אביזרים לגרילים ומנגלים
טווח מחירים: 300 - 400
חנויות: ארגמן חוויה בגן
סוג
כיסוי
(2)
ווסתים
(1)
רשת צליה
(1)
כלי צליה
(2)
שיפודים
(1)
אביזרים לטאבון
(1)
ייעוד
טאבון
(3)
מנגל וגריל גז
(2)
מעשנת
(1)
נמצאו 8 אביזרים לגרילים ומנגלים
פחם לונגן ארזי, למעשנה / מעשנת, שק של 10 קג
99 ₪
114 ₪
15 ₪ למשלוח
כולל משלוח (15 ₪)
לאתר החנות
בפחם
Weber - אבן פיצה תואמת GBS/WEBER CRAFTED
דמיינו חגיגה של פיצה גורמה, שנעשתה על תנור לבנים בנאפולי. עכשיו דמיינו שאתם אוכלים אותה פיצה בחצר שלכם. תנו לאבן הפיצה לחסוך לכם את הטיול, בין אם אתם מכינים פיצה, לחם או קינוח, תהנו מטעם החיים הטובים, בכל ערב בשבוע רדדו את הבצק האהוב עליכם, הוסיפו את התו
סלסלת רוטיסרי לשיפוד נפוליאון - Napoleon
סלסלת רוטיסרי להכנת עוף וירקות, כנפיים ותפוחי אדמה. הסלסלה עשויה נירוסטה איכותית. תואמת למגוון מוטות וניתנת לנעילה באמצעות ברגים, לעבודה בטיחותית. קלה לניקוי.
Weber – רשת צריבה תואמת GBS/WEBER CRAFTED
הפכו לגריל מאסטר שתמיד רציתם להיות על ידי שכלול האמנות והמדע של סטייק צרוב באופן מושלם. למזלכם ולמזלם של האורחים שלכם, להפוך לגריל מאסטר כזה מעולם לא היה קל יותר, בזכות רשת הצריבה של מערכת ה- Gourmet BBQ (GBS). רשת הברזל היצוק עם אמייל פורצלן מוליכה באופ
מווסת חום לבישול עקיף לביג גרין אג - BGE Conveggtor
ה-convEGGtor® העשוי אבן קרמית מווסת את החום בתוך מעשנת BGE בכך שהוא מהווה מחיצה בין המזון והאש הישירה. התכנון הפונקציונלי של מווסת החום convEGGtor® בשילוב התכונות התרמיות של ה -BGE מאפשר לחום להסתנכרן ביעילות בתוך המעשנה תוך מניעת בעירות ושמירת מפני בישו
LODGE - פלאנצ’ה דו צדדית חלקה ופסים לודג׳
LODGE – שם נרדף למסורת ואיכות ארוכת שנים. מתאימה לבישול, צריבה, טיגון, אפייה, שימוש במעשנה, גריל או טאבון. ניתנת לשימוש בכיריים חשמליות או זכוכית (לא מתאים לאינדוקציה) חזקה ומסיבית בעלת עמידות לאורך שנים ארוכות. עם מוצרי LODGE תקבלו פיזור והולכת חום מקסי
מגש פיצה קומפלט - ברויל קינג
סט להכנת פיצה קומפלט מבית ברויל קינג הקנדית. כולל אבן פיצה, מגש נירוסטה ומרית עץ. קוטר 33 סמ
1. מה ההבדל בין גריל גז, מעשנות ומנגל רגיל?
ראשית, עלינו להבין שבישול על גריל שונה בתכלית מבישול על ידי עישון, כשההבדל...
כשמדובר בגריל רגיל, רוב הישראלים יתלבטו בין גריל גז וגריל פחמים כשההבדלים הם בעיקר בנוחות ומהירות הדלקת האש והשימוש בגריל גז מול גריל הפחמים, לעומת טעם הצלייה האותנטי, אותו תמצאו בעיקר בגריל פחמים מסורתי.