מקרר Amana G37025PEAW

728 ליטר
נפח תא הקפאה:

214 ליטר

נמצאו 8 חוות דעת על מוצר מקרר Amana G37025PEAW

המקרר הזה נמצא איתי כבר כ"כ הרבה זמן שחשבתי שלא מייצרים אותו יותר.אמין ועמיד גם באקלים המזעזע שלנו בקיץ, לא מקפיא מדי ולא "מזיע". במגירות של הירקות והחלב יש איזה תרמוסטט שאחראי שתהיה הטמפ' המתאימה גם בלי התעסקות.כרטיס פיקוד הוחלף פעם אחת, אם אין אחריות מורחבת העלות אמורה להיות גבוהה- אני לא שילמתי דבר. המגירה של הפריזר מפתיעה בעמידותה, אבל בכ"ז אני נזהר.
אמינות לאורך שנים.
שמירה על ירקות, חלב ועוד בתא הקירור.
יודע להתכוונן בהתאם לטמפ' שבחוץ
פריזר בצורת מגירה- פתח לתקלה.
כרטיס פיקוד עדין- מומלץ להרחיב אחריות מול קריסטל.
המקרר הזה ברשותי כבר 6 שנים.מאז כבר החלפתי 4 פעמים את כרטיס הפקוד האלקטרוני- עלות כל תיקון כ 1500 ש"ח. יש לקחת זאת בחשבון כאשר קונים מקרר זה. זו הסיבה שעשיתי ביטוח למקרר (דבר שאינני נוהגת לעשות) ואז אני משלמת רק על ביקור טכנאי.ממוצר של חברת AMANA הייתי מצפה ליותר אמינות !!!!!!
יפה, תא הקרור נוח
לא אמין!!!!
תא ההקפאה לא נוח מבחינת נקיון
רכשתי את המקרר לפני שנתייםמאז הוחלף כרטיס אלקטרוני ורכשתי מגן מפני נפילות מתחהמקרר מפשיר מתי שבא לו אין שום התראה על כך ולא ניתן לצפות מתי זה יקרהבגלל ההפשרות הללו זרקתי מוצרי מזון בשווי מאות שקליםניתן לרכוש אחריות אבל כמה פעמים אפשר לסבול הפשרה של כל המוצרים במקפיאלא לרכוש את המקרר הזהללכת רק על תוצרת ישראל!!!
גדול ויפה
לא אמין ולא ניתן לסמוך עליו
חנה photo
חנה
16.05.2012
לא ממליצה לקנות מקרר אמנה מקפיא תחתון.כרטיס האלקטרוני התקלקל אחרי חצי שנה קניתי אותו ביולי 2010 התקלקל בפברואר. אחרי מס חודשים נשברה המסילה של מגירת הירקות לאחר חודשיים נשברה הדלת של המגירה החלבית הגדולה.לפני פסח מרץ 2012 קניתי מסילה חדשה והיא נשברה חודש וחצי אחרי.כל מסילה עולה 145 ש"ח כרטיס אלקטרוני מעל 1000 ש"ח.
מקרר גדול מרווח מאד ויפה
הדלת השמאלית לא נסגרת לבד רק עם דחיפה.
מסילות נשברות בקלות.
המקפיא לא מאורגן יש לשים דברים אחר על השני
ברוך photo
ברוך
11.02.2011
אל תקנו אמנה!!!יש לי כזה כשלוש שניםהחלפתי כבר שני כרטיסים כל כרטיס 1,000 ש"ח!!!דלתות לא נסגרות היטבאל תקנו אמנה!!!
התאים למרחב שהכנתי לו במטבח
החלפתי כבר שני כרטיסים כל כרטיס 1,000 ש"ח!!!
דלתות לא נסגרות היטב
מקרר גדול,נח מאד מעוצב היטב .מדפים יוצאים החוצה-רעיון גדול.מגרה ענקית לדברי חלב נשלפת.מקום בשפע לסירים בקבוקי שתיה וכו.מקפיא מסודר ונח.חסכוני בחשמל ושקט מאוד.שירות קריסטל.ניתן להזמין בצבעים שונים.
גודל,עיצוב,נוחות,חסכוני,שירות קריסטל,מדפים נשלפים,שליטה על טמפרטורה בכל מגירה בנפרד.
אין התראה שהדלתות פתוחות.
המוצר נימצא אצלינו שנה והוא נוח לשימוש, הבעיה היחידה שהוא מרעיש, כדי להתגבר על בעייה צריך פשוט להפעיל אותו בעוצמה 3 ומטה בבורר רמת טמפרטורה, עז רמת הרעש יורדת לרמה נמוכה.
סטייל, נוחות, פלסטיקה
מרעיש
קנינו כשמקרר SBS קודם הלך לעולמו. נמצא אצלנו כחודש.המקרר הקודם היה בעל נפח גדול יותר, על הנייר. בפועל, חלוקת המדפים והמבנה של תא עליון למקרר ותחתון לפריזר, יחד עם הסלסלות הגדולות בתחתית, מייצרים הרבה יותר מקום מעשי לאיכסון. ויתרנו על קיוסק הקרח והמים שהיו במקרר הקודם ועברנו למתקן לייצור קרח שמובנה בתוך הפריזר במקרר זה.
מדפים שאינם תופסים נפח רב בעצמם ומשאירים מקום למזון.
סלסות ענק בפריזר - נוחות מאד והחלוקה הפנימית טובה.
מתגעגעים (קצת) למים קרים במקרר הקודם אבל הרווח בנפח איכסון מצדיק את הוויתור.