מחשב נייד Asus Eee PC 1008HA אסוס

1.27 ק"ג
רזולוציית מסך:

1024x600

נמצאה חוות דעת אחת על מוצר מחשב נייד Asus Eee PC 1008HA אסוס

המחשב נקנה בחודש יוני 2009 בארה"ב. הוא שימש אותי נאמנה מאז בכל הטיולים שלי. קשה לתאר עד כמה הוא קטן ודק. תענוג של ממש לשים אותו בתיק ולדעת שהוא לא תופס מקום כלל וכלל. הוא יפה ואלגנטי ואין אחד (אמריקאי או ישראלי) שלא התפעל מהמראה שלו. הוא מלא בפיצ'רים נוחים, החיבורים שלו אטומים נגד חדירת לכלוך, המקלדת נוחה להקלדה, המסך גדול דיו למסמכים הרגילים ויש אפשרות לגרום להגדיל את הרזולוציה ולנווט בתוך מסך גדול יותר. המצלמה המובנית והמיקרופון פשוט מצוינים. הבלוטות' איפשר לי לחבר עכבר מבלי לחבר למחשב אף דונגל. הדבר היחיד שעלול להפריע לאנשים הוא זמן הסוללה. ASUS צימקה את המחשב הזה ע"ח סוללה קטנה שתספיק לכארבע שעות בלבד (בזמן זה קיימים בשוק מחשבים עבים יותר עם סוללה שמספיקה ללמעלה מ-9 שעות). אגב המחשב מגיע בגרסת שחור לבן אלגנטית ובגרסת שחור. אני בחרתי בשחור כיוון שמקדלת לבנה נוטה לתפוס כתמים... למי שמרבה לחבר את המחשב שלו למקרנים, כדאי שידע שהחיבור לתצוגה חיצונית טיפה יותר מסובך מהרגיל כיוון שצריך לשלוף דונגל קטן שמוסתר בתחתית המחשב באלגנטיות ולחבר אותו לאחד החיבורים. הדונגל הוא מוצר יחודי של אסוס ואני מניח שבעוד כמה שנים כבר לא יהיה ניתן להשיג אותו במקרה של אובדן... בשבילי השימוש בו היה נוח ויעיל. המטען שלו, אגב, אף הוא קטן וקומפקטי לא פחות. המחשב פועל מצוין, במבחנים מול מחשבים של חברים, המחשב שלי היה מעל לממוצע ולעתים אף ניצח את שאר המחשבים בזמן העלאה של מערכת ההפעלה. עוד יתרון חשוב: המחשב אינו מגיע עמוס לעיפה בתוכנות מובנות של היצרן אלא רק בתוכנה שעוזרת לחסוך בזמן סוללה, ובתוכנה שנותנת לך 10GB על שרתי ASUS. המחשב מגיע עם מעטפה שחורה ומאד שימושית.
- דק, קטן וקל.
- הנדסת אנוש ועיצוב מדהימים.
- בלוטות'.
- מקלדת נוחה להקלדה. משטח נגיעה טוב.
- מצלמה ומיק' מצוינים.
- ביצועים מעל לממוצע.
- זמן סוללה קצר ביחס למתחרים.