יום שישי מלאתי בקשה באתר יום שני הגיע המוצר עד הבית. אחלה שירות לא חזרו אלי בטלפון אבל גם לא היה צריך כי הם היו מהירים יותר מהטלפון

אז ככה, התקשרתי לטלפון שרשום באתר והזמנתי בטריה למצלמה שלי,נתתי פרטי כרטיס אשראי, והנציג אמר לי שביצע הזמנה, ביקשתי ממנו שישלח לי אישור הזמנה במייל, והוא לקח את כתובת המייל שלי, אבל לא שלח לי שום מייל בעניין, עברו כמה ימים שאני לא שומע מהם כלום, ועליי לציין שעשיתי כמה עסקאות באותו היום, וכולם כבר הגיעו בדואר, וההזמנה מהם אני לא רואה איך היא מגיעה אליי. כמובן שניסיתי ליצור איתם קשר בטלפון שמופיע באתר, אך משום מה אני מגיע לתא קולי כל הזמן.

האתר ידידותי וקל, ההרשמה וההזמה פשוטים וקצרים, המוצר הגיע בדואר רשום בתוך יומיים. המוצר נארז במעטפה רגילה ולא מרופדת, הייתי מצפה שיגנו עליו קצת יותר טוב. בגלל זה לא נתתי להם צון מצויין

במהלך ההזמנה לא נתקלתי בקשיים, אבל לא קיבלתי איזה טלפון או משהו אם זה נשלח או לא, ועבר כבר שלש שבועות ועדיין לא קיבלתי המוצר
לכבוד מר מנחם ומערכת זאפ, עם כל הכבוד לתגובתך,היא אינה צודקת ואינה עניינית. צוות השירות ניסה לתפוס אותך בטלפון מספר פעמים במהלך התקופה המדוברת, וזאת משום שחברת האשראי לא אישרה את העסקה בכרטיס שברשותך. לאחר שהצליחו ליצור איתך קשר ומסרת פרטים של כרטיס אחר , גם לכרטיס הנ"ל לא ניתן אישור לעסקה ע"י חברת האשראי. בברכה, צוות Think3G.

לפני כחצי שנה רכשתי מהחנות נגן MP5, שעד לפני כמה שבועות עבד פחות או יותר כמצופה. ואז הופיע כתם שחור על המסך שהלך וגדל, כאשר החלק החיצוני של המסך נסדק והתנפח מבפנים. המכשיר המשיך לתפקד כנגן MP3, אך היה כבר לא שימושי עבור צפית סרטים. שלחתי אותו לחנות ושם, אחרי בדיקה, הודיעו לי שזו אשמתי והנזק כנראה נגרם כתוצאה של נפילה. לשאלה שלי איך נפילת מכשיר יכולה לגרום להתנפחות המסך מבפנים לא קיבלתי תשובה. בשורה תחתונה, נציגי החנות סרבו להחליף או לתקן את המכשיר שעדיין היה באחריות. אז אם אתם רוכשים מהם משהו, כדאי שתצטיידו בעורך דין טוב שיעזור לכם לקבל את מה שמגיע לכם במסגרת האחריות.

הקנייה עברה בסדר, אחריה לא קיבלתי שום מייל אישור משך שבוע ובינתיים הזמנתי בחנות אחרת. לאחר יותר משבוע קיבלתי מייל שההזמנה נשלחה ומייד החזרתי מייל עם הסבר מפורט ובקשה לא לקבל את החבילה ולקבל החזר על הקנייה. קיבלתי מייל קצר שאומר "פשוט לא לקבל את החבילה" שהייתה רשומה וזה מה שעשיתי. לאחר כמה ימים טלפנו אליי ושאלו למה החבילה חזרה והסברתי לה מה שהיה, היא לא ידעה על מה אני מדבר אבל אמרה שאקבל החזר. כל זה היה לפני חודש וחצי ועדיין לא קיבלתי החזר, כל התכתובת אצלי וכמובן שלא קיבלתי את המוצר אלא הוא חזר אליהם. חוצפה. אני רוצה לחדד את הבעייתיות בתשובה לתגובת החנות: עד היום - חודשיים לאחר שהמוצר חזר אליהם - לא קיבלתי החזר, לא יצרו איתי קשר, לא עונים לאימיילים וכרגע אני בטלפון מנסה להשיג אותם ואין תשובה, תנסו להתקשר בעצמכם. פשוט חברת עולם שלישי! לא מובן איך דבר כזה יכול להתקיים היום, אני שוקל להגיש תביעה דרך חברת האשראי והמועצה להגנת הצרכן. לידיעתם, ראו הוזהרתם! עדכון - דיברתי איתם בטלפון שוב לפני חודש והם הבטיחו שההחזר בדרך אליי. עבר כאמור חודש ונאדה, כלום. פשוט לא ייאמן איזו תודעת שירות של חלם. חוצפה!
מערכת ההזמנות באתר שולחת מייל לאישור הזמנה באופן אוטומטי לאחר ביצוע הזמנה. מייל זה מאשר שההזמנה נקלטה. זמן אספקה - אנו מתחייבים ל 14 ימי עבודה וגם מציינים זאת במפורש וזאת מפני שבאתר יש למעלה מ 4000 פריטים ולא הכל זמין באותו רגע במלאי. אין מקום להעלות טענות שכאלה מפני שתנאי השילוח ואישור הזמנה נשלחים ומפורטים באתר.

לאחר שבועים הכרטיס הפסיק לעבוד. שירות הלקוחות אמר לי לשלוח אותו אליהם. יש למוצר 5 שנים אחריות. אחרי ששלחתי אותו בדואר רשום אמרו לי כי המוצר הגיע שבור ולכן אין אחריות. שיחה נוספת עם שירות לקוחות לא עזרה וגם אין אפשרות לדבר עם המנהל. בקיצור פשוט הלך הכסף.
חברת דיויקום נותנת אחריות עבור מוצריה במסגרת "אחריות יצרן". הכרטיס שנרכש באחריות לחמש שנים ועל כן הלקוח התבקש לשלוח את הכרטיס אלינו לבדיקה והחלפה. עם זאת האחריות על השלמות הפיזית היא על הלקוח. הכרטיס הגיע אלינו חצוי לשני חלקים ואין החברה נותנת אחריות על נזק פיזי שנגרם למוצר. כמחווה ללקוח הוצע כרטיס נוסף בהנחה אך הוא סירב.

למרות שדירוג הממוצע ואף הגרוע של החנות החלטתי שלא לשפוט לפי התגובות של האנשים , וביצעתי הזמנה בתריך ה-27.1 לכרטיס הזכרון. ההזמנה בוצעה דרך הטלפון , ושאלתי את הנציגה בקשר לתגובות השליליות , היא אמרה שלפעמים הזמנים מתארכים מפני שלא תמיד יש את החלקים בארץ , והם צריכים להזמין. כאשר שאלתי אותה לגבי קבלת מוצר שגוי , היא לא הגיבה , אבל בסיכומו של עניין היא אמרה "אנחנו בני אדם". הנציגה אמרה לי שהמוצר צריך להגיע בד"כ תוך שלושה ימים , אמרתי לה אני לוקח על בטוח שבוע. אכן המוצר הגיע לאחר שלושה-ארבעה ימים , רק נחשו מה? , הביאו לי בטריה למצלמה של Olympus , עם חשבונית שלי לכרטיס זכרון. בקיצור התבלבלו במוצר , למרות העובדה שציינתי זאת בשיחה. אז לאחר שהמתנתי למוצר במשך מספר ימים , הייתי צריך לגשת לדואר בכדי להחזיר אותו , ולשלוח אלייהם , לאחר יומיים התקשרתי לחברה לוודא כי הם קיבלו את המוצר , והם אישרו ואמרו לי שתוך יומיים המוצר אצלי. התקשרתי אלייהם ביום שלישי או רביעי , הם אמרו שביום חמישי , אולי שישי גג ראשון הכרטיס אצלי. הגיע יום שני , והמוצר עדיין לא הגיע , הרמתי טלפון לחברה , ומסתבר שרק ביום ראשון הם שלחו את המוצר , מסתבר אתמול! עכשיו לך תחכה למוצר שוב ושוב.. לסיכום: החברה על הפנים , ממש לא הייתי רוצה להזמין משמה שוב איזשהו מוצר. להשיג אותם בטלפון זה אחד הדברים הקשים , את גאיידמק יותר קל להשיג. השירות ממוצע עד גרוע , אינם לומדים מטעויות. עדיף להשקיע עוד 20 שקל.. ולקבל את המוצר בזמן , ולא לחכות ולהשתגע מספר ימים.

קניתי סוללה תחליפית למצלמת קנון מהספק הראשון ברשימת ספקי מוצר זה לאחר תהליך רישום קצר ופשוט במייל. למחרת כבר הופיעה בדוא"ל הודעה מהספק על משלוח הסוללה, כולל קישור לאתר הדואר למעקב ומידע על אודות המשלוח הרשום - מתברר כי המשלוח כבר הגיע לבית הדואר בעומר. עוד יום והסוללה אצלי - כזה שרות מהיר ויעיל עדיין לא חוויתי בקניה דרך האינטרנט - כל הכבוד ל די.וי.תקשורת. שמעון

רכשתי את המוצר דרך האתר של החברה ב-21.12.09.תוך ציון שישלח בדואר רשום וקיבלתי אישור במייל על ביצוע ההזמנה.באתר צויין כי זמן אספקה תוך 10 ימי עבודה כל כמה ימים הייתי נכנסת לאתר לבדוק מה מצב ההזמנה וכל פעם ראיתי כי הזמנה בטיפול.אתמול 3.1.10 התקשרתי למספר טלפון המופיע באתר וגיליתי שהטלפון אצלהם פשוט לא עובד (אפילו אין צפצופים).התקשרתי היום שוב ושום דבר לא השתנה,אז התקשרתי למחלקה למכירות לסיטונאים ושם נתנו לי מספר טלפון אחר - 086282838.התקשרתי המספר הזה בסדר,אבל אף אחד פשוט לא עונה. אני מאוד ממליצה לפני שמישהו מזמין בחנות הזו מוצר,שיבדוק שהחנות הזו באמת תספק לו את השירות,כי אני לא קיבלתי.

מהירות המשלוח מדהימה !!! ימים ספורים מתאריך ההזמנה! כמובן שקבלתי בדיוק את המוצר שהזמנתי. ההתרשמות הכללית היא שיש כאן ענין עם חברה אמינה, יעילה וגם מחירים נמוכים כל הכבוד!

המשלוח הגיע אלי עם מוצר שגוי ועם חשבונית של מישהו אחר. הספק לא הסכים לשלוח אלי שליח שיחליף את המוצר אלא היתנה החלפה בכך שאשלח את המוצר אליו בדואר.אחרי שקיבל את המוצר טרחו להתקשר אלי ע"מ לומר שיזכו אותי רק עבור המשלוח ולא עבור המעפה מכוון שרכשתי מעטפה מרופדת שעלותה 3.7 ש"ח. הזמנה בוצעה ב- 23/9/09 והמוצר התקבל לבסוף ב-1/11/09 המוצר הגיע באריזה פתוחה והיום אבדוק אותו בתקווה שהוא תקין. אני בודאי לא אקנה שוב אצל הספק הזה וכל אחד שיעשה את חשבון שלו בעצמו
מר פידלמן עדי הזמין כרטיס זיכרון בנפח 2G . עקב טעות אנוש של אחד מנציגינו הלקוח קיבל כרטיס מאותו סוג בנפח 1G. כשיצר עמנו קשר הוסברה מדיניות החלפת המוצרים וכן זיכוי עבור הוצאות דואר. אמנם הלקוח הביע חוסר שביעות רצון להמדיניות התרצה לבסוף ושלח אלינו את המוצר להחלפה. ביום קבלת המוצר אצלינו נוצר קשר עם הלקוח לשם קבלת פרטי אשראי לצורך זיכוי על סך הוצאות דואר. חשוב לציין שהלקוח זוכה עבור כל הסכום כולל המעטפה. רצוי לבדוק דברים אלו לפני כתיבת חוות דעת. אנו לוקחים אחריות מלאה ומתנצלים על הטעות שחלה בשליחה הראשונית של המוצר אך אין בכוונתינו להתנצל על המדיניות ואופן הניהול. כחברה כלכלית איננו יכולים לסמוך על טוב ליבו ומצפונו של הלקוח העומד מולינו ולשלוח מוצר חדש טרם קבלת מוצר שמוחזר. אנו עושים את כל המאמצים לשפר את השרות בכל דרגיו וכמובן שנסיק מסקנות מהמקרה.

כמה מסובך לשלוח כרטיס זיכרון בדואר רשום? הם שלחו את הכרטיס לכתובת הלא נכונה (נתתי כתובת אחרת בפרטי המשלוח והם שלחו לכתובת הרשומה בפרטי האישיים) וזה לא הגיע לא לשם ולא אלי. התקשרתי בפעם הראשונה לאחר שבועיים, הם לא ידעו מה להגיד, הבטיחו שיחזרו אלי ולא חזרו. התקשרתי לאחר 5 ימים שוב. אמרו שכנראה הכתובת לא היתה מספיקה והם מחכים שזה יחזור מרשות הדואר.
הלקוחה הזמינה כאמור את הכרטיס הזיכרון,אך לא ציינה כתובת אחרת לשילוח. הכתובת שהיא מסרה הייתה שגוייה ובמקרה שכזה, דואר ישראל מחזיר דברי דואר רשום לשולח לאחר שלא מצאו בעלים,לא נדרש,או כתובת שגוייה כעבור שבועיים. ללקוחה הוסבר העניין והובער לה שאנו חייבים לקבל את המוצר חזרה כדי שנוכל ללשלוח אותו מחדש. היא הבינה את הדברים ומסרה את המען החדש.. כעת אנו מחכים לדבר הדואר כדי שנוכל להמשיך בטיפול....

קניתי מהם שני מטענים. אחד לפני שנה וקצת ואחד לפני כחודשיים. אני משתמשת מאד אינטנסיבית, כי יש לי בטריה חלשה ואני כל הזמן ניידת עם המחשב, כך שכל הזמן מחברים ומנתקים ומזיזים. המטען המקורי נפל והשנאי הפסיק לעבוד, אז השתמשתי במטען מאד ישן עם חוט כמעט גמור ולגיבוי קניתי את המטען התואם מהאינטרנט עד שהישן גמר את דרכו (8 שנים). לאחר שימוש של מספר חודשים החיבור התרופף ובסופו של דבר ניתק. פניתי אל שירות הלקוחות שמצאו כי שנת האחריות כמעט הסתיימה וביקשו שאביא אליהם לבדיקה. לאחר כשבוע התקשרו לשאול אם לשלוח או שאני מגיעה לאסוף לאחר שביצעו תיקון במטען. התיקון בהלחמה החזיק רק מספר ימים ולפי בקשתם החזרתי את המטען לחנות לבדיקה מה אפשר לעשות. מאחר שמספר ימים לאחר מכן נסעתי לחו"ל, לא הייתי בקשר עם החברה וגם לא שלחתי תזכורת באימייל. להפתעתי הטובה, עם הגיעי הביתה מצאתי בדואר חבילה עם מטען חדש שנשלחה אלי לאחר שכפי הנראה ניסו ליצור אתי קשר טלפוני ללא הצלחה. לאורך כל הפרשה זכיתי לתגובות מהירות, ענייניות ואדיבות באימייל ובטלפון. החברה לא ניסתה להתחמק מאחריותה למוצר וכשלא הצליחו לתקן החליפו במוצר חדש. כך צריכה להראות רמת שירות. בהחלט אמשיך לקנות שם.

הזמנתי מתאם 3.5 מ"מ לסלולארי של סוני אריקסון, על מנת שאוכל לחברו למערכת סטריאו חיצונית ולאוזניות. המתאם שקיבלתי עובד במונו בלבד, למרות שבאתר רשום: "מאפשר חיבור של המכשיר שלך לרמקולים חיצוניים ומערכות סטריאו" וגם: "אביזר חובה לכל טלפון בעל MP3 או רדיו FM לחויית מוזיקה מושלמת". מילים לחוד ומציאות לחוד! שלחתי לחברה מייל בעניין, אבל לא קיבלתי כל תגובה! המתאם הזה יושב אצלי במגירה חסר כל שימוש!

הזמנתי מהם סוללה למצלמת וידאו. הם מרחו אותי חודשיים, מדי פעם היו מודיעים ש"המוצר הגיע למלאי ויישלך בשבוע הבא". אחרי לחץ שלי הם התקשרו אלי והציעו להמתין עוד שבוע ויתנו לי 50% הנחה כפיצוי. לבסוף הם לא שלחו כלום. פשוט ביטלו הזמנה. לזכותם יאמר, שהם לא חייבו אותי, כך שלא היה צורך להאבק בהם כדי לקבל את הכסף חזרה.
בתאריך ה-19/8 הלקוח הנ"ל הזמין סוללה מדגם IA-BP85ST . הסוללה לא נמצאה במלאי. בד"כ פריטים שאינם קיימים במלאי מוזמנים מהספק ונשלחים ללקוח עד 14 ימי עסקים. באותה שיטה הוזמנה הסוללה הנ"ל מהספק. עקב עיקוב שנבע מבעיות טכניות של הספק לא סיפקנו את הסוללה ללקוח בפרק זמן שאליו התחייבנו ולכן יצרנו עמו קשר והצענו את הסוללה בהנחה של 50 אחוז. הלקוח הסכים בידיעה שיצטרך להמתין למוצר פרק זמן שלא הוגדר. לצערנו לאחר מספר פניות אל אותו ספק אשר באחריותו לספק סוללות מסוג זה, התברר כי אין באפשרותו לספק סוללות מסוג זה. כמו כן בוצעו מספר פניות לספקים אחרים ברחבי העולם על מנת ולנסות להשיג את הסוללה אשר הלקוח חפץ בה אך ללא הצלחה. לאחר שהתברר כי לא ניתן להשיג סוללה זו, בוצעו מספר נסיונות ליצור קשר עם הקלוח על מנת לעדכן אותו בדבר אך ללא הועיל. לבסוף נאצלנו לבטל את הזמנת הלקוח מבלי שקיבל עידון על כך. בעקבות מקרה זה הוסרה הסוללה מאתרנו והופקו לקחים.

ההזמנה נעשתה ב27.7 ורק ב18.8 לאחר שהתקשרתי ושלחתי אי מיילים לברר מדוע לא נשלחה, היא יצאה בדואר והגיעה למחרת. זאת למרות ההתחייבות למשלוח תוך 14 ימי עבודה. כבר מעיד על חוסר מקצועיות. בנוסף באתר נכתב במפורש כי כרטיס הmicroSD מגיע עם מתאם SD שלא הגיע. לתפוס את שירות הלקוחות לקח כשבוע לאחר שבכל יום שבו התקשרתי אמרו שהקווים עמוסים ולכן יקחו את המספר שלי ויחזרו אליי. מה שלא קרה כמובן עד שהתקשרתי והגעתי ישירות לשירות הלקוחות. לאחר שהגדילו לעשות ואמרו ש"רוב הלקוחות לא צריכים את המתאם" הבטיחו גם לשלוח לי אותו בדואר. אני בספק אם יגיע אבל נראה. יש לציין כי באותה רכישה קניתי גם סוללה למחשב כף יד כאשר בתמונה הופיעה סוללה מתקדמת יותר זאת מבלי שהופיע הכיתוב "התמונה להמחשה בלבד" ועל כך נאמר לי "זה בטח כתוב איפשהו באתר." לסיכום: לקנות רק אם יש לכם הזמן והסבלנות להמתין כמעט חודש ואז להתעסק עם מה חסר ומה שגוי. אני אעדיף לשלם עוד כמה שקלים ולקבל את ההזמנה המדוייקת בזמן.

המשלוח הגיע אחרי יותר משבועיים מההזמנה. עשהתקשרתי לשאול מה קורה עם ההזמנה (הסטטוס שלה יהיה הרבה שמן ללא שינוי) לקח להם שלושה ימים לחזור אלי, להגיד לי בצורה מאד לא סבלנית, שהמוצר עדיין בטיפול(כאילו שלא ידעתי את זה קודם). כשהגיע סוף סוף המוצר, הגיע מוצר באיכות ירודה, לא מתאים לצרכים שלו, לא דומה אפילו לתמונה באתר, ורחוק מלהיות מה שמפורסם באתר החברה. אני קונה הרבה באינטרנט, וזה היה אכזבה גדולה. אני כבר יודע שמהחנות הזו, אני לא יקנה יותר כלום!!!! איכות ירודה של מוצר, שבמילא הוא לא מתאים לטלפון. רואים שסתם לקחות נרתיק ואמרו "יאללה, זה יתאים ל N97". וזה ממש לא, הוא דול פי ניים מהN97, ובאיכות שאם היתי יודע, לא היתי נוגע. לא אחזור יותר לקנות מכאן.

מבקש לציין שקניתי דרך החברה את ה-Sony memorystick pro duo 4gb במחיר נמוך משאר המתחרים , המוצר הגיע בזמן , בדיוק לפי ההזמנה , באריזה מקורית. תודה על השירות המהיר והאדיב אני מרוצה

גם שמחיר המוצר באתר זה זול יחסית, צורף לכרטיס גם קורא זיכרון. המשלוח היה מהיר ביותר, הרבה יותר מהמקובל.

חיפשתי את המוצר במספר רב של חנויות ברשת וב-Think3g מצאתי אותו במחיר הזול ביותר, באופן משמעותי. ההזמנה הייתה פשוטה ביותר וערכה פחות מדקה. המוצר הגיע במהירות, אחרי שלושה ימי עבודה בלבד. לסיכום, מאוד מרוצה, אפס תקלות. אשוב לקנות באתר.

פשוט חווית קניות, משלוח מהיר, אין צורך בטלפונים מיותרים לברר מה קורה ואמינות מאוד גבוהה.פשוט כיף של רכישה

וואו!! במשך השנים אני קניתי הרבה מוצרים באינטרנט, לפעמים התרשמתי ולפעמים התאכזבתי. אך זהו בהחלט האתר(ב-ה' הידיעה) לקניות באינטרנט. ההזמנה היתה כל כך נוחה, המוצר היה במחיר סביר+, והמשלוח, וואי וואי וואי!! זהו בהחלט האתר הכי מהיר שאי פעם פגשתי. ובכלל, למרות שכל האינטראקציה עם האתר היא אוטומטית, עדין אתה מקבל תחושה של יחס טוב ואישי. סך הכול- לא קנית באינטרנט עד שלא קנית בthink3g

ההזמנה נשלחה אלי רק לאחר שבועיים... קצת חוסר מקצועיות. לפחות היו מתקשרים להודיע שזה יאחר ואולי הייתי חושב להזמין דרך חנות אחרת באינטרנט או קונה בחנות רגילה את המוצר.
ההזמנה הגיע ללקוח לאחר 10 ימי עסקים וזאת עקב החגים שהיו בתקופה זאת. אנו מתנצלים על העיכוב,אך יש להבין שאנו מתחייבים לזמן אספקה של 14 ימי עבודה. אנו תמיד עושים את מירב המאמצים על מנת שההזמנות יגיעול ללקוחות בהקדם האפשרי. הלקוח קיבל את התנצלותינו על העיכוב.

אני אתחיל בזמן המשלוח שהיה באמת מהיר,לצערי פה הסתיים הטוב. הזמנתי לי כרטיס לPSP שברשותי, כמובן שחיפשתי פה קודם לדעת איפה הכי משתלם. התגובות היו טובות ברובן אז סגרתי. מה שקיבלתי זה כבר סרט אחר, קיבלתי כרטיס זיכרון שכתוב עליו סוני אבל הוא מזויף, יש כמה דרכים לאמת את זה וזה בדוק בלא 100% אלא ב1000000%. האריזה היתה פתוחה ומקובצ'צ'ת. אני מצטער על הקניה שם ופעם אחרת אני אקח את העסק שלי למקום אחר.