Dmii ממורי פור יו
Dmii ממורי פור יו

(Dmii) ממורי פור יו
חנות לזכרונות מחשב ומצלמה (פתח תקווה)

טלפון: 099563780
פקס: לא צויין
כתובת: אימבר 14 קרית אריה פ"ת , מפות
דוא"ל: sales@dmii.co.il
אתר: http://www.dmii.co.il
בעלים: די אם איי איי
דירוג החנות:

גולש יקר,
על מנת שתוכל לשלוח אלינו את חוות דעתך על ממורי פור יו ולקבל התראות על ירידת מחיר,
עליך להיות גולש רשום.
תהליך ההרשמה אינו כרוך בתשלום.
משתמשים רשומים
דוא"ל:
סיסמה:

תיאור חווית הקנייה:
חיפשתי כרטיס זיכרון למחשב הנייד שלי. הדבר היחיד שבעלי החנות עשו ויאמר לזכותם זה לבקש ממני לשלוח להם את הדגם של המחשב ויום למחרת מישהו יבדוק אם הנייד שלי יכול להחזיק 2 GB ואיך. אז שלחתי וקיבלתי יום למחרת תשובה שכן זה אפשרי וביצעתי את הרכישה. בהתחלה הגעתי בטלפון למחסן המרכזי שבקריית אריה פ"ת בכלל וענה לי מישהו שהאיסוף לא יתבצע מהם כי הוא המחסן ולא באים אליו.... ויצלצלו אלי מהרצליה לאסוף את המוצר... (סירבול כזה לקחת מוצר אחד?) יומיים עברו לא צילצלו אלי חוץ מזה שקיבלתי אישור הזמנה. צילצלתי למשרד שלהם ענה לי בחור שם שכל מבוקשי היה לשאול לגבי ההזמנה והאיסוף. נענתי בתשובה של "יצלצלו אליך כבר,יצלצלו אליך כבר....." בזילזול ובלי יחס כמו שצריך ללקוח. עוד באותו היום חיפשתי בזאפ עוד חנויותשמוכרות את המוצר וצילצלתי לממורי פור יו לבטל הזמנה. בלי לחשוב פעמיים אותו בחור רק שאל את השם שלי לאמת ופשוט קרע את ההזמנה בלי לשאול למה ומדוע אני רוצה לבטל הזמנה. שירות לקוחות הכי גרוע שנתקלתי בו בחיים שלי. בטוח שלא אקנה שם לעולם לא משנה מה המחיר שלהם יהיה, אם זה ככה רק בקניה מה יהיה לגבי האחריות? בכל אופן לא ממליץ בכלל עליהם בשום מוצר עם שירות לקוחות גרוע כזה !!!!

תגובת החנות:
מר פינטו פנה אלינו ורצה להזמין זיכרון
מאחר ולא ידע איזה זיכרון - בדקנו עבורו והמלצנו לרכוש זיכרון על פי נתוני היצרן .

הזכרון הנ"ל אינו זיכרון שוטף אלא זיכרון ישן .
הבטחנו תוך 7 ימי עסקים .

למר פינטו לא היתה סבלנות וביטל את ההזמנה בטלפון למרות שהוזמן עבורו במיוחד מחו"ל.

מוצר:

שירות לקוחות:

נוחות ביצוע הזמנה:
קרא חוות דעת נוספות מאת מאיר
תיאור חווית הקנייה:
שירות מצוין של שירות הלקוחות (בחור בשם ישראל) אשר ענה לי בסבלנות, מהירות ואדיבות על מגוון שאלות "מטרידות" בנושא תאימות של הזיכרון ספציפית למחשב שלי (עקב אי-הגדרת תאימות מדויקת של יצרן המחשב). משלוח מהיר (כמו גם התשובות) מרגע הזמנת המוצר להגעתו אלי הביתה. עסק מומלץ ביותר לרכישה, אין ספק שאחזור לרכוש שם בעתיד. תודה על היותכם כאלו, נדיר במדינתנו. דוד מגן

מוצר:
DDR2 2048Mb 667MHz KVR667D2S5/2G