סוג מצלמה:
סקירת Wisebuy
עידו אשפיז , 25.03.2013
8.9
ציון WiseBuy
איכות תמונות טובה , זום ענקי X50, צילום וידיאו מצוין, תמיכה ב-Raw
עינית מזערית, טלה-מקרו בעייתי, כפתורים טעונים שיפור
בשורה התחתונה
Canon עושה מהלך מנצח עם הדגם הזה, ודומה שאנשי החברה קשובים לרחשי הצרכנים שלהם. המצלמה הזו מרגישה כמו טיפול נקודתי בנקודות הכואבות של ה-SX40, בצירוף עדשת ענק. הוספת דחיסת ה-Raw מעלה את קרנה של המצלמה הזו פלאים, וגם המסך אכן היה טעון שיפור. אבל העדשה היא הסיפור האמיתי פה: להסתובב עם עדשת 24-1200 בתיק קטן היא פריווילגיה ענקית שכמעט...

מצלמה מעולה, איכות צילום גבוהה ביותר גם בתנאי תאורה קשים. צילום ודאו איכותי ביותר, מומלצת בחום. איכות, בנויה טוב, סוללה חזקה
גודל פיסי.

מצלמה מעולה עובדת חלק זום ענק אבל... איכות תמונה גרועה+ היו לי יותר ציפיות איכות תמונה גרועה+ מצלמה מעולה איכות תמונה גרוע+
מצלמה מעולה איכות תמונה גרוע+

מצלמה טובה לצלם חובב אשר לא רוצה להתעסק יותר מידי עם ההגדרות של המצלמה. איכות הוידאו ממש טובה זום גדולתמונות אשר מצולמות באור יום ממש טובות זום גדול
איכות הוידאו טובה
איכות הוידאו טובה
קצת גדולה
אין חיבור wifi
יצא דגם חדש sx60
אין חיבור wifi
יצא דגם חדש sx60

קניתי את המצלמה לפני כחודשיים השתמשתי בה לאחרונה בטיול של חודש בחו"ל. איכות התמונה גרוע ביותר. איכות הוידאו גרוע ביותר.הזום לא מפצה על כך.המצלמה לא מומלצת. זום גדול
איכות התמונה גרועה גם בצילום רגיל וגם בצילום רחוק.

המצלמה ברשותי 4 חודשים ולאחר התנסות עם פנסוניק FZ50.המצלמה מתאימה לצלמים חובבים בלבד. חדות התמונה נופלת באופן משמעותי בגלל הזום המטורף של המצלמה. המגבלה הקטנה ביותר של הצמצם עומדת על הערך 8 בלבד. בצילומי שמש המחייבים צמצם סגור מתקבלות תמונות בעלות חדות בינונית בלבד. למצלמה יתרונות בתחומים אחרים כמו וידאו מעולה וזום מטורף. כמו כן יכולת צילום במצב ROW עד 1600 אסא מאפשר תמונות כמעט בכל מבנה סגור ובכול מצב. ממדיה הקטנים ומיקום חוגת ה MENU קרוב לכרית היד הימנית מקשות על הכיוון הידני שלה. לחיצה אחראית על חוגת הכיוון מחייבת בחינת האיפוס מחדש. השימוש בפלש במצב ידני M מחייב מיומנות גבוהה מאד ומקשה מאד על כיוון מצבים בתנאי שמש חזקה והצללות חזקות. אכזבה לעומת איכות התמונות של ה - FZ50 הישנה שלי.וידאו, זום מטורף, יכולת צילום בזום גבוהה עם רעשים מועטים, מחיר, מהירת תגובה.
חדות בינונית, ממדים מצומצמים המקשים על הצילום בכיוון ידני, קושי בקבלת תוצאות מיוחדות בפלש במצב ידני, מיועדת לצלם חובב בלבד.

קניתי את המצלמה בגלל הזום המטורף שלה, ואני לא מצטער על זה לרגע, איכות תמונה מדהימה גם בזום מקסימלי,תגובה מהירה מאוד, לוקח שנייה מרגע לחיצת כפתור ההפעלה עד שהמצלמה מוכנה לצילום.יש אפשרות של שליטה ידנית בהכל ממש כמו במצלמות SLRכמובן שמי שצלם מקצועי צריך משהו טוב יותר מי זה, אבל זו מצלמה מצויינת לצלם חובבן כמוני שרוצה קצת יותר מסתם מצלמה קטנה.זום
איכות תמונה
מהירות תגובה
איכות תמונה
מהירות תגובה
לא מתאימה לצלם מקצועי

אדיר
28.06.2013
מצלמה מעולה לצלם החובב שמעוניין ביותר מסתם מצלמת כיס.זום פשוט פנטסטי שימושי מאוד.תמונות חדות ואיכותיות-ממש לא צריך יותר מ12 מגה פיקסלצילום וידאו ברמה גבוההלחלוטין שווה את המחירזום מדהים
וידאו איכותי
ידידותית למשתמש
לפעמים קצת קשה לפקס את התמונה-אבל יכול להיות שזה חוסר מקצועיות שלי
סרטוני הוידאו שוקלים הרבה
סרטוני הוידאו שוקלים הרבה

לאחר בדיקה מאוד מעמיקה עם הרבה מצלמות חצי מקצועיות-סופר זום, החלטתי לבחור בקנון sx50. בחרתי בה בגלל איכות התמונה, הוידאו וגם בגלל הזום. אני רוצה לומר שמייצב התמונה מטורף! גם בזום המקסימלי (אחרי ה50, כלומר הדיגיטלי), התמונה לא זזה לי בידיים, וגם אם כן ברכות.יש לומר שציפיתי ליותר מאיכות התמונה, אבל אולי אני סתם צלם גרוע. כמו כן, יש לציין שקיבלתי אותה רק לפני מספר ימיםמייצב תמונה אדיר
זום גדול במיוחד
מרגע ההדלקה עד המוכנות של המצלמה לצילום - פחות משנייה
נוחה לתפעול
זום גדול במיוחד
מרגע ההדלקה עד המוכנות של המצלמה לצילום - פחות משנייה
נוחה לתפעול
עדיין לא מצאתי

קניתי את המצלמה לפני כשבועיים וצילמתי איתה כבר כ 2000 תמונות. אני יכול להגיד שזו מצלמה פצצה, התמונות יוצאות מדהים גם במצב האוטומטי. זום אופטי x50 מטורף, פוקוס מהיר, המון מצבי צילום, שליטה ידנית על כל הפרמטרים, הצילום מדהים גם בתנאי תאורה קשים. המפרט הטכני שלה עשיר (ראו מפרט). סוללה סבירה בהחלט - מספיקה לכ 400 תמונות. העינית האלקטרונית קטנה ולא נוחה- קשה להשתמש בה. וידאו full hd.בקיצור מצלמה מאוד מומלצת!!ציינתי למעלה
ציינתי למעלה

מצלמה Canon PowerShot SX50 HS קנון