רואים עולם צילום ואלקטרוניקה בע"מ
נמצאו 573 חוות דעת גולשים על רואים עולם
stavavrahami94
stavavrahami94
23.07.2025
מוצר שנרכש: קיט פלאשים

שירות מושלם אדיבים מקצועיים. אייל וגיא פשוט אלופים !! עוזרים בהכל עם חיוך וסבלנות. אין כמוכם!

tscarmior
tscarmior
08.05.2024
מוצר שנרכש: עדשת קנון

שירות מצויין, מחיר הוגן, והכי חשוב אינושיות וסבלנות, תודה רבה לגיא על כל האינפורמציה העזרה והעצות הטובות. ממליצה בחום

יוסי
יוסי
16.04.2024
מוצר שנרכש: מצלמת גוף מיני TWC5 עם חיבור WiFi

קניתי מצלמת גוף, והתברר שהיא פגומה - הווידאו לא מקליט קול בכלל, וכשמנסים להקליט רק קול, הקובץ שמתקבל ריק. אמרו לי לשלוח את המוצר חזרה לחנות, אבל הם לא טרחו לאסוף אותו מהדואר. החבילה הוחזרה לי והלכה לאיבוד בדואר. אז גם שילמתי מאות ש"ח על מוצר פגום, גם אין לי את המוצר, וגם שילמתי עוד 35 ש"ח על משלוח בדואר.

תגובת החנות

הלקוח שלח את החבילה בדואר רשום לא הודיע לנו את מספר המשלוח וכנראה לא רשם מספר טלפון כדי שנקבל SMS מהדואר על המצאות חבילה הממתינה לאיסוף. כאשר הלקוח הביא זאת לתשומת ליבנו היה מאוחר מידיי והחבילה הוחזרה אליו. ביקשנו ממנו להודיע לנו כאשר החבילה תגיע אליו חזרה ואנו נשלח אליו איסוף וזאת לפנים משורת הדין. אנו מיצרים על אובדן החבילה אך לנו לא היה שום מידע לגבי המשלוח.

ulvare
ulvare
26.11.2023
מוצר שנרכש: עדשה 18/200

גם מצלמה וגם עדשה. טלפונים אדיבים להתאים לי את מה שרציתי, מחיר טוב ומשלוח תוך יומיים. מפרגנת מכל הלב.

y0527621010a
y0527621010a
28.09.2023
מוצר שנרכש: Canon PowerShot G7 X Mark II

חנות פצצה !! מרוצה מהשירות עד הגג! עשינו משלוח למקום מרוחק והגיע ממש מהר וגם כשהיינו צריכים תיקון הם מייד טיפלו בלי להוריד את האשמה מהם כמו מלא מקומות. המלצתי על המקום ואני אמשיך להמליץ!! תודה

ארז
ארז
26.09.2023
מוצר שנרכש: חצובה Manfrotto MT055CXPRO4

הזמנתי את החצובה הנ"ל מהחנות במחיר 2200ש"ח כפי שהופיע באתרם והיום התקשר נציג החנות להגיד שהיא לא במלאי ו"והספק לא יודע מתי תהיה". לאחר ביטול הרכישה על ידם נכנסתי לאתר שלהם שוב, והפלא ופלא, החצובה מפורסמת שוב במחיר 3098ש"ח עם 5 ימי אספקה (מאותו הספק...). זה די ברור שהייתה להם כנראה טעות עם המחיר והם בחרו בדרך לא יפה לצאת מזה (ולא בטוח שגם חוקית). לא עדיף להפסיד כמה שקלים מאשר לקוחות?

תגובת החנות

מתנצלים המוצר עלה בטעות. עדין חסר במלאי ועדין אין צפי . המוצר הורד מהאתר

Sn
Sn
13.07.2023
מוצר שנרכש: מצלמה xs10

חווית קניה של פעם. מקבלים שרות מעולה. הם חוזרים מיד גם לטלאפון וגם למייל. כך הגעתי אליהם. האחרים פשוט לא חוזרים. מקצוענים. מתאימים ציוד לפי הצרכים של הצלם הספציפי. מנדבים מידע. פשוט כיף של אנשים.

danielbarda40

m4112080
m4112080
14.03.2023
מוצר שנרכש: קנון g7

שירות, אדיבות, יחס, סבלנות, מחיר הכל ברמה הכי גבוהה שיכול להיות. ממש שווה להגיע ממרחק.

1061srl
1061srl
14.03.2023
מוצר שנרכש: מצלמה CANON G7X MARK II

אין מילים. השירות הכי אדיב שפגשתי בחנות מסוג זה, החל משלב הרכישה והרבה אחר כך. והמחירים מהנמוכים שמצאתי בארץ. והכל עטוף עם רצון לעזור. מאוד נהנתי, ממליץ בחום.

osnatmarks

123dagam
123dagam
27.01.2023
מוצר שנרכש: Insta360 one rs1

שירות, שירות ועוד פעם שירות.הגעתי לרכוש מצלמת 360 ולקבל הסבר על הדגמים השונים. חווית קנייה הייתה מדהימה, צוות מסביר פנים, בעלת תודעת שירות יוצאת דופן והכי חשוב ומקצועי. ממליץ בחום.

yaniv
yaniv
13.01.2023
מוצר שנרכש: CANON EOS RP

בצענו רכישה גדולה של ציוד מלא לצילומי וידאו במשרדי החברה שלנו. מחיר ללא תחרות. שירות ללא תחרות. זכות גדולה לעבוד עם ספק ציוד כזה. סבלני, נעים, תודעת שירות של חנות צילום בניו יורק! כן ירבו עסקים כאלה בישראל. מגיע לכם עשרה כוכבים!!

georgeil
georgeil
05.01.2023
מוצר שנרכש: Canon 250D

שירות ומחיר שאין כאלו... שנים לקוח נאמן שמגיע מרחוק... ממליץ בחום... השירות אחרי הקנייה ממשיך ושומר על אותה רמה

צביקה
צביקה
04.01.2023
מוצר שנרכש: Sony Alpha A7 IV 28-70

חנות מקצועית ברמה גבוהה, מומלץ בחום לחובבי הצילום וגם לצלמים מקצועיים. הגעתי לחנות כדי לאסוף את ההזמנה שביצעתי ערב קודם. גיא קיבל את פני בשמחה ועזר לי בבחירת במקום עדשה נוספת שרציתי אך היתה חסרה במלאי.

קרן
קרן
03.01.2023
מוצר שנרכש: DSC-W830

הזמנתי עבור הבת שלי מצלמה קומפקטית סוני דגם 830 עבור טיול שנתי התקשרתי לחנות לוודא מלאי ומועד אספקה ונענתי על ידי גיא האדיב שענה בסובלנות רבה מכיוון שהייתי צריכה אספקה תוך יומיים שלושה גג. המשלוח היה תוך יום אחד עד הבית, נהנתי מרמת השירות ואדיבות מרגע ביצוע ההזמנה ועד להגעתה על ידי השליח (שגם היה סופר נחמד) לביתי. שאפו גדול! ממש לא מובן מאליו! ממליצה מאוד!

shatchinolga
shatchinolga
31.12.2022
מוצר שנרכש: Fuji Instax Mini 11

מאוד נהנתי מהשירות בחנות, קיבלתי הסבר מלא למוצר ועוד כמה המלצות בשימוש, אם אני אצטרך לקנות משהו במוצרי צילום אחזור אליהם בשמחה!

Shay
Shay
27.12.2022
מוצר שנרכש: מילונית אוקספורד

חנות נעימה מאוד מחירין מאוד תחרותיים שירות לקוחות מדהים ממליץ מאוד לקנות שם גם ציוד צילום וגם מוצרים נילווים

נחמי
נחמי
20.12.2022
מוצר שנרכש: מצלמת קנון g7

שירות אדיב במיוחד! תנאי תשלום נוחים, משלוח תוך יום אחד עד הבית, נהנינו מאד! ממליצה בחום!

pdnblumenthal
pdnblumenthal
19.12.2022
מוצר שנרכש: Sony cybershot wx350

Amazing service! המון ידע שעזר הרבה. אנדרואי is they guy. Highly recommended. Also know how to find an old client

קרני שרם
קרני שרם
13.12.2022
מוצר שנרכש: מצלמה פנסוניק, כרטיס זיכרון, נרתיק וחצובה

מומלצים מאוד! מקצועיים ונחמדים. קיבלנו שם שירות מצוין. הסבירו בסבלנות רבה על ההבדלים בין המצלמות.

יאן פסקל
יאן פסקל
13.12.2022
מוצר שנרכש: סוללה תואמת לקנות JUPIO LP-E8 1120 - שלוש

חוויית קנייה מעולה, שירות סבלני ואדיב מאוד, סחורה מצוינת - גם למצלמות ישנות וגם לחדשות

viviharon67
viviharon67
20.11.2022
מוצר שנרכש: CANON R7

רכשתי מצלמה ללא מראות של קנון, לקוחה ותיקה , כל ציוד הצילום שלי מצלמות, עדשות , חצובה ועוד נרכש אצלם. שירות אדיב , עם המון סבלנות ומחירים מצוינים.

einav030
einav030
20.11.2022
מוצר שנרכש: Canon g7 x mark ll

שירות ברמה גבוה נותנים יחס יפה מאוד רק על שווה לקנות שם! המחירים סבבה לא יקר בהשוואה למחירי השוק

אמיתי
אמיתי
10.06.2022
מוצר שנרכש: מצלמה G7 כרטיס שומר מסך נרתיק

הזמנתי מצלמה ואביזרים משלימים. כאמצעי בטיחות התקשרו מהחנות לאמת את זהותי לפני שיחייבו את הכרטיס אשראי המוצר הגיע ממש מהר - לאחר יומיים בלבד (מפתח תקווה לירושלים).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

חוות דעת של מוצרים פופולריים ברואים עולם