נמצאו 29 חוות דעת על מוצר מקרר Samsung RF263BEAESP סמסונג
דירוג עולה
דירוג יורד
tammylaza
20.05.2015
קנינו לפני פחות משנתיים, בכל פעם נשבר או נהרס חלק אחר - ללא סיבה נראית לעין. כל תיקון עולה הרבה. מקרר לא אמין - מוצר באיכות ירודה מאודהשם מבטיח איכות אבל המחיר הלא זול של מוצר לא מבטיח רמה דומהשילמנו לא מעט על תיקונים ותוספות מיותרותלא מומלץ !!!!
נראה יפה
מרבה להתקלקל, פלסטיק נשבר בקלות, מחיר ביטוח שערורייתי וכך גם מחירי החלפת חלקים
קניתי לפני שנה וחצי , אחר חצי שנה ביוני 2014שעבר צבע הדלת התחיל להתקלף פניתי לחברה שלחו טכנאי , ואמרו שיזמינו לי דלת חדשה שתגיע באוקטובר 2014 חיכיתי 4 חודשים שום דלת לא הגיע ואף אחד לא יצר איתי קשר פניתי שוב לחברה אמרו שמצטערים יגיע בדצמבר בדצמבר אותו סיפור . אמרו שיגיע במרץ 2015 .אני מחכה להחלפת דלתות עדיין.חוץ מזה הקרח נתקע . אם לא יגיעו דלתות במרץ אני יגיש תביעה
גודל
צבע דלתות התקלף
יצור קרח נתקע
חלקי פלסטיק נשברו בשימוש סביר
יצור קרח נתקע
חלקי פלסטיק נשברו בשימוש סביר
Limor
08.12.2014
מקרר גרוע הצבע מתקלף יש חלודה אחרי שנה של שימוש בחברה לא מוכנים לקחת אחריות מצבר קרח לא לקנות!!!!!!!!!!!
רחב ויש מקום אחסון
מתקלף מחליד מצטבר קרח וגם המכשיר ליצור קרח מרעיש ולא אמין
מקרר גרוע שבגרועים , נמצא ברשותי 10 חודשים , הגיע פגום והוחלף פעמיים , לאחר מכן התקלקל 4 פעמים (גוף חימום , מיקרוסוויץ , רעשים מהמנוע , קילופי צבע) - לא ממליץ להתקרב בכלל !!!המקרר מרעיש מאד בעת ייצור הקרח.
יפה
לא אמין , קלקולים תכופים , צבע מתקלף , פלסטיקה חלשה
איל
16.08.2014
קיבלתי את המקרר לפני למעלה מחצי שנה ואני כותב את חוות הדעת אחרי התנסות יחסית ארוכה (בניגוד לאלה שכותבים שבועיים לאחר שקיבלו את המקרר). מדובר במקרר גרוע במיוחד עם שירות חלש מאוד. עד כה נאלצתי להזמין טכנאי 4 פעמים!!! אולם אף אחד מהם לא הצליח להתגבר על הבעיה. גם כשמתברר שהמקרר אינו בר תיקון, החברה אינה מוכנה להחליפו
יפה
רועש. קופא ודורש הפשרות תכופות. סננים יקרים מאוד. שירות גרוע. אינו מתאים לאקלים הישראלי.
Shimon
22.12.2013
קניתי את המקרר הזה לפני 8 חודשים וכבר יש לו כמה בעיות לא פשוטות: נקודות חלודה בדלת, מדפים נסדקים, דלת שורת כל הזמן.פנית לשירות: לא עושים כלוםפניתי לה יבואן: אין תשובהאל תקינו את המקרר הזה!!!!!!!!!!!!!!!!
אין
סתם יקר
חלקים לא חזקים
שירות לא טוב בירושלים
חלקים לא חזקים
שירות לא טוב בירושלים
מקרר נוח וגדול אך עם מס בעיות .1. עלות פילטרים כ 250 שח לפילטר ויש להחליפו כל 3 חודשים מה שאומר שעלות שנתית 1000 שח מה שאומר שלאורך חיי המוצר עם האחריות למדחס לעשר שנים- נשלם סך של 10000 שח לפילטרים 2. קיימת בעייה קריטית של הצטברות קרח במקפיא - מס חודשים אחרי הקניה. מוליך חום שאמור לחמם את הקרח ולמנוע סתימות לא איכותי . טכנאי שמגיע לפתיחת הסתימה ותיקון הבעיה מחליף למוליך חום איכותי יותר וגובה סך של 300 שח לביקור- החברה לא לוקחת אחריות לפגם במוצר .
נוח רחב וגישה נוחה למוצרים
פילטרים יקרים מאד
בעיות סתימות הגורמות להצטברות קרח במקפיא
בעיות סתימות הגורמות להצטברות קרח במקפיא
יהמכשיר יקר. אחריות קצרה (בד"כ מה שמתקלקל זה לא המנוע...). היבואן דורש 1,250 להרחבת האחריות לשנתיים נוספות, ממה הם מפחדים...?אזור לא מנוצל בחזית המגירה העליונה של תא ההקפאה (נפתר עם תא נוסף בדגם 29 החדש.עדכון לאחר שימוש של כ-4 שנים: לא מצליח להוריד את הדירוג לכוכב אחד. ביזיון של מכשיר. לא פלא שנותנים אחריות לשנה בלבד. הם יודעים שהמוצר גרוע ולא לוקחים סיכון. לא אמין, הדלתות מחלידות, ים של קילקולים: בעיות גוף חימום, מייצר קרח, המאוורר עושה רעש ובסוף נתפס מהקרח ואז מפסיק לקרר. מכשיר ייצור קרח התקלקל. רעשים מאחורי המקרר. פילטרים יקרים ונדרש להחליף כל חצי שנה, לא ממליץ להשתמש בתחליפיים כי הם עושים בעיות. כדאי לקנות ב-EBAY בשליש מחיר ולא אצל היבואן.
נפח סידור וחלוקה.
שמירת מזון וירקות.
שמירת מזון וירקות.
מחיר.
אחריות שנה בלבד ויש לזה סיבה...
מגירה תחתונה רחבה, נפתחת רק עם פתיחת 2 הדלתות.
אזור לא מנוצל בחזית המגירה
אמינות קטסטרופלית
חלודה
רעשים
ים תקלות
פילטרים יקרים
אחריות שנה בלבד ויש לזה סיבה...
מגירה תחתונה רחבה, נפתחת רק עם פתיחת 2 הדלתות.
אזור לא מנוצל בחזית המגירה
אמינות קטסטרופלית
חלודה
רעשים
ים תקלות
פילטרים יקרים
מקרר טוב, מדהים ביופיו, פונקציונאלי אך לא שקט במיוחד ואפילו מאוד מרעיש בזמן יצור קרח ) ייצר קרח בלילה והעיר את כל הבית). לגבי השירות? קטסטרופה!!!! מיד שהרכיבו לי את המקרר ברז הקיוסק טיפטף...מאז כבר 3 שבועות טכנאים באים והולכים, רודף אחרי היבואן בינתיים ללא פתרון (אין במלאי).
עיצוב
פונקציונליות
נוחות
פונקציונליות
נוחות
לא שקט
שירות
שירות
יש לי כזה בבית, מקרר אדיר.כולם אם אתם רוצים מקרר - קנו את זה.יפה, מקשט לי את המטבח, נוח, לא מסורבל, מספיק מקום.
הכל!
אין!
מקרר נהדר. גדול, נוח ושקט. בדקתי הרבה דגמים והחלטתי ללכת על המקרר הזה ונראה לי שהבחירה היתה טובה.
נח, גדול, מואר כראוי, שקט, חסכוני, וניתן להתקין מפסק שבת.
פילטר יקר, אין תבנית בצים והרבה פלסטיק
gmoty1
02.03.2013
מקרר גדול נוח מאוד מואר ושקט.תיכנון מצויין של המדפים מקרר מהר מאוד את המוצרים. מקפי חזק
מנוצל טוב גדול ריהוט יפה
אין מתקן לביצים !!! המגירה של הגבינות נפתחת רק בפתיחה של שני הדלתות .מחיר
רכשתי את המקרר לפני חודש ימיםגדול מרווח ומואר היטב.מים קרים+קרח כתוש+קוביות קרח מצוין. מעוצב יפה ויש תאורה בעת מזיגת מים
גדול .שקט לחלוטין.מרווח ומפואר
חסרה מגירה קטנה המקפיא למוצרים קטנים כגון מרגרינה.
אין אפשרות לווסת את קור המים הקרים
אין אפשרות לווסת את קור המים הקרים