מקרר Samsung RL67SBSW סמסונג

נמצאו 66 חוות דעת על מוצר מקרר Samsung RL67SBSW סמסונג

זיו photo
זיו
22.03.2012
לא להתקרב! אחרי 4 חודשים התקלקל המדחס ואיתו נזרקה תכולת המקרר והמקפיא (נזק של כ-1,500 ש"ח). לאחר כ-3 ימים הוחלף המדחס במדחס חדש, אולם בנוגע לאובדן המזון ועוגמת הנפש, היבואן הציע כפיצוי מיקרוגל או הארכת האחריות בשנה...
כשעובד... נפח אחסון גדול
אמינות מוטלת בספק, יבואן שמתנער מאיכות מוצריו
מוצר איכותי .יפה .מאוד קל ונוח לשימוש בזכות המקפיא התחתון. שקט. מצב שבת מובנה מבטל תאורה בחוץ וגם את תאורת הלד הפנימית .
נראה לי שאמרתי כבר הכל
דוד photo
דוד
12.10.2011
המקרר אצלי כבר שנה. היו המון בעיות עם המקרר (ויש עדיין).המקרר עושה רעשים: גם לאחר ביקורים רבים של טכנאי ופתיחה וסגירה של גב המקרר , לא הצליחו לטפל בזה.פעולה בשבת: חשוב ביותר לשומרי שבת. בזמן הפעולה בשבת יש הצטברות של קרח. הטכנאי אמר לי לנתק את המקרר 10 דקות כל מוצ"ש, כלומר כל מוצ"ש אני צריך להזיז את המקרר מהמקום , לנתק מהחשמל , לחכות 10 דקות ,לחבר ולהחזיר למקום.אני ממליץ בחום לוותר על קנייה של מקרר כזה.אני כבר השלמתי עם העובדה שזו הייתה קנייה לא טובה ושאין לי דרך לפתור הבעיות. אבל פעם הבאה אני מוותר על סמסונג.
המקרר נראה טוב ומרשים (מבחינה חיצונית בלבד)
כל מה שכתבתי למעלה ועוד...
ophir photo
ophir
20.09.2011
המקרר נרכש לפני שנתיים וכבר אחרי מספר חודשים הגיע התקלה הראשונה. הכיוון שהמקרר עדיין היה במשגרת האחריות לא נתבקשנו לשלם. לצערי לפני כמו חודשים המקרר שוב התקלקל והפעם נתבקשנו שלם עבור התיקון.בקיצור, המלצתי - לחשוב פעמיים לפני שבוחרים בסמסונג...
מקרר יפה שאגב זו הסיבה למה קניניו אותו
בנוסף לשני התקלות שצויינו, המקרר עושה מרעיש(דפיקות)
מקרר גדול ומאוד נח מבחינה פונקצונאלית של מקפיא תחתון. שקט ועושה את העבודה בסך הכל.
מרווח
כדי להוציא דברים מהמקפיא, צריכים לפתוח את הדלת עד הסוף כדי לפתוח את המגירות.
יצחק photo
יצחק
09.03.2011
קנינו את המקרר בחודש אוגוסט 2010. אחרי ארבעה חודשים המקר התקלקל. הסיבה: "הדלת לא נסגרה עד הסוף", דבר שגרם להצטברות של קרח והשבתה של המקרר ל-24 שעות.מאז המקרר עובד בצורה לא שקטה (משמיע רעשים של הפשרת קרח).
מדפים טובים.
NON FROST
מוצר עדין. משמיע רעשים (דפיקת)
מקרר מעולה!יש לי אותו חצי שנה ובנתיים אני מאוד מרוצה. תמורה טובה למחיר שהוא לא יקר.חסרונות:מגירת חלב קטנה.מדפים קצת פלסטיקיים (אם כי מחזיקים טוב)היה עדיף אם היו מתאימים את תבנית הביצים למספר הביצים בארץ (12 במקום 8).
שקט. יפה. מרווח. מקרר טוב. לא מקלקל ירקות. תאורה פנימית חזקה.
ראה למעלה
מקרר נחמד אך הפסיק לעבוד אחרי שנה בדיוק! כחצי חודש אחרי שהסתיימה האחריות. ציפיתי יותר מסמסונג ואני לא מתכוון לקנות עוד משהו מהחברה הזאת. לדעתי מקרר שהוא חדש, צריך לעבוד לפחות כמה שנים טובות מה גם שאנחנו זוג ובקושי משתמשים בו.
יפה, נוח
עובד כמו מקרר ישן, עושה רעשים.
ברשותי כחצי שנה.בסה"כ מרוצה ממנו, עושה את העבודה ושקט.בעיה קטנה עם המגירות מקפיא - לפעמים יוצאות מהמסילה, לא רציני.רק תבנית קטנה לביצים - צריך עוד אחת.
שקט, מקרר טוב, לא הורס ירקות ופירות, מחזיקים מלא זמן
מגירות קצת בעיתיות בסגירה
המקרר אמנם של חברה גדולה אבל אין בו שום דבר מיוחדקטן מאוד ללקוח הישראלי הממוצע.מדפים ללא אפשרות לשינוי מהותי בגובה. ידיות פתיחה שקועות בדלת ולא נוחות לפתיחה.כגוף קירור בלבד הוא עושה את העבודה אבל לא מעבר לזההייתי משנה את הבחירה למשהו אחר......
חברה ידועה וזהו
בעיקר חוסר העומק והמדפים הלא מודולריים . מדפים שלמי שלרחוץ אותם בכיור זו משימה ארוכה וקשה
המגירות במקפיא קטנות
מקרר מעולה, נוח לשימוש, עיצוב יפה, קביעת טמפרטורות רצויות קלה,התרעה (צלצול) על דלת פתוחה, שקט לחלוטין, העברה למצב שבת בלחיצה אחת. מומלץ מאד כמקרר בגודל בינוני.מגיע עם מגש לשמונה ביצים בלבד, אבל הזמנתי שני מגשים נוספיםב-18 ש"ח כל אחד אצל ספק השירות וקיבלתי בהגעת תכנאי ממנו.ישנו מדף בדיוק מתאים לזה.
עיצוב יפה, קביעת טמפרטורות רצויות קלה,
התרעה (צלצול) על דלת פתוחה, שקט לחלוטין, העברה למצב שבת בלחיצה אחת.
מגירה נשלפת למוצרי חלב לא גבוהה מספיק.
סך הכל מקרר לא משהו לא היתלהבתי ... מכרתי אותו לשכנים ... לא ממליצה בכלל !!!!!
אין יתרונות מקרר לא יפה ולא טוב ולא נוח בכלל !
יש הרבה אבל אין מקום לכתוב ... אבל אחד החסרונות הבולטים : אין מקום לביצים רק 7 ביצים אפשר להכניס
מקרר מעוצב בצורה יפה, גודל האיכלוס שלו ענק והרעיון של מקפיא למטה פשוט גאוני ונוח לשימוש. מומלץ.
מקפיא למטה, עיצוב המקרר
אין
המקרר ממש יפה! מעוצב כדי שיהיה מתאים לכל מטבח, הוא לא גדול מידי ולא 'טן מידי, כמו שצריך!
יפה
יכולים לשלוט בטמפ' מבחוץ
NO.
קרן photo
קרן
04.05.2010
מקרר מצויין. יפה ונח לשימוש. שקט.משתלב יפה במטבח ממש כמו רהיט.נח לתפעול - שינוי טמפרטורה רצויה.
צבע הטיטניום לא משאיר סימני אצבעות.
מקפיא נח עם מגירות נשלפות ולא תאים עמוקים.
מגירת דברי החלב נאוד נמוכה. אי אפשר להכניס גביע של קוטג'.

מקום ל 8 ביצים בלבד.
מקרר מעולה, גדול מאוד ואפשר להכיל בו המון. הצבע שלו לא משאיר סימנים והמקפיא למטה זה עניין של נוחות. לי בכל אופן זה נוח מאוד
גדול
נראה לי שאמרתי כבר הכל
דוד photo
דוד
12.10.2011
המקרר נראה טוב ומרשים (מבחינה חיצונית בלבד)
כל מה שכתבתי למעלה ועוד...
ophir photo
ophir
20.09.2011
מקרר יפה שאגב זו הסיבה למה קניניו אותו
בנוסף לשני התקלות שצויינו, המקרר עושה מרעיש(דפיקות)
מרווח
כדי להוציא דברים מהמקפיא, צריכים לפתוח את הדלת עד הסוף כדי לפתוח את המגירות.
יצחק photo
יצחק
09.03.2011
מדפים טובים.
NON FROST
מוצר עדין. משמיע רעשים (דפיקת)
שקט. יפה. מרווח. מקרר טוב. לא מקלקל ירקות. תאורה פנימית חזקה.
ראה למעלה
יפה, נוח
עובד כמו מקרר ישן, עושה רעשים.
שקט, מקרר טוב, לא הורס ירקות ופירות, מחזיקים מלא זמן
מגירות קצת בעיתיות בסגירה
חברה ידועה וזהו
המגירות במקפיא קטנות
עיצוב יפה, קביעת טמפרטורות רצויות קלה,
התרעה (צלצול) על דלת פתוחה, שקט לחלוטין, העברה למצב שבת בלחיצה אחת.
מגירה נשלפת למוצרי חלב לא גבוהה מספיק.
סך הכל מקרר לא משהו לא היתלהבתי ... מכרתי אותו לשכנים ... לא ממליצה בכלל !!!!!
אין יתרונות מקרר לא יפה ולא טוב ולא נוח בכלל !
מקפיא למטה, עיצוב המקרר
יפה
יכולים לשלוט בטמפ' מבחוץ
NO.
קרן photo
קרן
04.05.2010
צבע הטיטניום לא משאיר סימני אצבעות.
מקפיא נח עם מגירות נשלפות ולא תאים עמוקים.
מגירת דברי החלב נאוד נמוכה. אי אפשר להכניס גביע של קוטג'.

מקום ל 8 ביצים בלבד.
גדול