מדיח כלים Bosch -*-*-*-*-SMS58M98 בוש

60 ס"מ
עומק:

60 ס"מ

נמצאו 2 חוות דעת על מוצר מדיח כלים Bosch -*-*-*-*-SMS58M98 בוש

המדיח בבעלותי חצי שנה. איכות הניקיון מצויינת, צריך להתרגל קצת לסידור הפנימי עם מגרת הסכום בקומה השלילשית. קיבולת המדיח גדולה מאד. למדיח שתי ממטרות. מתחת למגרת הסכום אין ממטרה. הממטרה העליונה ממוקמת מתחת למגרת הכוסות ומשמשת גם את מגרת הסכום. חובה להקפיד לא לחסום את תנועת מי השטיפה עם כלים גדולים שממוקמים על מגרת הסכום. המדיח שקט מאד. ההתאמה לסוג חומר הניקוי (טבליות או אבקה) מצויינת והתוצאות יפות מאד. אני מפעיל אותו תמיד במצב מלא עם תוכנית חסכון. המדיח קובע לבד אם אכן נדרש זמן מירבי לניקיון. בדרך כלל מספיק מחצית הזמן (ממה שמצויין בלוח הבקרה של המדיח)להשלמת תהליך הניקוי. החסכון במיים וחשמל גדול מאד. נדרש תהליך חימום בטמפרטורה נמוכה של מעט מאד מים. ממליץ בחום ושווה את המחיר הגבוה שלו.
שקט, חסכוני, ניקיון איכותי, בעל בקרה מלאה לתהליך הניקוי בצג דיגיטלי. מרווח גדול ומתכוון בין הסלסלות.
ממטרה נפרדת לסלסלת הסכום היתה מקלה על סידור הכלים במדיח ומבטיח תוצאות איכות בכל סידור אפשרי.
רכשתי את המדיח בתאריך 7/2011.לצערי המדיח הגיע עם מכות בדלת הפתיחה.החלפתי 3 מדיחים לאור התקלה הזאת אך ללא הועיל כל ה 3 מדיחים הגיעו עם דלת פגומה.ישנו כפתור שניקרא vario speed שמקצר את זמן ההדחה בחצי מהזמן לא ברור לי מדוע לא ישר לתת את הזמן המקוצר ללא לחיצה על ה vario speed?.באופן כללי מדיח טוב מנקה יפה למרות שיתכנו מצבים של כלים שלא התייבשו כראוי.ניתן להוסיף יבוש נוסף.
שקט, מגירה עליונה לסידור הסכום די נח, 6 וחצי ליטר להדחה,עיצוב יפה.דלת חזית ללא טביעת אצבע.מנקה טוב
זמן הניקוי של המדיח במצב אופטימלי שעה עשרים וארבע דקות ,ליבוש נוסף חייב לתת הוראה בתחילת העבודה.יתווסף עוד 15 דק'.