קפה, תה ואביזריהם
תכולה: 58 ממ
טווח מחירים
נמצאו 62 קפה, תה ואביזריהם
סלסלה מקצועית לידית חליטה 14-18 גר' קפה IMS Competition Filter Basket
95 ₪
110 ₪
15 ₪ למשלוח
כולל משלוח (15 ₪)
לאתר החנות
בהמרכז הארצי למכונות קפה
69 ₪
39 ₪
עד 5 ימי עסקים
30 ₪ למשלוח
כולל משלוח (30 ₪)
עד 5 ימי עסקים
מחיר סופי:
69 ₪
לאתר החנות
ב-
קדמה קפה
(6 סניפים)
דוחסן מנירוסטה ועץ 58 ממ Motta מוטה
דוחסן מנירוסטה עם ידית עץ בגוון אלון של חברת מוטה motta 58 ממ תוצרת איטליה.
115 ₪
85 ₪
עד 5 ימי עסקים
30 ₪ למשלוח
כולל משלוח (30 ₪)
עד 5 ימי עסקים
מחיר סופי:
115 ₪
לאתר החנות
ב-
קדמה קפה
(6 סניפים)
Distributore ECM-דיסטרביוטר-דוחסן קפה מקצועי 58 ממ
Distributore ECM-דיסטרביוטר-דוחסן קפה מקצועי 58 ממ מקורי
דוחסן עץ 58 ממ צבע אדום
דוחסן עץ-2 דוחסן קפה -Tamper לדוחסן הקפה חשיבות קריטית להצלחה בהפקת אספרסו מצוין. ע''פ חוקי הבאריסטה העולמיים, למיצוי מדויק יש ללחוץ את הקפה בידית בלחץ של 25-20 ק''ג לצורך דחיסה מיטבית, כך המים יחדרו את “העוגה” בקצב הנכון למיצוי השמנים האתריים מהקפה. בני
דוחסן דו כיווני 58/53 Motta
דוחסן דו כיווני 58/53 Motta , דוחסן, טמפר מקצועי לדחיסת אספרסו. מתאים לקוטר ידית 53 או 58 ממ. דוחסני הקפה של חברת מוטה ידועים באיכותים, ונמצאים בשימוש של מיטב הבריסטות בעולם.
130 ₪
105 ₪
עד 3 ימי עסקים
25 ₪ למשלוח
כולל משלוח (25 ₪)
עד 3 ימי עסקים
מחיר סופי:
130 ₪
לאתר החנות
ב-
קפה לנדוור
(3 סניפים)
ECM Polished Steel 58mm Flat Coffee Tamper דוחסן קפה שטוח אי.סי.אם
חומר: נירוסטה ואלומיניום לחץ: 20 קג קוטר: 58 ממ
320 ₪
320 ₪
עד 5 ימי עסקים
משלוח חינם
משלוח חינם
עד 5 ימי עסקים
מחיר סופי:
320 ₪
לאתר החנות
ב-
קדמה קפה
(6 סניפים)
143 ₪
119 ₪
עד 3 ימי עסקים
24 ₪ למשלוח
כולל משלוח (24 ₪)
עד 3 ימי עסקים
מחיר סופי:
143 ₪
לאתר החנות
ב-
ספורה
(5 סניפים)
דוחסן קפה סיבובי - דיסטריביוטר 58 ממ
דוחסן 58 מתכוונן אשר מאפשר לחץ מילוי אחיד לפעולה פשוטה ומדויקת. הדוחסן כבד ואיכותי.
184 ₪
169 ₪
עד 4 ימי עסקים
15 ₪ למשלוח
כולל משלוח (15 ₪)
עד 4 ימי עסקים
מחיר סופי:
184 ₪
לאתר החנות
ב-
המרכז הארצי למכונות קפה
(2 סניפים)
64 ₪
40 ₪
עד 3 ימי עסקים
24 ₪ למשלוח
כולל משלוח (24 ₪)
עד 3 ימי עסקים
מחיר סופי:
64 ₪
לאתר החנות
ב-
ספורה
(5 סניפים)
דוחסן עץ 58 ממ צבע שחור
דוחסן עץ-2 דוחסן קפה -Tamper לדוחסן הקפה חשיבות קריטית להצלחה בהפקת אספרסו מצוין. ע''פ חוקי הבאריסטה העולמיים, למיצוי מדויק יש ללחוץ את הקפה בידית בלחץ של 25-20 ק''ג לצורך דחיסה מיטבית, כך המים יחדרו את “העוגה” בקצב הנכון למיצוי השמנים האתריים מהקפה. בני