פילטרים לעדשות עד 100
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
מתאם הברגה לעדשה המאפשר שימוש בתבריג פילטר בקוטר 82 מ"מ על עדשה בקוטר 62 מ"מ, כך שניתן להשתמש במספר עדשות ללא צורך בפילטר ייעודי לכל אחת מהן.
מסנן המספק הגנה לאמלנט הקדמי של העדשה בקוטר 27 מ"מ תוצרת Fotobest. מגן על עדשה מפני אבק, שריטות, שומנים וחול ובמקרה של נפילה. עם ציפוי Multi Coated איכותי.
פילטר בעל 16 שכבות של ציפויי איכותי ביותר לרחפן Mavic 2 מסנן קרני UV ברמה הגבוהה ביותר מספק הגנה מיירבית לזכוכית העדשה
מסנן המספק הגנה לאמלנט הקדמי של העדשה בקוטר 46 מ"מ תוצרת Fotobest. מגן על עדשה מפני אבק, שריטות, שומנים וחול ובמקרה של נפילה. עם ציפוי Multi Coated איכותי.
פילטר UV מבית NiSi מתאים לעדשות בעלות קוטפר פילטר 43 מ"מ בלבד. מיוצר מאלומיניום וזכוכית אופטית באיכות גבוהה בעל ציפוי ננו משני הצדדים להגנה ממים ודחיית שומן (טביעות אצבע), השתקפות נמוכה במיוחד. הפילטר מגן על העדשה מפני אבק ונזק לזכוכית. קל להרכבה וניקוי,
טבעת התאמה בקוטר 52mm למחזיק פילטרים מרובעים NiSi 70mm . באמצעות חיבור המתאם על גבי העדשה ניתן להשתמש במחזיק עדשות NiSi, קל משקל.
מתאם הברגה לעדשה המאפשר שימוש בתבריג פילטר בקוטר 67 מ"מ על עדשה בקוטר 58 מ"מ, כך שניתן להשתמש במספר עדשות ללא צורך בפילטר ייעודי לכל אחת מהן.
מתאם הברגה לעדשה המאפשר שימוש בתבריג פילטר בקוטר 82 מ"מ על עדשה בקוטר 58 מ"מ, כך שניתן להשתמש במספר עדשות ללא צורך בפילטר ייעודי לכל אחת מהן.
מתאם פלש SIGMA 55mm Macro Flash Adapter מתאם טבעת זה מאפשר לצרף את הפלש Macro למגוון העדשות
מתאם פלש SIGMA 72mm Macro Flash Adapter מתאם טבעת זה מאפשר לצרף את הפלש Macro למגוון העדשות
פילטר/מסנן HOYA ND2 בקוטר 82 מ''מ מאפשר הכנסת פחות אור לעדשה בשעת הצילום וכך להאריך את זמן החשיפה בצילום טוב במיוחד לצילומים בשלג או חוף הים מתאים לכל סוגי העדשות של כל החברות.
פילטר 55 מ"מ FANCIER UV מתאים לעדשות מצלמה ומצלמות וידאו שומר על זכוכית העדשה ומונע חדירת חול ואבק לחלק הקידמי של העדשה.
פילטר לעדשה עם ציפוי רב שכבתי ממזער השתקפות והחזרי אור המסנן סופג קרני UV - לתוצאות צילום ברורות וחדות יותר שימוש בזכוכית שקופה מבטיח שמירה על איזון הצבעים מומלץ לשימוש גם כמגן לעדשת מצלמה קוטר הפילטר 52 מ"מ
מתאם הברגה לעדשה המאפשר שימוש בתבריג פילטר בקוטר 82 מ"מ על עדשה בקוטר 67 מ"מ, כך שניתן להשתמש במספר עדשות ללא צורך בפילטר ייעודי לכל אחת מהן.
פילטר 72 מ"מ FANCIER UV מתאים לעדשות מצלמה ומצלמות וידאו שומר על זכוכית העדשה ומונע חדירת חול ואבק לחלק הקידמי של העדשה.
פילטר FANCIER 43mm UV מתאים לעדשות מצלמה ומצלמות וידאו שומר על זכוכית העדשה ומונע חדירת חול ואבק לחלק הקידמי של העדשה.