נמצאו
אוזניות חוטיות סנהייזר CX3.00
Eli
11/03/2018
קרא חוות דעת נוספות מאת Eli
אם תרצו לקנות אוזניות איכותיים פעם, רק אוזניות אלו. חבל על כל שקל שאתם מבזבזים באחרים. פשוט אוזניות שוות כל שקל, סאונד נוחות כבל. יש לי אוזניות בעלות של 800 ו 1000 שקל אוזניות CX 3.00 לוקחות אתן בגדול. מתאימות לריצה גם. זו פעם שלישית שאני קונה סנהייזר
מחיר, סאונד, נוחות באוזן שאפשר להירדם עליהן
יש בדגם אחר מיקרופון והוא יותר יקר CX 5.00 אבל לא יודע לקבי האיכות, ואי אפשר להשוות. אלו אוזניות טובות, אין חסרון
Itay
07/07/2017
קרא חוות דעת נוספות מאת Itay
חברה , עזבו אתכם CX300II , עזבו אתכם Shure .
התנסתי בהכל , בהכל !
ה cx3.00 פשוט לוקחות ! צליל מדהים לאוהבי בס עמוק ! החסרון היחידי זה שאין מיקרופון ואולי גם עוד גודל סיליקון אבל לא קריטי.
בידוד רעשים מדהים .. ! אם תשימו אותם תבינו , פשוט מכניסים אתכם לעולם משלכם .. !
צליל בס עמוק טוב בידוד רעשים טוב איכות טובה לא מתבלגן בכיס - בגלל שיש לו כבל שטוח
מיקרופון צריך להוסיף גודל סיליקון
רון
19/03/2016
קרא חוות דעת נוספות מאת רון
האוזניות נהדרות. כעקרון זה הדגם שמחליף את ה CX300II . מאוד חשוב לי צליל עמוק ובאסים איכותיים ובמחיר הזה אין להם מתחרים. אוטמות סביר מרעשים חיצוניים ונוחות מאוד באוזן. ניסיתי JBL והן לא מגיעות לביצועים של ה CX3.0 . החסרון היחידי הוא שחסר גודל ביניים של סיליקון בין הגדול ביותר לבינוני.
צליל עמוק ונעים באסים חזקים נוחות מאד אוטמות טוב מרעשים כבל חזק ונוח
הייתי מוסיף גודל ביניים של סיליקון
חוות הדעת נשלחת, אנא המתן...
כדי שתוכל לעקוב אחרי סטטוס חוות הדעת באיזור האישי שלך, וכדי שנוכל לפנות אליך לצורך אימות, כי חשוב לנו שחוות הדעת תהיינה מהימנות.
לא מעוניין לקבל דיוור פרסומי? תוכל לבחור איזה דיוורים לקבל או להסיר את עצמך מכל הרשימות.
מה לא לכתוב בחוות הדעת?
יש לציין פרטים עובדתיים בלבד.
אין לכתוב חוות דעת אשר מכילה שפה בוטה או שיש עמה הוצאת לשון הרע.
אין לציין שם של חנות.
אין להתייחס למוצרים אחרים.
חוות דעת שלא תעמוד בכללים הנ"ל תידחה ע"י מערכת zap.