דרור זליט - מנכ"ל zap השוואת מחירים

לחתוך פילה בקר לקוביות קטנות, לעטוף כל קובייה בחזה אווז מעושן (פרוס) ולשפד על שיפוד במבוק קטן (עד 2 קוביות לשיפוד). לפזר מלח ופלפל גס, לצלות משני הכיוונים בעדינות בהתאם לעוצמת האש, להגיש ישר למי שאוהבים. 


שרית ילוב – מנהלת מכירות zap  השוואת מחירים

רצוי לתת לבשר לנוח במרינדה יום לפני הצלייה, חשוב לאחסן בתבנית זכוכית או פיירקס. במיכל פלסטיק או אלומיניום, זה סופח טעמי לוואי.

תוספות מומלצות ביותר שכולם יאהבו – חצאי פיתות עם שום שמן זית וזעתר על האש, תפו"א שהורתחו במים ונחצה ל-2 ופוזר מעליהם שמן ותבלינים והנחנו על האש.

שיפודי ירקות צלויים על האש.

לא להמליח בשר מראש, ניתן לפלפל בפלפל גרוס ושניה לפני ההגשה לפזר מלח גס.

בנתחים שלמים וגדולים, לתת לבשר לנוח כ-2-3 דקות לפני החיתוך וההגשה.

עדיף להשתמש בשיפודי ברזל ולא עץ, במידה ובכל זאת בוחרים בעץ, רצוי להשרות במים מס' דקות לפני שמשפדים.




אמיר שינקמן – מנהל מוצר zap השוואת מחירים

טיפ להדלקת מנגל פחמים - אני משתמש בקרטון ביצים, ממלא 2 חורים בשמן רגיל ומייצר פתיליה מנייר טואלט. על הקרטון אני בונה בפירמידה חתיכות פחם גדולות ומדליק.



עדי סוקול – צוות תוכן zap השוואת מחירים

קודם כל להתחיל עם הדברים הקלים: שיפודים, קבבים, כנפיים להרגיע את רעב האורחים ורק לאחר מכן את הסטייקים.

גריל פחמים: לשים ענפי רוזמרין עם הפחמים. 

אף פעם לא זורקים בשר שנשאר-  את העוף אפשר להכין לחתוך ולשים יום למחרת בסלט.

הבשר צריך להיות בטמפרטורות החדר .

סטייק  3 דקות מכל צד הופכים כאשר מתחילים להצטבר נוזלים בחלק העליון- לא הופכים סטייק יותר מפעם אחת!!!

קינוח מושלם – פירות על האש-  שיפודי אננס ו אפרסקים מרוחים במעט בלסמי/סילאן.


    רעות זיו – מנהלת אדמיניסטרטיבית zap השוואת מחירים

    אם אתם אוהבים בשר, תקפידו לעמוד ליד הגרילמן. מובטח בשר רך ועסיסי.




    שירי גיל רן – מנהלת אתר הדירה

    איך תחשבו כמויות בשר? הכמות הממוצעת לבן אדם היא 400 גרם, כאשר אתם מארחים משפחות. תמיד יהיה את הילד, זה שלא נוגע בסטייקים או ההיא שמתעייפת מסלטים. לכן החישוב הוא בין 300 ל- 400 גרם לראש. נקניקיות וכנפיים לא נחשבות ולא נספרות בתוך המניין מאחר והן נשנוש.


    אם מראש אתם יודעים שיגיעו אליכם אורחים אכלים אוהבי בשר נטו – אז הכמות היא בין 500 ל- 600 גרם.

    אם אתם רוצים שגוון הבשר יהיה מבריק ולא ועייף, קחו מעט שמן זית ותעסו את הנתח היטב עם הידיים, לאחר מכן הניחו על הגריל.