הרכב:
DVD משולב מגבר+רמקולים
נמצאו 5 חוות דעת על מוצר HTZ151 Pioneer קולנוע ביתי פיוניר

מערכת גרועה ושירות עוד יותר גרוע של ט.ר אלקטרוניקה (היבואן הרישמי של פיוניר בישראל). איכות שמע סבירה מינוס, סאב וופר צעצוע , אין יציאה דיגיטלית ולא ניתן לשמוע בכל הרמקולים ברדיו או בחיבור לטלויזיה (כמו בכל רסיבר נורמלי) אלא רק בדיוידי. כמו כן המוצר הגיע אלי פגום בפעם השלישית והחברה לא מוכנה להחליפו! ובנוסףהבטיחו לי פיצויי וגם זה לא הגיע.לסיכום , קיימים בשוק מערכות טובות בהרבה , שם תקבלו תמורה טובה יותר לכסף ושירות מקצועי יותר.אין יתרונות מלבד המחיר.
מערכת חלשה, לא שווה את הכסף
שירות גרוע של חברת ט.ר אלקטרוניקה
בזבוז כסף.

רומן
07.11.2007
מה שאנשים רשמו על רמקולים חלשים ממש לא נכון, יש לי סלון די גדול ועדין אפילו לא בעוצמה מלאה הווליום ממש חזק, ובכלל המוצר מאוד קל להרכבה מומלץ לכל מי שמחפש איכות במחיר סביר.הרמקולים מצוינים, DVD עצמו עובד מצוין
חוטים של הרמקולים די ארוכים אבל עדיין לא מספיק)

ערן
31.07.2007
אפשר לתאר מוצר זה רק עם מחמאות. כל הכבוד לפיוניר. יש לי את המוצר ואני הכי מאושר בעולם ממנו, קניה חכמה מאוד ויעילה ולדעתי אין לתת כל חשיבות להמלצות האחרות. הסאב במערכת זו הוא בעל 6 עוצמות כאשר שתי העוצמות האחרונות מראות לנו את חוזקו הרבה והאמיתי. יש לי את המוצר חודש ימים ואני מרוצה מאוד ממנו והתפעול שלו פשוט והוא שווה את המחיר שלו.צליל נקי
באס מעולה
USB
עוצמה חזקה במיוחד.
באס מעולה
USB
עוצמה חזקה במיוחד.
עוד לא מצאתי כאלו ואני מאמין שלא יהיו

ב-2 מילים - אכזבה גדולה. בראשית הצליל אמנם נקי וטוב, אולם הסאב וופר הוא בדיחה גדולה והמערכת כמעט ולא מפיקה באסים (חיסרון אדיר למערכת "קולנוע ביתית").בנוסף, קיימת בעיה משמעותית עם הכיתוביות בעברית. בניגוד לרוב המכשירים המודרנים, חובה להפוך קודם את הכיתוביות כדי שהמערכת ציג אותן בצורה נורמלית, וגודל הפונט של העברית קטן ביותר כך שקשה מאוד לקרוא את התרגום (אגב, אין כל עדכון למכשיר ולא צפוי להיות עדכון בקרוב).בשורה התחתונה - ממש לא מומלץצליל נקי
באס חלש מאוד
תמיכה עלובה בכיתוביות עבריות
תמיכה עלובה בכיתוביות עבריות

לא משהו בכלל חברה כמו פיוניר חייבת לעמוד בסטנדרטים שלה קניתי התאכזבתי ומיד החזרתי היא לא מתאימה למי שמחפש להנות מקולנוע ביתי אפילו לא לחדר שינה חלשה יחסית מסובכת ולמרות הכל הצליל די נקיהרמקולים מפיקים צליל די נחמד ונקי
אין עדכונים לדיוידי קורא כתוביות הפוך סאב בדיחה (קופסת עץ עם רמקול קטן מאחורה) הגברה מאד חלשה

HTZ151 Pioneer קולנוע ביתי פיוניר