keramica איציק ורועי
keramica איציק ורועי

(keramica) איציק ורועי
קרמיקה וחומרי בניין (בני ברק)

טלפון: 036169797
פקס: 036167484
כתובת: אברבאנל 76 בני ברק , מפות
דוא"ל: itzikandroiltd@gmail.com
אתר: http://www.keramica.co.il/
בעלים: איציק ורועי בע"מ
דירוג החנות:

גולש יקר,
על מנת שתוכל לשלוח אלינו את חוות דעתך על איציק ורועי ולקבל התראות על ירידת מחיר,
עליך להיות גולש רשום.
תהליך ההרשמה אינו כרוך בתשלום.
משתמשים רשומים
דוא"ל:
סיסמה:

תיאור חווית הקנייה:
איתרתי את הברז באתר זאפ לאחר שראיתי אותו באחת מחנויות הקרמיקה. לאחר ביצוע הזמנה באתר, פניתי לחנות כדי להתייעץ באיזה גימור ברז לבחור (כרום, ניקל, לבן) והאם המוצר קיים במלאי. קבלתי ייעוץ מקצועי וקצר שעזר לי להחליט. יומיים אחרי ביצוע התשלום הטלפוני הגיע אלי הברז הביתה. הרבה לפני הזמן שהחנות מתחייבת עליו.

מוצר:

שירות לקוחות:

נוחות ביצוע הזמנה:
קרא חוות דעת נוספות מאת בנצי
תיאור חווית הקנייה:
אשתי ואני קנינו דירה ברמת גן והיה עלינו להיכנס לשיפוץ רחב. תקציבנו היה מוגבל והיה עלינו לבדוק בצורה מושכלת ומבוקרת עם מי לעבוד והיכן לבצע את רכישותינו. לאחר בדיקות לא מעטות של חנויות ובעלי עסקים המאגדים תחת קורת גג אחת את הכלים הסניטאריים והפורצאלן, הגענו לחנות של איציק ורועי ברחוב אברבאנל בבני ברק. למן ההתחלה, רועי דדון- מבכירי החברה- וצוות המקום קיבלו את פנינו במאור פנים ובאדיבות. היחס שגילה רועי, הניסיון הכן והאמיתי לסייע לנו למצוא את המוצרים המתאימים לנו וכמובן במחירים ההגונים והטובים ביותר ביחס לחנויות אחרות באזור. מעבר לכך, לכל אורך השיפוצים כשנתגלו צרכים נוספים בדירה או צורך בהחלפת מוצרים שכבר נקנו- גילה סבלנות, עזר וסייע והוכיח שתפקידו אינו מסתיים רק בגיהוץ כרטיס האשראי, אלא גם במתן שרות. אין לי ספק, שרועי כאחד מהשותפים בחברה, הינו סיבה מרכזית בהצלחת המקום, ששמו כבר הולך לפניו באזור המרכז. וכדבר הפיתגם- "טוב שם משמן טוב", החנות "איציק ורועי" ואנשי הצוות שלה מבינים שמעבר לתגמול כספי ורווחים יש חשיבות רבה למוניטין, לאמינות ולשירות ובכך מקום זה מהווה דוגמא לעסקים אחרים.

מוצר:
ציוד סניטאריה ופורצלן מנגנון הדחה סמוי