מחשב כף יד Mio P350M מיו
צבעוני
מהירות מעבד:
Mhz 400
נמצאו 7 חוות דעת על מוצר מחשב כף יד Mio P350M מיו

בתור מחשב כף יד הוא נחמד,אבל השימוש העיקרילGPS והוא עושה את זה באיכות-ועובד טוב עם התכנה של I GO בסך הכול מרוצה מאוד ממנועובד טוב עם I GOגי פי אס מצוין
בטרייה שלו חלשה מדי

קניתי את המוצר לפני כשנה. הוא עובד טוב ללא תקלות ביכלל אני קניתי אותו לשם GPS בילבד ואת זה הוא עושה מעולהמאתר לווינים בכמה שניות מריץ IGO 8 בלי בעיהוכו...מהיר יחסית למכשירים דומים
בעל מקלט GPS מעולה
משמש כמחשב כף יד
בעל מקלט GPS מעולה
משמש כמחשב כף יד
אין תיקשורת WIFI
סוללה חלשה אצלי מחובר באוטו כול הזמן
מסך לא מדהים
לא מקבל כרטיסי SDHC אלא רק מהישנים (SD)
סוללה חלשה אצלי מחובר באוטו כול הזמן
מסך לא מדהים
לא מקבל כרטיסי SDHC אלא רק מהישנים (SD)

מכשיר טוב וקומפקטי. עובד גם בתור gps וגם בתור מחשב כף יד. למכשיר ישם גם bluetooth בקיצור המכשיר שווה את הכסף. האנטנה שלו טובה מאוד וקל לעבוד איתו.דק, מותג ועובד טוב מאוד.
אין.

בבעלותי 2 מכשירים מסוג זה.מתפקדים כ-GPS בלבד.למרות החסרונות המפורטים: לשימוש בתור GPS המוצר נהדר ועם זיכרון מעולה ומהיר. לא מתחרט על הקניה-והמחיר מתאים למכשיר זה.לדעתי ישמש גם בתור מחשב כף יד יפה מאוד.לדעתי 5 כוכבים בשל תמורה למחיר!קול חזק וברור. מעולה בתור GPS.
מסך גדול יחסית.
מסך גדול יחסית.
הג'וייסטיק רגיש מידי לשימוש.
המוצר דיי בסיסי (אין ריבוי כפתורי פונקציות שזה דבר חשוב במחשבי כף-יד)
המסך לא שיא הטכנולוגיה.
המוצר דיי בסיסי (אין ריבוי כפתורי פונקציות שזה דבר חשוב במחשבי כף-יד)
המסך לא שיא הטכנולוגיה.

קניתי את המכשיר לפני כ-6 חודשים לצורך מחשב, יומן, ומערכת ניווט שעובדת עם תוכנת ניווט I GO שעובדת עליו טוב.מכשיר יפה שעובד טוב (כשהוא עובד) גם כמכשיר GPS.
יש בעיה בהדלקת המכשיר (מדי מספר ימים) ויש צורך לעשות ריסטרט ולפעמים גם זה לא מספיק, סוללה חלשה.

רכשתי בעיקר בגלל שאפשר להתקין עליו תוכנת ניווט.התקנתי עליו i go ותוכנת דסטניטור. ועובד לי מצויין !!!ה- p350m עובד ממש מהר. ללא בעיות מיוחדות.ממליץ בחום לקנות איתו זכרון נוסף. לפחות של 1G . כדאי מאוד גם נרתיק. כי המסכים טאצ' דיי רגישים.אין בו הרבה תוספות. אין בו wi fi ואין b.t .בסה"כ מאוד ממליץ! זול, פשוט. מסך ברור ואינטואיטיוי.
סוללה קצת חלשה. אך מברור קצר הרבה מכשירים סובלים מבעיה דומה. usb 1.0 כך שהעברת קבצים קצת איטית

דימה
09.08.2007
קניתי אותו ליפני כחודשיים. המכשיר חדש בשוק (שידרוג של 350) המכשיר אמין, אפס תקלות, הייתי איתו בטיול לא איכזב בכלל. הGPS עובד 100 אחוז. מכשיר מעולה יחסית למכירמכיר נמוך
הסוללה קצת חלשה

מחשב כף יד Mio P350M מיו