Smart-Deal סמארט דיל
Smart-Deal סמארט דיל

(Smart-Deal) סמארט דיל
מתנות, אביזרים וגאדג'טים מקוריים (טבריה)

טלפון: 0774811025
דירוג החנות:

גולש יקר,
על מנת שתוכל לשלוח אלינו את חוות דעתך על סמארט דיל ולקבל התראות על ירידת מחיר,
עליך להיות גולש רשום.
תהליך ההרשמה אינו כרוך בתשלום.
משתמשים רשומים
דוא"ל:
סיסמה:

תיאור חווית הקנייה:
בקשתי לקנות את המוצר הנ"ל כמתנה גם להוריי וגם להורי שותפי. ולכן בקשתי שהמשלוח יפוצל ויגיע לכתובות שונות. אכן המוצר הגיע תוך מספר ימים לשני הבתים ועורר פליאה. השרות היה טוב מאוד, חזרו אלי טלפונית ע"מ לקבל את פרטי האשראי ולסגור את העסקה.

מוצר:

מהירות משלוח:

שירות לקוחות:

נוחות ביצוע הזמנה:
תיאור חווית הקנייה:
שימו לב, לא לקנות!!!!! הזמנתי מספר מוצרים לטלפון שלי באתר זה. הנציג של האתר חזר אלי אימת את פרטיי ועדכן אותי כי ההזמנה במלאי ותשלח אלי באותו יום בדואר. לאחר כשבועיים שלא קבלתי את ההזמנה בדקתי את חשבון האשראי שלי וראיתי כי חויבתי על ההזמנה (למרות שבתקנון של האתר כתוב שהחיוב מתבצע בעת קבלת המשלוח ע"י הלקוח). ניסיתי ליצור קשר עם החברה בטלפון המפורסם באתר אך הסתבר שהטלפון הוא של מוקד שרות הודעות עשר רושם הודעות ולא מטפל בלקוחות. 4 פעמים התקשרתי לאותו מוקד והשארתי הודעות אבל אף נציג האתר לא חזר אליי. לאחר שבועיים הצלחתי ליצור קשר עם האתר שם נאמר לי כי, לטענתם, המשלוח חזר עליהם (למרות שכל פרטי הכתובת נכונים). בנוסף הם סירבו לתת לי את מספר פריט דואר בו שלחו לי את ההזמנה ואך לא הסכימו לשלוח לי את חשבונית הזיכוי לפקס או בכל אמצעי אחר.

תגובת החנות:
ניסינו ליצור קשר טלפוני, ודיברנו עם האשה וגם עם הלקוח.

הסברנו ללקוח שהפריט חזר כלא נדרש.

נתנו ללקוח זיכוי מלא על התשלום כולל אפשרות לקבל את המשלוח שוב ללא כל חייוב כפיצוי.

הלקוח סרב וביקש אישור בכתב מהדואר שהמשלוח חזר.

הלקוח ביקש אישור של חברת האשראי על הזיכוי ממני, הסברתי ללקוח שאני לא יכול לתת לו מס זיכוי אבל אם יבדוק בחברת האשראי יקבל את המספר וגם יראה שיש זיכוי מיידי על כל סכום ההזמנה.

ניסינו בכל דרך לרצות ולפצות את הלקוח והלקוח סרב.

מוצר:
מגן מסך לטלפון