מולטימדיה לרכב Sunkyo SK0097
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
להתרחק ממוצר זה- לא להתפתות למחיר הזול כי החומרים מהם עשויי המכשיר גם זולים והוא נשבר מהר. המכשיר רק בסדר כל עוד הוא באחריות ועובד ברגע שנגמרת האחריות התקלות מתחילות. רכשתי את המכשיר הזה לפני שנתיים ובדיוק אחרי שנה הוא שבק חיים. במהלך האחריות היו כמה תקלות או איתחולים שבהם המכשיר חזר למצב קריאה מאפס למרות שהיתי בשיר החמישי וכו'. היו מקרים שהמכשיר היה מפסיק לפעול בעלל והחשמל היה נכבה ורק הוצאת המכיר מהפלטםורמה והחזרתו לשם עם כצת דחיפה עד שהוא היה חוזר לחיים, כמובן שזה היה עושה אתחול למכשיר.בסוף חייו המכישר הפסיק לעבוד בכללללללללללל ולא היתה בו רוח חיה בכלל. ובסוף נשברה הלשונית שהיתי עשויה פלסטיק שמחזיקה את הפנל בפלטפורמה. היום שנה אחרי תום האחריות אני עם מכשיר שלא עובד ובכלל אי אפשר לחבר את הפנל למכשיר.
אפשרות חיבור כבל USB ועוצמת שמע מצויינת
מה שציינתי לעיל, המוצר זול וחלקיו זולים, התקלות מתחילות מייד אחרי תום האחריות
מוצר בינוני עד טוב, אבל לא יותר מזה.סך הכל המוצר עושה את העבודה שלו, קורא את כל הדיסקים, אופציה מאוד מועילה זה הUSB שבתוכו, אפשר לחבר אליו MP3 או דיסק און קי, שהאופציה לא קיימת בכל מכשיר רדיו דיסק.יש לציין שבמוצר קיימים מספר חסרונות בולטים:הפאנל לא צמוד למכשיר באדיקות, כך שזה לא כיף לגעת ברדיו ולהרגיש שהפנאל נלחץ יחד עם היד (לדוגמא שלוחצים על כפתור).בכפתורים של תחנות הרדיו השמורות - גם הם קטנים מאוד, וגם הם לא נלחצים בנוחות, ואל תשכחו שאם אתם באמצע נהיגה בלילה, גם יש אור כחול חזק שמאוד מסנוור היוצא מהכפתורים, וגם בלי האור קשה לראות על איזה תחנה אתם לוחצים. ועוד פאק בכפתורים של התחנות המכוונות ברדיו הוא שמשמאלם יש כפתור שמעביר בין הCD לרדיו, כך שכל פעם שאני רוצה ללחוץ על התחנה של הרדיו הראשונה, אני לוחץ על הכפתור שמעביר לCD, ואז זה שוב מעצבן לחזור לרדיו.המוצר לא עם שם של מותג רציני, לא הרבה אנשים מכירים את השם סנקיו, זה עוד סיבה למחיר שיותר זול.יש לציין ששורה תחתונה, מבחינת מחיר מול יעילות, יכול להיות שמדובר ברכישה כדאית.
מחיר, עושה את העבודה כנדרש.
חיבור MP3 שקורא כמעט כל מכשיר,
אין כפתור MUTE להשתקה מיידית בפאנל אלא רק בשלט, (מתי שרוצים לדבר בפלא' וכו'),
כפתורים גרועים ביותר ולא נוחים
אין כפתור MUTE להשתקה מיידית בפאנל אלא רק בשלט, (מתי שרוצים לדבר בפלא' וכו'),
כפתורים גרועים ביותר ולא נוחים
מכשיר מומלץ נמצא אצלי ברכב מעל חצי שנה קליטת רדיו נהדרת ,קורא את כל סוגי הדיסקים,וכמובן usb למרות שזה לא מותג המכשיר נותן תמורה מקסימלית
מחיר אטרקטיבי
כולל שלט,פאנל ברור ונוח לתפעול
כולל שלט,פאנל ברור ונוח לתפעול
תצוגת השעון מתחלפת אחרי 5 שניות -אבל זה ממש שטויות
חיפשתי פשרה בין המחיר לבין הפונקציונאליות, אולם הנדסת האנוש לוקה בחסר.במבחן התוצאה המוצר סביר ולא יותר, אני מצטער שקניתי בזול.
זול.
קורא Disk On Key (ניסיתי מספר סוגים)
קורא Disk On Key (ניסיתי מספר סוגים)
לאחר שבוע שימוש התעקמה שן של הUSB ברדיו עצמו.
הכנסה והוצאה של הפאנל לא חלקה ולעיתים מעצבנת.
חיפוש בתיקיות לא אינטואיטיבי.
הכנסה והוצאה של הפאנל לא חלקה ולעיתים מעצבנת.
חיפוש בתיקיות לא אינטואיטיבי.
inbal
18.05.2007
חיפשתי רדיו דיסק שקורא MP3, ומצאתי רדיו דיסק טוב ואיכותי. נרכש זיהה את כל סוגי הנגנים ששמתי בו מחיר מגוחך למה שמקבלים מהמוצר.במאי 2007 - ממולץ בחום !!!
איכות שמע מצויינת.
מזהה תחנות רדיו ללא שום בעיה,
שלט יעיל שמכיל את כל הפונקציות
מסך קריא וברור (גם ביום!!)
מזהה תחנות רדיו ללא שום בעיה,
שלט יעיל שמכיל את כל הפונקציות
מסך קריא וברור (גם ביום!!)
לא מצאתי שום חסרון...
קניתי את המוצר כמו האחרים בגלל כניסת הUSB והמחירהוא עושה את העבודה מצויין,ניכרת הנדסת האנוש הטובה בתכנון המצבים השוניםחסרונותיו:1. לא קורא את כול סוגי ה MP3, למרות שה MP3 שלי עושה בעיות גם עם מחשבים2. התצוגה מאירה מידי - הדבר מפריע כשנוהגים במקום חשוך.3. חבל שהמצב של תצוגת השעון לא נשארת קבועה אלא מתחלפת לאחר 2 שניות
1. יש תמורה טובה למחיר יחסית הנמוך
2. השלט חביב עם כי חייבים לכוון אותו ישירות לרדיו - לא הצלחתי להצמידו להגה ולתפעל
ראה לעיל
גאורגי
20.12.2006
אני חיפשתי בחנויות ובאינטרנת רדיו דיסק שידע להשמיע שירי MP3 ומרוב המותגים הידועים ויקרים בחרתי במכשיר של SUNKYO כי ענה על הדרישות שלי ומעבר.אני ממליץ עלהמכשיר הזה. וכל מהשקטבתי בחיסרונות זוהי המלצה ליצרן שיקח בחשבון דברים שיש לתקן או לאוסיף בגרסאות עתידיות.הספק מצא לנכון לפרסם באינטרנת את מדריך למשתמש בפורמת PDF, דבר שאיפשר להשוות את SUNKYO SK0097 למותגים אחרים.
פטנט של USB זה ממש מעולה. ניתן להשמיע שירי MP3, אשר מאוחסנים לא רק בנגן MP3 אלא גם ב-DiskOnKey.
מציג את ID3Tag דבר ממש מעולה
איכת הקול מעולה, מבחינת מאפיינים דירוג המוצר באותה רמה בהשוואה למותגים אחרים למשל KENWOOD.
המכשיר כולל שלט.
לטיונר יש קליטה טובה ושומעים תחנות רדיו כמו שצריך.
תצוגה גדולה וברורה.
דבר נוסף והוא חשוב יש אפשרות להוריד קובץ PDF של מדריך למשתמש דרך אינטרנט.
מציג את ID3Tag דבר ממש מעולה
המכשיר כולל שלט.
לטיונר יש קליטה טובה ושומעים תחנות רדיו כמו שצריך.
תצוגה גדולה וברורה.
דבר נוסף והוא חשוב יש אפשרות להוריד קובץ PDF של מדריך למשתמש דרך אינטרנט.
לגבי הפנל: מספר פונקציות שיש על השלט חסרות על הפנל, למשל פונקציה חשובה כמו MUTE.
כיתובים מעל המקשים קטנים כך שצריך להתקרב ממש בשביל להבין.
זכוכית התצוגה מחזירה מקור אור, דבר שמפריע לראות את התצוגה עצמה למשל בעת חיפוש שיר מסוים.
לגבי פעולה של המכשיר: החיסרון הראשון שלפחות קרה לי עם המכשיר הזה הוא שיש מקרים שכיחים של איבוד זיכרון בעת התנעת הרכב למרות שהחיווט נכון! תיקנתי את הבעיה בעזרת התייעצות עם הספק ע"י חיבור של חוט אדום וצהוב. הבעיה הזו לא קרתה לי אף פעם עם רדיו טייפ של KENWOOD שהיה מותקן אצלי ברכב לפני שקניתי את SUNKYO .
החיסרון השני הוא שבעת השמעת שירי MP3 מכל סוג של זכרון בין אם זה דיסק MP3 או DiskOnKey, שניה ראשונה של השיר פשות מונחתת בצורה דרסתית, אני בדקתי את איכות השירים גם על המחשב וגם על נגן DVD ולא שמעתי בעיה כזו.
כיתובים מעל המקשים קטנים כך שצריך להתקרב ממש בשביל להבין.
אלעד
08.11.2006
אז למרות שחברת SUNKYO היא לא ממש מוכרת ,אין ממה לפחדחבר'ה , הקנייה כדאית ומשתלמת למי שרוצה רדיו דיסק זול שעובד טוב!
המוצר הוא מצויין , עובד טוב , עצמה חזקה וסבירה
פטנט כניסת ה USB שלו עובדת נהדר.
אני מחבר את נגן ה MP3 שלי למכשיר ונהנה ממוזיקה שאני אוהב לשמוע
בדרך כלל באוטו.
הפנל יפה ומרהיב כזה אפשר לראות שהשקיעו בעיצוב שלו כי הוא מיוחד
הרדיו כולל שלט וזה יתרון טוב לשליטה על הדיסק!
לטיונר יש קליטה טובה ושומעים תחנות רדיו כמו שצריך ללא שום רעשי רקע.
פטנט כניסת ה USB שלו עובדת נהדר.
אני מחבר את נגן ה MP3 שלי למכשיר ונהנה ממוזיקה שאני אוהב לשמוע
בדרך כלל באוטו.
הפנל יפה ומרהיב כזה אפשר לראות שהשקיעו בעיצוב שלו כי הוא מיוחד
הרדיו כולל שלט וזה יתרון טוב לשליטה על הדיסק!
לטיונר יש קליטה טובה ושומעים תחנות רדיו כמו שצריך ללא שום רעשי רקע.
לפעמים הדיסק קופץ כמה שניות קדימה...
זה מה שלעיתים רחוקות קורה
אני ממליץ לבדוק את הדיסק לפני ששמים אותו אם אין עליו סריטה או משהו
כזה...
דבר שני השלט קצת בעייתי (אצלי לפחות היה בעייתי ולא פעל בהתחלה)
אבל אחרי ששמתי סוללה חדשה זה התחיל לעבוד!
זה מה שלעיתים רחוקות קורה
אני ממליץ לבדוק את הדיסק לפני ששמים אותו אם אין עליו סריטה או משהו
כזה...
דבר שני השלט קצת בעייתי (אצלי לפחות היה בעייתי ולא פעל בהתחלה)
אבל אחרי ששמתי סוללה חדשה זה התחיל לעבוד!
מולטימדיה לרכב Sunkyo SK0097