בקצרה: הזמנתי מחשב Dell latitude 5420 והדגשתי כמה פעמים שמאוד חשוב לי הסוללה ולקבל בידיוק מה שכתוב במפרט 63Wh, הגיע לי מחשב דגם אחר (5430) וכשתפתחי אותו מתברר שיש שם סוללה 58Wh.
הסיפור המלא: הזמנתי מחשב מחשב נייד Dell Latitude 5420 LT-RD33-13651 דל, הטיפול היה מהיר ואדיב. המחשב הגיע אחרי יומיים רק שהגיע הדגם (אחרי שאני חקרתי את הנושא לעומק) - Dell Latitude 5430 LT-RD33-13651, כלומר יש להם בלבול באתר, כי התת דגם הוא זהה אבל הדגם המלא הוא שונה.
מראש, דיברתי על זה שמאוד חשובה לי הסוללה ובדגם 5420 יש סוללה חזקה הרבה יותר של 63Wh (הבדל של כמה שעות), ברגע שהגיע לי דגם אחר פתחתי את המחשב וגיליתי סוללה של 58Wh (הרבה יותר חלשה).
דיברתי עם המוכר של החנות, הוא אמר שזה טעות אצל היבואן - משהו שלא מעניין אותי כי קניתי מהחנות הזאת ולא מהיבואן, נאמר לי שהנושא יבדק, אחרי 3 ימים אף אחד לא חזר אלי עדיין עם פתרון.
כלומר הזמנתי משהו אחד עם מפרט מסויים, קיבלתי משהו אחר, ולא הוצע שום פתרון.