טלפון סלולרי Sony Ericsson Vivaz סוני

סקירת Wisebuy ‏
שלומי עמיצור , 21.07.2010
7.9
ציון WiseBuy
איכות תצוגה מצוינת, Wi-Fi ו-GPS, צילום וידיאו HD איכותי עם מקש ייעודי, קטן וקל משקל במיוחד, חיישן תנועה, רדיו FM, חיי סוללה ארוכים
מסך רזיסטיבי ומעט קטן, איכות צילום סטילס לא מרשימה, ממשק לא מספיק נוח, הנדסת אנוש בינונית
בשורה התחתונה
Vivaz הוא מכשיר מגע לצעירים, החל בעיצוב הדינמי והקומפקטי וכלה ביכולות הצילום הוידיאו המרשימות. הוא אמנם חביב ומושך מבטי התעניינות, אבל בסופו של דבר הוא קצת משעמם בגלל הממשק היבשושי, והנדסת האנוש שלו לוקה בחסר – שוב, בעיקר באשמת מערכת ההפעלה.למי שצילום וידיאו HD איכותי ומימדים זעירים חשובים לו, Sony Ericsson Vivaz יכול להתאים.
אוליה photo
אוליה
20.03.2012
רכשתי מכשיר זה לפני כשנה וחצי.בהתחלה חשבתי שהוא באמת שווה את המכיר ששילמתי עבורו,אך מהר מאוד הבנתי שהוא מלא בחסרונות...שורה תחתונה.. אני לא ממליצה בכלל.
- מצלמה של 8 מגה פיקסל.
- עיצוב יפה .
- מערכת הפעלה גרועה .
- WIFI גרוע .
- רמקול מאוד חלש.
- ואפליקציות גרועות ואף לא עובדות.
יהונתן photo
יהונתן
15.01.2012
אני רכשתי את הטלפון הזה ליפני כשנתיים וזה טלפון מזעזע!!!!הטאץ' איטי מאוד המצלמה נדפקת אחרי חודש בשיחות לא שומעים כלו ומערכת הפעלה מרגיזה!!!
-WIFI בסדר יחסית (לא הכי טוב)
-סוללה מחזיקה טוב יחסית
-מצלמה שנהרסת מהר
לירון photo
לירון
11.08.2011
פלאפון סביר לא יותר.בהתחלה התלהבתי מהמראה החיצוני שלו אבל התאכזבתי בסוף.אם חשוב לכם הרמקול ואפליקציות טובות..... אל תקנו.
Wifi טוב.
יפה.
מצלמה.
מערכת הפעלה סימביאן (לא משהו בכלל).
אין פלאש.
סוללה חלשה.
הגדרות לא מובנות.
רמקול חלש!
יש לי את הפלאפון הזה כבר חודש ואני ממש מרוצה ממנו!!קניתי אותו לאחר בירור ארוך יחסית...והגעתי למסקנה שיש בו את כל מה שאני מחפשת בפלאפוןהתלבטתי בין -9800 BlackBerry לפלאפון הזה ובסופו של דבר המחיר הכריע...מה לעשות..העיצוב ממש מגניב דק נוח וקל....הסוללה בסדר- חזקה ומספיקה בערך ליומיים(קרה פעמיים שלמרות לילה שלם של הטענה המכשיר נכבה לאחר מס' שעות...אבל בכללי סלולה בסדר לעומת פל' אחרים..)מכשיר מומלץ מאוד!!
מצלמה אחת המעולות!! 8 מגה פיקסל
הטאצ' מהיר יחסית
עיצוב מהמם!!
WIFI
צילום וידאו מצוין
אינטרנט סבבה
נוח להפעלה
אין פלאש- שזה די מעצבן לפעמים אבל אפשר לחיות עם זה..
העדשה של המצלמה חשופה ויכולה להישרט...
הסוללה- למעלה..
good girl photo
good girl
21.02.2011
קניתי את המכשיר וישר זיהיתי בעיות תכניות קשות.המכשיר מסרב לקבל את כרטיס הSIM שלינתקע בעפיים רבות, מודיע על זה שהוא במצב לא 'מקוון' ולא באפשרותי לעשות עם זה כלום.
מצלמה באיכות גבוהה
עיצוב יפה
אין פלאש במצלמה
הגדרות לא מובנות
בעיות תכניות
מכשיר טאצ מצוייןמצלמת וידאו טובה מאוד 720P מצלמה HD 8.1מדהימה WIFIקניתי אותו לפני כמה ימים ובאמת הוא היה איטי.... אךךך כשעדכנתי לו גרסא הפלא ופלא המכשיר טסס עובד מצויין הטאצ מגיב מצוייןבניגוד לאלא שלא עדכנו גרסה וחבל המסך של המכשיר ברור מאוד באיכות HD
מצלמה מדהימה
WIFI
נגן מולטימדיה
כניסת אזניות 3.5 מ"מ
כניסת מטען וUSB חדשים שזה מצויין (מיני USB)
מגיע עם 8 גיגה זיכרון
עיצוב מדהים.. שלי אדום
אולי הספיקרים לא עוצמתיים אבל לי זה מספיק
הדר photo
הדר
24.11.2010
איו מילים ! טלפון מדהים, קל מאוד (חשבתי שהוא יהיה יותר כבד, בגלל הגודל שלו), אין בעיות בטאצ', האינטרנט מצוין, המצלמה פשוט אדירה אין דברים כאלה !אבל אצלי הרמקולים לא כל-כך טובים (שאני שומע שירים, הם חלשים)..
אינטרנט מהיר
טאצ' מצוין
איכות המצלמה פשוט אדירה ! אין מילים
אפשרוית רבות באפליקצית המצלמה
אצלי הרמקולים חלשים יחסית לשאר הטלפונים של סוני אריקסון..
מכשיר קטן וחכם, עם מצלמה מעולה והקלטה בHD עם פוקוס אוטומטי בזמן הווידאו. הגודל והעיצוב מאפשרים לצלם ביד אחת, ולהחזיק פחית קולה (במקרה שלי), ביד ימין. המסך גדול ביחס למכשיר: המסך הוא 3.2 אינץ', ואילו המכשיר כולו הוא בסביבות ה4.0 אינץ''. יש מכשירים עם מסך בגודל הזה. העיצוב המעוגל יפה ונוח לאחיזה. המסך מגיב טוב, במיוחד יחסית לרזיסטיוי. יש סטיילוס שמתחבר מתחת למכשיר. יש כניסת אוזניות 3.5 מ"מ וחיבור למחשב המאפשר גם לטעון את המכשיר וגם להשתמש בו כמודם. סוני אריקסון שמו באתר שלהם 3 תוכנות למכשיר: לסנכרון, למדיה, ולעדכון גרסה. איפה סוני-אריקסון פישלו? הדיבורית שבאה עם המכשיר עושה טוב שמשמיעה מוזיקה בכלל, המכשיר נתקע לפעמים (אין זיכרון, וגן אין יישומים פועלים), את זה פותרים ע"י כיבוי והפעלה וזה מעצבן. בקיצור רוצים מצלמה איכותית וקומפקטית, שגם מתקשרת ומעדכנת סטטוס בפייסבוק? יש לכם. רוצים אייפון? לכו תקנו אחד.
מצלמה, הקלטת ווידאו מדהימים
נתקע לפעמים
שון photo
שון
23.09.2010
טלפון נוח מאוד עם עיצוב מדהים נמצא אצלי שבועיים ואני נהנה מכול רגע איתו חסרון מאוד בולט שלו זה שהוא מאוד כבד ואיטי ונתקע הרבה. בתור אחד שהיה לו רק מכשירי סוני אריקסון קצת התאכזבתי לגלות שהטלפון מופעל במערכת סימביאן ולא בממשק הקבוע והמוכר של סוני אריקסון. עם הסימביאן הטלפון לא מזכיר בכלל את סוני אריקסון חוץ מזה שכתוב עליו סוני אריקסון. כמו כן המצלמה היא באיכות מדהימה ורואים טוב מאוד את הHD אני אישית ממליץ בחום.
מצלמה.
מתחמם לאחר שיחות ארוכות.
לידר photo
לידר
17.08.2010
כדאי לקנות את המוצר אופן השימוש במוצר הוא פשוט וקל לכל בן אדםהעיצוב פשוט עוצר נשימה דק חדשני יפיפה! איכות המוצר HD איכות גבוהה ברמה נפלאה בחרתי דווקא במוצר זה בגלל העיצוב שלו ובגלל שיש לו יתרון נפלא על אחרים הHD שלו ברמה נפלאה! כמו כן אני קניתי את המכשיר לא מזמן ב 14/8/2010הוא מכשיר נפלא!ממליצה בחום רב לקנות אותו....=]
HD באיכות כמעט יותר טובה מטלוויזיה
מצלם באיכות שמצלמה לא מגיעה לקרסוליים שלו