ערכו היכרות ראשונית בין המקרר למטבח

לפני הכל, לכו למטבח ומדדו במדויק את המקום שמיועד למקרר, במיוחד אם זו נישה בקיר. הוסיפו בערך חמישה-עשר ס"מ מאחור וחמישה ס"מ מהצדדים. לפי המידות שלקחתם, חפשו מקרר בגודל שמתאים למטבח שלכם. אם הדרך למטבח עוברת באזורים צרים, יכול להיות שתצטרכו לפרק את הדלת בהובלה וזה יעלה לכם עוד קצת כסף.


ת



כמה דלתות אתם צריכים?

מקפיא עליון? מקפיא תחתון או אולי בכלל דלת ליד דלת? בואו נעשה סדר: תא ההקפאה העליון נוח לגישה, אבל זה בא על חשבון הנוחות בגישה למדפים התחתונים שבתא הקירור. במקרר עם מקפיא תחתון זה הפוך - תא הקירור נוח לגישה, אך הגישה לתא ההקפאה פחות נוחה. אם רוב השימוש שלכם הוא במקרר ופחות במקפיא, זו כנראה הבחירה הנכונה לכם. מקרר דלת ליד דלת נראה מרשים ויפה, יש לו גישה נוחה גם לתא ההקפאה וגם לתא הקירור ובדרך כלל תקבלו איתו שכלולים כמו קיוסק למים קרים או לקוביות קרח, אבל תדעו שהמדפים שלו יחסית צרים – ושהוא עולה הרבה יותר ממקררים רגילים.


איזו קיבולת אתם צריכים במקרר?

למשפחה ממוצעת, הנפח המומלץ הוא 500 או 600 ליטר – שימו לב שזה כולל גם את תא הקירור וגם את תא ההקפאה. בחלק מהמקרים היצרנים מציינים את נפח הברוטו – בררו מה בדיוק נפח הנטו של המקרר, כלומר החללים הפנימיים, זה המקום שיישאר זמין לאחסון. 




אל תוותרו על נוחות האחסון

שימו לב למדפים בתוך המקרר, ולאפשרות שלכם לשנות אותם. לא בכל מקרר יש אפשרויות שינוי והתאמה של מיקום המדפים, ולכן חשוב מאוד לבדוק שהסידור שלהם מתאים לכם, במיוחד אם אתם נוהגים לאחסן סירים וקופסאות גדולות יחסית במקרר. אל תשכחו לבדוק גם את תאי האחסון בדלת ולבדוק כמה בקבוקי 1.5 ליטר אפשר לאחסן שם, בהתאם לשימוש שלכם. 


קנו מקרר חסכוני בחשמל

אתם יודעים איזה מוצר חשמלי עובד הכי הרבה זמן בבית? נכון, המקרר שלכם. הוא פועל כמעט בלי הפסקה ולזה יש השלכות על חשבון החשמל החודשי. לכן, אל תשכחו לבדוק מה הדירוג האנרגטי של המקרר לפני שאתם קונים – דירוג A הוא החסכוני ביותר ודירוג G הוא הבזבזני ביותר. שווה להשקיע קצת יותר כסף בקנייה של מקרר חסכוני כדי לחסוך לא מעט כסף לאורך השנים בחשבון החשמל.

זה הכל, אתם מוכנים לקנות מקרר חדש. אם אתם רוצים מידע נוסף, קראו את המדריך המלא באתר WiseBuy, ואל תשכחו להשוות מחירים ולקנות בתבונה. 


להשוואת מחירי מקררים >>