RA-k ראיתי קניתי

אתר: http://www.ra-k.com/
בעלים: ראיתי קניתי
דירוג החנות:

גולש יקר,
על מנת שתוכל לשלוח אלינו את חוות דעתך על ראיתי קניתי ולקבל התראות על ירידת מחיר,
עליך להיות גולש רשום.
תהליך ההרשמה אינו כרוך בתשלום.
משתמשים רשומים
דוא"ל:
סיסמה:

תיאור חווית הקנייה:
בתאריך 21.2.2010 הזמנתי מהאתר "ראיתי קניתי " סיגריה אלקטרונית בעלות של 100 שקלים משך זה ימי העסקים למשלוח היה 7 ימים לאחר 10 ימים התקשרתי לחנות ושאלתי מדוע המוצר לא הגיע הם אמרו שהמצור חזר אליהם בגלל שהכתובת לא נכונה וזה כלל לא נכון הם אמרו שהם ישלחו שוב אני מחכה עוד 7 ימים והמוצר עדיין לא הגיע התקשרתי שוב ואמרו שהמצור נשלח אליהם שוב בגלל כתובת לא נכונה והכתובת נכונה בהחלט לבסוף ביקשתי לבטל את ההזמנה בגלל שלא הייתי עוד מעוניין לקנות מחנות זאת העובד החנות אמר לי אני יבטל לך את ההזמנה אבל אתה תצטרך לשלם על המשלוח שנשלח וחזר פעמיים 20 שקלים באתר כתוב שהמוצר הוא 100 שקלים כולל משלוח לאחר שאיימתי בתביעה וכעבור ויכוחים רבים בטלפון הוחזר אליי מלוא כספע אם אתם לא רוצים צרות אל תקנו בכלל מהאתר הזה

תגובת החנות:
לקוח שהזמין באתר ונתן כתובת לא נכונה. המוצר נשלח בדואר רשום וחזר כלא ידוע.
התקשרנו אילו ואז הוא אמר שטעה בכתובת ורשם את מספר הדירה במקום את מספר הבית.
המוצר נשלח אילו שוב לפי הכתובת שנתן לנו בפעם השניה וגם המשלוח השני חזר כלא ידוע.
התקשרנו אילו שוב והודענו לו שגם הפעם זה חזר כלא ידוע. אז הוא ביקש לבטל את ההזמנה .
הודענו לו שביטול הזמנה כרוך בעלות של 20 ש"ח כי שלחנו לו את המוצר פעמיים .
הוא התחיל ליבב שהוא במצב לא טוב ושאין לו כסף וביקש שנוותר לו. החלתנו לאור המצב שהוא הציג
לספוג את עלות המשלוחים ולעשות מצווה ולוותר. הוא התקשר היום 21/03/2010 ושאל למה לא בוטל עד היום
בדקו את ההזמנה שלו ומצאו כי היא בוטלה כבר לפני 10 ימים והא זוכה ב 100 ש"ח שהוא שילם.
איזה אינטרס יש לנו לא לשלוח הזמנה שבוצע בחנות שלנו ? כל הרווח של החנות בנויה על הזמנות.
בשיא חוצפתו הוא כתב לזאפ חוות דעת שלילית על החנות.
למרות שיש לפעמים לקוחת בעיתיים נמשיך לתת את השרות הטוב ביותר ונמשיך למכור במחירים הזולים ביותר

מוצר:

מהירות משלוח:

שירות לקוחות:

נוחות ביצוע הזמנה:
תיאור חווית הקנייה:
חווית הקנייה בחנות "ראיתי קניתי" הייתה חיובית. השרות היה אדיב מאוד, קיבלתי בדיוק מוצר שרציתי. יש בחנות עוד המון מוצרים אחרים משכו תשומת ליבי מכיון שמחיריהם היו טובים.

מוצר:
טלפון סללרי N900